[removed][removed]

Maak iemand blij met een foto

25 september 2023

Er moet me iets van het hart. Steeds vaker zie ik dat fotografie gebruikt wordt om mensen verdrietig en onzeker te maken. Terwijl het juist zo'n enorm krachtig middel is om mensen heel erg blij te maken. Als er na het zien van dit filmpje één persoon is die zijn verantwoordelijkheid hierin gaan nemen ben ik al heel blij, maar nog mooier zou het zijn wanneer dit bij heel veel mensen gebeurt en we elkaar hier ook bij kunnen helpen. Fotografie is te mooi om een ander er verdriet mee te doen.


Dus laten we lekker veel foto's van puppies, zonsondergangen, regenbogen, mooie mensen en al het andere dat onze aarde zo mooi maakt verspreiden en zo een ander gewoon een grote glimlach op het gezicht geven.


Doe je mee?
 

Maak iemand blij met een foto
Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden