Powershoot InCompany

Powershoot InCompany

 

Als werkgever is het niet altijd makkelijk om alle werknemers goed op de foto te krijgen. Veel mensen vinden gefotografeerd worden niet fijn en een portretsessie op het werk wordt al snel als een verplichte actie gezien waarbij veel medewerkers ook niet al te blij zijn met het resultaat. Dit komt voor een groot deel omdat een ontspannen sfeer en plezier tijdens deze shoots vaak ontbreekt.

Maar hoe zou het zijn wanneer het als leuk ervaren wordt? Je krijgt dan niet alleen ontspannen en mooie foto's van je medewerkers op de website, maar ook heel blije medewerkers. Blij omdat deze ervaring positief was, en ook blij omdat het voor iedereen gewoon heel fijn is om goede foto's van zichzelf te hebben. Het is goed voor het zelfvertrouwen. En wanneer de medewerkers op de website goed en ontspannen op de foto staan, dan is het voor bezoekers en klanten al snel toegankelijker en prettiger om naar te kijken. Je straalt dan naar de buitenwereld een positieve sfeer uit.

 

Hoe gaan we te werk

De Powershoot InCompany wordt voor elk bedrijf op maat gemaakt. Het is mogelijk om één op één van elke werknemer foto's te maken. Waar dat gebeurt en hoeveel foto's dat zijn, dat bepalen we in overleg. Om de werknemers goed voor te bereiden op de shoot, zowel praktisch als mentaal, krijgt iedereen van te voren een video te zien met uitleg en tips die ervoor zorgen dat elke medewerker al een stuk meer ontspannen voor die camera verschijnt.

 

Teambuiliding

Ook is het mogelijk om er een unieke sessie van te maken waarbij teambuilding en portretfotografie samen komen. Met behulp van de camera worden er oefeningen gedaan die op een heel toegankelijke en leuke manier zorgen voor meer begrip, openheid, (h)erkenning en respect tussen de medewerkers. Het is een sessie waar nog lang over nagepraat zal worden en waarbij er prachtige foto's van het team gemaakt worden. 

Het doel van de teambuiling is

 • Prachtige foto's van het team
 • Leren om jezelf gemakkelijker te presenteren voor een camera en in andere spannende situaties
 • Vriendelijker kijken naar jezelf en je collega's
 • Meer respect en begrip binnen het team
 • Op een leuke en positieve manier samen te zijn


Tijdens de teambuilding komt het volgende aan bod

 • Je wordt bewust van jouw gedrag en gevoel voor de camera
 • Je leert waarom dit zo is
 • Je leert om ontspannen en als jezelf voor een camera te staan
 • Je wordt bewust van hoe je naar jezelf kijkt en wat de gevolgen daarvan zijn
 • Je leert anders naar jezelf en naar collega's te kijken
 • Je leert jezelf makkelijker en met meer vertrouwen te presenteren.
 • (portret) fotografietips

 

Voor welke vorm je ook kiest. De ervaring zal positief zijn met prachtige foto's tot gevolg. Alle foto's zijn zowel door het bedrijf als door de medewerkers rechtenvrij te gebruiken.

 

Voor wie

Een Powershoot InCompany is er voor alle bedrijven, gemeenten en instellingen die op een leuke en doeltreffende manier medewerkers willen laten fotograferen of een teambuilding sessie willen organiseren met als doel prachtige foto's en en een positief samenzijn. Ook is het mogelijk om een Powershoot te verzorgen als onderdeel van elke bestaande training en opleiding of als workshop tijdens een evenement. De Powershoot Incompany wordt onder andere ingezet door Gemeenten voor het personeel, maar ook voor werkzoekenden, door reïntegratiebureaus en natuurlijk ook door commerciele bedrijven.

De sessie kan zowel voor kleine als grote teams gegeven worden. Het wordt volledig op maat aangeboden.

 

Locatie

De Powershoot InCompany kan zowel op een binnen als buiten locatie plaatsvinden. Omdat er gefotografeerd wordt is een plek nodig waar veel daglicht is.

 

Door wie

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Petra van Vliet en ik ben de bedenker van de Powershoot. Ik heb in 2007 deze unieke vorm van bedrijfsfotografie en teambuilding ontwikkeld. Sindsdien heb ik de shoots en teambuilding bij vele gemeenten, bedrijven, netwerkorganisaties en instellingen gegeven. Elke keer was het zowel voor de deelnemers als voor mijzelf een feestje. Door het ontwikkelen van de Powershoot ben ik een pionier in de wereld van de fotografie en er zijn dan ook vele artikelen verschenen in magazines zoals Happinez, Psychologie magazine en VNG magazine.

 

Investering en boeking

Heb je interesse in een portetsessie van je medewerkers of een teambuilidng, mail dan naar petra@powershootacademy.com of bel 06-45442170. Samen bespreken we de vorm en aan de hand daarvan maak ik een offerte. 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden