Powershoot InCompany

Powershoot Incompany


 

Als werkgever is het niet altijd makkelijk om de werknemers goed op de foto te krijgen. Veel mensen vinden gefotografeerd worden erg ongemakkelijk en een portretsessie op het werk wordt al snel als een verplichting gezien waarbij veel medewerkers ook niet al te blij zijn met het resultaat. Dit komt voor een groot deel omdat er tijdens het fotograferen door de fotograaf voorbij wordt gegaan aan dat ongemak en de persoon zich niet gezien en gehoord voelt. Ook ontbreekt het tijdens het fotograferen vaak aan een ontspannen en blije sfeer.

Maar hoe zou het zijn wanneer het als leuk wordt ervaren? Het resultaat hiervan is niet alleen dat er mooie ontspannen foto's worden gemaakt, maar ook dat je heel blije medewerkers krijgt. Blij omdat deze ervaring positief was, en ook blij omdat het voor iedereen gewoon heel fijn is om goede foto's van zichzelf te hebben. Het is goed voor het zelfvertrouwen. En wanneer de medewerkers op de website goed en ontspannen op de foto staan, dan is het voor bezoekers en klanten al snel toegankelijker en prettiger om naar te kijken. Je straalt dan naar de buitenwereld een positieve sfeer uit.


 

Hoe gaan we te werk

Op een gezamenlijk gekozen plek in het bedrijf worden er portretfoto's gemaakt van alle medewerkers. Voor elke medewerker wordt ruim de tijd genomen en met de medewerker zelf wordt overlegd hoe we bij die persoon het beste te werk kunnen gaan. Om alvast met een meer ontspannen gevoel en vertrouwen voor die camera te verschijnen krijgt elke medewerkers vooraf toegang tot een video die hen zowel praktisch en mentaal op een goede manier voorbereidt. Hoeveel tijd er per persoon uitgetrokken wordt is van te voren met de organisatie overlegd. Gaat het om heel veel medewerkers of heel veel bezoekers van een evenement, dan zijn speedshoots ook mogelijk. Een heel snelle en dynamische manier van fotograferen. Is het praktisch gezien niet mogelijk om de video vooraf aan iedereen te vertonen, dan kan ik de uitleg ook live op locatie doen.

Door de uitleg vooraf en de manier van fotograferen zal het voor elke medewerker een positieve fotografie ervaring zijn. Alle foto's zijn zowel door het bedrijf als door de medewerkers rechtenvrij te gebruiken.Voor wie

Een Powershoot InCompany is er voor alle bedrijven, gemeenten, instellingen en evenementen die op een leuke, positieve en doeltreffende manier medewerkers/bezoekers willen laten fotograferen. Het gevolg is een positieve fotografie ervaring met ontspannen en authentieke foto's tot gevolg. 


 

Locatie

De Powershoot InCompany kan zowel op een binnen als buiten locatie plaatsvinden. Door wie

Ik stel mezelf graag even voor. Mijn naam is Petra van Vliet en ik ben de bedenker van de Powershoot. Ik heb in 2006 deze unieke vorm van bedrijfsfotografie ontwikkeld. Sindsdien heb ik de shoots en teambuilding bij vele gemeenten, bedrijven, netwerkorganisaties, instellingen en op events gegeven.


 

 

Heb je interesse in een portretsessie van je medewerkers, mail dan naar petra@powershootacademy.com of bel 06-45442170. Samen bespreken we de wensen, locatie, tijdsduur en aantal medewerkers en aan de hand daarvan ontvang je een offerte. 

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden