SmartShoot Incompany

SmartShoot Incompany

De SmartShoot Incompany is zowel een workshop smartphone fotografie als een superleuke teambuilding. Een training die zorgt voor verbinding, (h)erkenning, plezier en honderden blije foto's van elke medewerker. 


 

Een training om nooit meer te vergeten

Voorafgaand aan de training ontvangt iedereen een video om je zowel praktisch als mentaal voor te bereiden op deze middag. Hierdoor zul je al meer relaxt en zelfverzekerd bij de training verschijnen. En dat laatste stukje ongemak of angst, dat verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer je met je collega's aan de slag gaat. Ook voor de mensen die de camera om verschillende redenen het liefst volledig willen ontlopen.


 

We starten de workshop met uitleg over de basistechnieken en de manier waarop we tijdens het fotograferen met elkaar communiceren. Deze communicatie is van groot belang voor een positief gevoel voor en achter de camera. Hierna gaan we op verschillende plekken elkaar fotograferen. Op elke locatie vertel ik hoe je iemand hier het beste kunt vastleggen en geef ik tips over licht, techniek en compositie.

Aan het einde van de dag zijn er een paar honderd foto's van je gemaakt op totaal verschillende plekken door verschillende mensen vanuit verschillende standpunten en visies. Het komende jaar heb je een grote berg met foto's die je onder andere voor al je social media kunt gebruiken. Daarnaast heb je een middag gehad vol met plezier en verbinding en een positieve fotografie ervaring. Dat is van onschatbare waarde. Vanaf nu zul je meer ontspannen en zelfverzekerd voor de camera staan en heb je jouw collega's letterlijk en figuurlijk in een ander licht mogen zien.


 

Voor wie

Deze training is voor elk bedrijf en elk team dat tijdens een bedrijfsuitje zowel met veel plezier als op een heel nuttige manier samen wil komen. Er ontstaat op een positieve en eenvoudige manier meer verbinding tussen de medewerkers. Niet alleen het team profiteert hiervan maar ook individueel heeft het veel effect op de medewerkers.


 

Door wie

Mijn naam is Petra van Vliet en ik ben de bedenker van de Powershoot. Dit is een  manier van fotograferen waarbij iemand leert om makkelijker, zelfverzekerder en meer ontspannen voor de camera te staan en op een positievere manier naar zichzelf leert kijken. Met de Powershoot als basis heb ik in 2006 deze unieke en leuke manier van teambuilding ontwikkeld en heb deze bij vele bedrijven, gemeenten, netwerkorganisaties, instellingen en tijdens evenementen gegeven. Sinds 2022 geef ik deze training voornamelijk met de smartphone is daardoor is hij voor iedereen toegankelijk geworden.


 

Waar

De Smartshoot Incompany vindt plaats op een door het bedrijf gekozen locatie, dit kan in elke stad van het land. Wanneer het weer het toelaat vindt het grootste deel van het fotograferen buiten plaats. Bij slecht weer overleggen we over binnenlocaties.  


 

Info en boeking

Heb je interesse in deze leuke training, mail dan naar petra@powershootacademy.com of bel naar 0645442170. Aan de hand van jouw wensen, locatie, duur en aantal personen ontvang je van mij een offerte.


 

Op de foto's in de banner zie je het communicatieteam van SOS Kinderdorpen en medewerkers van Saxion Academy.

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden