SmartShoot, workshop portretfotografie met de Smartphone

SmartShoot, workshop portretfotografie met de Smartphone

 

Volledig ontspannen voor de camera staan, met een sterke houding, een dromerig gezicht, of een echte lach die regelmatig over de straten van het prachtige Zutphen schalt. Misschien lijkt dit voor jou onmogelijk. En dat is heel jammer, want met alle nieuwe social media hebben we veel vaker foto's van onszelf nodig dan voorheen. Deze training maakt het mogelijk, ook voor jou! Je hoeft geen beroemde influencer of actrice te zijn om regelmatig weer een nieuwe prachtige foto van jezelf online te plaatsen, een foto die een verhaal vertelt, een foto die de woorden in jouw post versterkt. Een foto die laat zien wie je bent als mens, of bijvoorbeeld als ondernemer, als coach, als kunstenaar, als schrijver. 

Tijdens deze training zul je ervaren dat het leuk is om voor en achter de camera te staan. Je gaat met veel plezier en verbinding samen aan de slag om van elkaar de mooiste foto's te maken, gewoon met je smartphone.

 

 

Een middag om nooit meer te vergeten

Voorafgaand aan de training ontvang je een video om je zowel praktisch als mentaal voor te bereiden op deze middag. Hierdoor zul je al meer relaxt en zelfverzekerd bij de training verschijnen. En dat laatste stukje ongemak of angst, dat verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer je met een leuke groep mensen aan de slag gaat.

Tijdens de middag gaan we op verschillende plekken in het mooie Zutphen foto's van elkaar maken met de smartphone. Dit alles onder begeleiding van Petra. Op elke locatie vertel ik hoe je iemand hier het beste kan vastleggen en geef ik tips over techniek en compositie.

Aan het einde van de dag zijn er een paar honderd foto's van je gemaakt op totaal verschillende plekken door verschillende mensen vanuit verschillende standpunten en visies. Het komende jaar heb je een grote berg met foto's die je voor al je social media kunt gebruiken. Daarnaast heb je een middag gehad vol met plezier en verbinding en een positieve fotografie ervaring. Dat is van onschatbare waarde. Vanaf nu zul je meer ontspannen en zelfverzekerder voor de camera staan en kun je magie creëren op jouw social media.

 

Voor wie

Deze training is voor iedereen die op een heel leuke en ontspannen manier veel nieuwe foto's van zichzelf wil voor social media. Ook is het voor iedereen die heel graag wil leren om voortaan meer ontspannen voor de camera te staan, met als gevolg foto's waar je jezelf meer in herkent. Ben je ondernemer of is het voor jouw werk belangrijk dat jouw gezicht regelmatig op social media te zien zal zijn, dan is deze training extra geschikt voor jou.

 

 

Door wie

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Petra van Vliet en ik ben sinds 2003 werkzaam als fotograaf en fotografie trainer. In de beginjaren van mijn carriere heb ik veel onderzoek gedaan naar het gedrag van mensen voor de camera. Hierdoor is de Powershoot ontstaan. In mijn vrije tijd fotografeer ik zelf nooit met mijn camera, altijd met mijn smartphone. Het is met de hedendaagse smartphones mogelijk om prachtige en volwaardige foto's te maken, en dat leer ik je graag. Deze manier van elkaar fotograferen pas ik al vele jaren toe in trainingen en teambuildingsessies, met groot succes en met veel blije mensen tot gevolg.

 

 

Waar en wanneer

Het monumentale Zutphen is één van de meest fotogenieke steden van ons land. De Powershoot Academy bevindt zich in het midden van de prachtige binnenstad. We fotograferen zowel op vele plaatsen in en rond het centrum als op verschillende binnenlocaties wanneer het weer iets minder goed is. 

 

De laatste datum van dit jaar staat gepland op:

 

Zondag 1 oktober

 

Hierna is de SmartShoot weer vanaf de lente te boeken.

 

Wil je een Smartshoot op jouw eigen locatie of in jouw eigen stad op een datum naar keuze, dat kan. Mail naar petra@powershootacademy.com of bel naar 0645442170 voor info.

 

 

Investering

Jouw investering in deze heerlijke workshop is 99 euro.

Dit is inclusief de video vooraf, BTW en een paar honderd foto's van jezelf gemaakt door de andere deelnemers.

 

Boeking

Via deze linkjes kun je boeken voor de verschillende data.

Zondag 1 oktober

 

Na boeking ontvang je een bevestigingsmail met de toegang tot de voorbereidingsvideo. Check je spammap wanneer je hem niet direct in je inbox ontvangt.

 

Een smartshoot op jouw locatie

Het is ook mogelijk om een Samrtshoot te plannen op jouw eigen locatie of in jouw eigen stad. Mail me voor de inf en voorwaarden hiervoor op petra@powershootacademy.com.

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden