Online smartphone training, SmartSocials

Online smartphone training, SmartSocials

 

In minder dan een seconde bepalen mensen of ze jouw social media post wel of niet gaan lezen. En dat doen ze vaak aan de hand van.... DE FOTO. En dan maakt het niet uit of dit een foto van jezelf is, je product, je hond of je (klein)kind.

Dat jouw foto's dus mooi, grappig, ontroerend, prachtig, waanzinnig of stilmakend zijn, is dus van groot belang. Maar je bent geen fotograaf, en daarnaast fotografeer je alleen maar met je smartphone. Hoe kun je er dan toch voor zorgen dat jouw foto's niet worden overgeslagen. Hoe kunnen jouw foto's uitstralen wie jij bent als persoon of als ondernemer. Hoe kun je jouw persoonlijkheid, je diensten, producten en jouw visie mega sterk op foto laten zien? Hoe kunnen jouw foto's jouw verhaal vertellen? En hoe kun je de mensen die je dierbaar zijn zo mooi en makkelijk mogelijk op de foto zetten?

Dat kan door je 100 dagen lang onder te dompelen in de magische wereld van de fotografie, samen met mij. Ik denk dat dit de leukste training is die ik ooit heb gemaakt, en het staat volledig in het teken van het onweerstaanbaar maken van jouw persoonlijke fotoalbum of jouw social media.

Deze training is een eye opener in alle opzichten! 

 

De training

100 dagen lang krijg je elke dag een mail die bestaat uit geschreven tekst, een korte videoles of uitgebreide masterclass. In deze lessen leer je niet alleen de techniek van fotografie maar ook hoe je bij verschillende situaties te werk gaat. Geen enkele vorm van fotografie is hetzelfde en je leert per situatie de juiste technieken of manier van werken. Ook vertel ik je veel over de geheimen en de psychologie achter fotografie. Hierdoor leer je zelfverzekerder en meer ontspannen voor en achter de camera te staan, en ook de mensen die jij fotografeer hierbij te helpen. Je leert hoe fotografie je anders naar de wereld en situaties kan laten kijken en je krijgt leuke tips over hoe je anderen en jezelf geluktsmomenten geeft door middel van fotografie. Ook storytelling, compositie, fotobewerking, de woorden bij een foto, instagram en fotografie als ontspanning komen uitgebreid aan bod. Alles wat nodig is om die mooiste foto te maken en je daarbij zo goed mogelijk te voelen is een onderdeel van deze training.

 Aan het einde van de training ontvang je een zeer uitgebreid document met alle dagteksten zodat je altijd alles weer terug kunt lezen.

 

Voor wie

Deze training is voor iedereen die beterre foto's wil maken met een smartphonme. Of je nu de natuur om je heen, je vakanties, je geliefden, je (klein)kinderen, jezelf of de hond wil fotograferen, je leert het in deze training. Maar ook wanneer je ondernemer bent of op jouw werk verantwoordelijk bent voor de social media, dan leer je in deze training alles wat nodig is. 

 

Wie ben ik

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Petra van Vliet en ik ben sinds 2003 werkzaam als fotograaf en fotografie trainer. In de beginjaren van mijn carriere heb ik veel onderzoek gedaan naar het gedrag van mensen voor de camera. Hierdoor is de Powershoot ontstaan. In mijn vrije tijd fotografeer ik zelf nooit met mijn camera, altijd met mijn smartphone. Het is met de hedendaagse smartphones mogelijk om prachtige en volwaardige foto's te maken. Ik heb in de afgelopen 20 jaar ontdekt hoe bijzonder fotografie is en hoe het jouw leven en dat van een anders in positieve zin kan veranderen. Naast de techniek van fotografie deel ik ook enorm graag dit aspect met jou. Om de wereld nog een stukje mooier te maken hebben we jouw kijk erop nodig. 

 

Wanneer

De training start direct na boeking.

De filmpjes en masterclassen zijn een jaar lang toegankelijk voor je. Je kunt met het kijken ervan dus geheel je eigen tempo aanhouden. De geschreven tips krijg je in de mail dus die kun je voor jezelf opslaan en/of uitprinten. Aan het einde van de training krijg je deze ook in een uitgebreid document in PDF. Zo blijft alle info voor altijd voor jou beschikbaar.

 

Hoeveel

Deze training kost 69,50 euro.


De training is inclusief:

  • 100 dagen lang de online training met tips, videolessen en masterclasses (met een jaar lang toegang)
  • Een uitgebreid naslagwerk in PDF van al deze lessen

 

Ja, ik doe mee!

Je kunt via deze link jouw plek voor deze magische training reserveren. 

Let op dat je bij boeking jouw mailadres correct spelt. Alleen dan komen de mails ook echt bij jou in je inbox. Zo nu en dan verdwijnt de bevestigingsmail in de spammap dus check die wanneer je niet direct iets van mij ontvangt.

 

 

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden