Online smartphone training, SmartSocials

Online smartphone training, SmartSocials

 

In minder dan een seconde bepalen mensen of ze jouw social media post wel of niet gaan lezen. En dat doen ze vaak aan de hand van.... DE FOTO.

Dat jouw foto's dus mooi, grappig, ontroerend, prachtig, waanzinnig of stilmakend zijn, is dus van groot belang. Maar je bent geen fotograaf, en daarnaast fotografeer je alleen maar met je smartphone. Hoe kun je er dan toch voor zorgen dat jouw foto's niet worden overgeslagen. Hoe kunnen jouw foto's uitstralen wie jij bent als persoon e/of als ondernemer. Hoe kun je jouw persoonlijkheid, je diensten, producten en jouw visie mega sterk op foto laten zien? Hoe kunnen jouw foto's jouw verhaal vertellen?

Dat kan door je 100 dagen lang onder te dompelen in de magische wereld van de fotografie, samen met mij. Ik denk dat dit de leukste training is die ik ooit heb gemaakt, en het staat volledig in het teken van het onweerstaanbaar maken van jouw social media.

Deze training is een eye opener in alle opzichten! Het is tevens de meest uitgebreide en complete smartphone training die het land te bieden heeft.

 

De training

100 dagen lang krijg je elke dag een mail die bestaat uit geschreven tekst en/of een korte videoles of uitgebreide masterclass. Deze gaan onder andere over:

 • de techniek van (smartphone) fotografie, eenvoudig uitgelegd dus voor iedereen te begrijpen
 • verschillende soorten fotografie en hoe je hierbij te werk gaat
 • de mooiste composities
 • hoe fotografie jou kan helpen om anders naar de wereld, de mensen om je heen en jezelf te gaan kijken
 • de symboliek en kracht van fotografie. Hoe je belangrijke dingen in één klik zichtbaar kan maken en jou kan helpen in je dagelijks leven. En hoe het dagelijks leven vervolgens jouw foto's weer krachtiger kan maken.
 • hoe je fotografie kunt toepassen als een manier van ontspanning in jouw leven, zelfs als meditatie
 • hoe jij zelf het mooist en meest ontspannen voor de camera staat
 • hoe je iemand anders zo mooi en ontspannen mogelijk voor jouw camera laat staan
 • hoe je door middel van fotografie jezelf en een ander vele geluksmomenten kunt geven
 • hoe je met je geschreven tekst je post nog sterker kunt maken
 • de do's en don'ts van Instagram
 • hoe je met jouw foto's een verhaal kunt vertellen
 • hoe je jouw social media onweerstaanbaar maakt door je foto's
 • hoe jouw foto's je kunnen helpen om je product of dienst op de beste manier naar buiten te brengen
 • hoe jouw foto's jouw persoonlijke verhaal kunnen vertellen zodat je nog echter en krachtiger naar de buitenwereld overkomt
 • fotobewerking via een app

 Aan het einde van de training ontvang je een zeer uitgebreid document met alle dagteksten zodat je altijd alles weer terug kunt lezen.

Je krijgt toegang tot een facebookgroep waarin je jouw gemaakte foto's kunt delen met de andere deelnemers en elkaar kunt inspireren. Ook zijn er in deze groep vraag en antwoord momenten.

 

Voor wie

Deze training is voor jou wanneer je veel gebruik maakt van social media, of je daar nu alleen privé te zien bent of met jouw bedrijf. Maar ook wanneer jij als medewerker binnen het bedrijf waar jij werkt verantwoordelijk bent voor de social media, is deze training voor jou. Het is voor jou wanneer je indruk wilt maken met jouw foto's en jouw social media onweerstaanbaar wilt maken.

 

Door wie

Ik, Petra van Vliet, vind dit de leukste online training die ik ooit gemaakt heb. In de wereld van de fotografie ben ik een pionier en doe ik de dingen vaak net even anders. Veel hiervan heeft te maken met de psychologie achter fotografie, hoe gedragen mensen zich voor en achter de camera. En hoe kan fotografie jouw leermeester zijn in hoe je kijkt naar jezelf en de wereld. Dit heeft geleid tot het ontwikkelen van de Powershoot en vele trainingen waarbij ik deze manier heb overgevragen aan anderen. Ik hou ervan om ingewikkelde dingen simpel te maken, en gewone dingen bijzonder. Fotograferen met je smartphone past hier enorm goed bij.

Ook zijn er twee gast trainers die beiden een masterclass geven. Dit zijn:

Chrstine Pannebakker

Christine geeft de masterclass schrijven voor social media. Christine is bestsellerauteur, award-winning journalist en internationaal columnist. Ze schreef zeven boeken de bestsellerlijsten in. Haar boek Wie ben ik ging meer dan 100.000 x over de toonbank. Na een interview in Margriet schreven 15.000 mensen zich in voor haar Wie ben ik-dagen. Ze werd uitgegeven door de grote uitgeverijen van Nederland waaronder Kosmos en de Arbeiderspers. En startte succesvol drie eigen uitgeverijen. Ze gaf haar liefde voor het schrijversvak door in dertig schrijfweken, – die werden uitgeroepen tot de Beste Schrijfweken in het Nederlands taalgebied-, en in de persoonlijke begeleiding van de top van Nederland.

Christine en ik zijn samen al vele avonturen aangegaan, zowel in binnen- als buitenland. Overal waar Christine haar licht laat schijnen verschijnt de magie, dus ook in de masterclass die ze tijdens deze training geeft.

Zonneke Kimpen

Zonneke geeft de Masterclass Instagram. Zonneke is een globetrotter die verbinding ademt. Ze weet als geen ander hoe je zichtbaar wordt als je meest authentieke zelf, hoe je een sterk merk bouwt en wat de rode vlaggen zijn. 

Omdat zij de dochter van Christine is, heb ik haar van dansende en zingende dreumes zien opgroeien tot de wonderbaarlijke jonge vrouw die ze nu is. Ze behoort tot de generatie die is opgegroeid met social media. Betere Instagram tips dan die van haar zijn er niet.

 

 

Wanneer

De training start direct na boeking.

De filmpjes en masterclassen zijn een jaar lang toegankelijk voor je. Je kunt met het kijken ervan dus geheel je eigen tempo aanhouden. De geschreven tips krijg je in de mail dus die kun je voor jezelf opslaan en/of uitprinten. Aan het einde van de training krijg je deze ook in een uitgebreid document in PDF.

 

Investering

Jouw investering in deze uitgebreide training is 89 euro.


De training is inclusief:

 • 100 dagen lang de online training met tips, videolessen en masterclasses (met een jaar lang toegang)
 • Een uitgebreid naslagwerk in PDF van al deze lessen
 • Toegang tot een facebookgroep waarin je jouw foto's kunt delen met de andere deelnemers en waar regelmatig vraag en antwoord momenten zijn.

 

Ja, ik doe mee!

Je kunt via deze link jouw plek voor deze magische training reserveren.

Let op dat je bij boeking jouw mailadres correct spelt. Alleen dan komen de mails ook echt bij jou in je inbox. Zo nu en dan verdwijnt de bevestigingsmail in de spammap dus check die wanneer je niet direct iets van mij ontvangt.

 

 

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden