Online basistraining fotografie

Online basistraining fotografie

Ben je op zoek naar een standaard fotografie basistraining, dan ben je hier niet aan het juiste adres. Want in deze training gaan we veel verder dan dat, we gaan hier voor magie!

Wanneer je jouw allermooiste herinneringen telkens weer op een foto kunt terugzien, of wanneer je het gezicht van oma ziet wanneer je haar de allereerste foto van haar kleinkind in handen geeft, dan hoef ik jou vast niet uit te leggen dat fotografie magisch is. 

Maar die magie gaat veel verder dan dat. Elk perfecte plaatje krijgt nog een extra dimensie wanneer je wat magie toevoegt. Deze online training fotografie is uniek in zijn soort. Naast de belangrijke basistechnieken leer je hoe je met fotografie de wereld een stukje mooier maakt. Je leert hoe fotografie jou en jouw omgeving blij kunt maken, hoe je zelfverzekerd achter de camera staat en hoe je die ingewikkelde technieken niet meer gaat vergeten. Ook leert het je echt anders kijken, zowel naar jouw fotografiewerk als naar jezelf. Laat fotografie met deze training jouw leermeester zijn.

 

Hoe gaan we te werk

In deze 10 weken durende online training wordt de fotografie bij elk onderwerp vanuit meerdere standpunten bekeken. Alle technieken die voor fotografie belangrijk zijn komen in de training aan bod. En voor elk technische aspect is er een filmpje dat dit uitlegt op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Maar naast deze letterlijke uitleg is er ook een figuurlijke en meer symbolische uitleg. In dat filmpje laat ik je zien hoe je door middel van fotografie anders naar de wereld kunt kijken, naar jezelf en een ander. Het geeft je ook een manier om meer ontspannen en zelfverzekerd achter de camera te staan en hoe je de mensen die voor je camera staan een beter gevoel kunt geven. Het laat je met meer respect voor jezelf, de ander en de wereld te werk gaan. Fotografie wordt op deze manier holistisch benaderd en zo verankert de techniek steviger in jouw hersenen. Op deze manier vind jij jouw magische klik. 

Bij elke les krijg je een korte opdracht die in een besloten facebook pagina beoordeeld kan worden. De videolessen kun je in jouw eigen tempo en op een voor jou geschikt moment bekijken.

 

Voor wie

Deze training is voor iedereen die een spiegelreflex camera of een systeemcamera heeft. Ook een aantal compact camera's zijn geschikt, zolang je ze maar handmatig kunt instellen. Het is voor iedereen die niet meer op de auto stand wil fotograferen, voor iedereen die de techniek echt goed wil leren. Heb je al eerder ergens een basistraining gedaan, dan is deze training nog steeds heel waardevol. De basis kun je nooit vaak genoeg horen en kan nooit stevig genoeg zijn.

En het is voor iedereen die meer wil dan dat perfecte plaatje. Het is voor iedereen die meer plezier uit fotograferen wil halen en met hun eigen magisch klik de wereld een stukje mooier wil maken.

 

Door wie

Ik stel mezelf graag even voor. Mijn naam is Petra van Vliet en ben sinds 2003 werkzaam als fotograaf en fotografie trainer. Ik heb in die jaren veel onderzoek gedaan naar het gedrag van mensen voor en achter de camera en daaruit is een unieke manier van fotografen (de Powershoot) en lesgeven ontstaan. Met fotografie hebben we een tool in handen die zoveel meer doet dan een mooie foto maken. Ik ben de enige in Nederland die fotografie op deze holistische manier benadert en alle dimensies ervan in mijn trainingen verwerkt. Naast fotograferen is lesgeven wat ik het liefste doe. Ik heb mijn eigen magische klik al lange tijd geleden gevonden. En er is niks dat mij gelukkiger maakt dan te zien hoe mijn cursisten hun eigen magie met hun camera verspreiden.

 

Wanneer 

Na boeking start jouw training direct.

De training duurt 10 weken. Je hebt vervolgens een half jaar toegang tot de videolessen. De belangrijkste punten vind je terug in een naslagwerk dat je kunt downloaden.

 

Hoeveel

Deze online training kost 47 euro. 

Dit is inclusief:

  • BTW
  • 10 weken lang videolessen
  • een half jaar toegang
  • het naslagwerk
  • toegang tot de facebookgroep waar het huiswerk beoordeeld gaat worden
  • een flinke portie magie

 

Boeking

Via deze link kun je deze training bestellen.

Let bij het invullen van jouw gegeven er goed op dat je het mailadres zonder spelfouten typt. Krijg je na boeking geen info in je inbox, check dan je spammap.

 

De wereld heeft jouw oog nodig!

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden