SmartShoot, workshop portretfotografie met de Smartphone

SmartShoot, workshop portretfotografie met de Smartphone

 

Volledig ontspannen voor de camera staan, met een sterke houding, een dromerig gezicht, of een echte lach die regelmatig over de straten van het prachtige Zutphen schalt. Misschien lijkt dit voor jou onmogelijk. En dat is heel jammer, want met alle nieuwe social media hebben we veel vaker foto's van onszelf nodig dan voorheen. Deze training maakt het mogelijk, ook voor jou! Je hoeft geen beroemde influencer of actrice te zijn om regelmatig weer een nieuwe prachtige foto van jezelf online te plaatsen, een foto die een verhaal vertelt, een foto die de woorden in jouw post versterkt. Een foto die laat zien wie je bent als mens, of bijvoorbeeld als ondernemer, als coach, als kunstenaar, als schrijver. 

Tijdens deze training zul je ervaren dat het leuk is om voor en achter de camera te staan. Je gaat met veel plezier en verbinding samen aan de slag om van elkaar de mooiste foto's te maken, gewoon met je smartphone.

 

 

Een middag om nooit meer te vergeten

Voorafgaand aan de training ontvang je een video om je zowel praktisch als mentaal voor te bereiden op deze middag. Hierdoor zul je al meer relaxt en zelfverzekerd bij de training verschijnen. En dat laatste stukje ongemak of angst, dat verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer je met een leuke groep mensen aan de slag gaat.

Tijdens de middag gaan we op verschillende plekken in het mooie Zutphen foto's van elkaar maken met de smartphone. Dit alles onder begeleiding van Petra. Op elke locatie vertel ik hoe je iemand hier het beste kan vastleggen en geef ik tips over techniek en compositie.

Aan het einde van de dag zijn er een paar honderd foto's van je gemaakt op totaal verschillende plekken door verschillende mensen vanuit verschillende standpunten en visies. Het komende jaar heb je een grote berg met foto's die je voor al je social media kunt gebruiken. Daarnaast heb je een middag gehad vol met plezier en verbinding en een positieve fotografie ervaring. Dat is van onschatbare waarde. Vanaf nu zul je meer ontspannen en zelfverzekerder voor de camera staan en kun je magie creëren op jouw social media.

 

Voor wie

Deze training is voor iedereen die op een heel leuke en ontspannen manier veel nieuwe foto's van zichzelf wil voor social media. Ook is het voor iedereen die heel graag wil leren om voortaan meer ontspannen voor de camera te staan, met als gevolg foto's waar je jezelf meer in herkent. Ben je ondernemer of is het voor jouw werk belangrijk dat jouw gezicht regelmatig op social media te zien zal zijn, dan is deze training extra geschikt voor jou.

 

 

Door wie

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Petra van Vliet en ik ben sinds 2003 werkzaam als fotograaf en fotografie trainer. In de beginjaren van mijn carriere heb ik veel onderzoek gedaan naar het gedrag van mensen voor de camera. Hierdoor is de Powershoot ontstaan. In mijn vrije tijd fotografeer ik zelf nooit met mijn camera, altijd met mijn smartphone. Het is met de hedendaagse smartphones mogelijk om prachtige en volwaardige foto's te maken, en dat leer ik je graag. Deze manier van elkaar fotograferen pas ik al vele jaren toe in trainingen en teambuildingsessies, met groot succes en met veel blije mensen tot gevolg.

 

 

Waar en wanneer

Het monumentale Zutphen is één van de meest fotogenieke steden van ons land. De Powershoot Academy bevindt zich in het midden van de prachtige binnenstad. We fotograferen zowel op vele plaatsen in en rond het centrum als op verschillende binnenlocaties wanneer het weer iets minder goed is. 

Ook vind er één SmartShoot plaats in het Vondelpark in Amsterdam.

De data van de SmartShoots zijn:

  • Woensdag 24 juli
  • Woensdag 14 augustus
  • Zondag 15 september 

De workshop start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Wil je een Smartshoot op jouw eigen locatie of in jouw eigen stad op een datum naar keuze, dat kan. Mail naar petra@powershootacademy.com of bel naar 0645442170 voor info. De Smartshoot is ook heel geschikt voor een vriendenuitje, een vrijgezellendag of een familiedag. 

 

 

Hoeveel

Voor deze heerlijke workshop betaal je 99 euro.

Dit is inclusief de video vooraf, BTW en een paar honderd foto's van jezelf gemaakt door de andere deelnemers.

 

Boeking

Boeken voor 24 juli kan via deze link

Boeken voor 14 augustus kan via deze link

Boeken voor 15 september kan via deze link

 

Om samen met mij een Smartshoot op lokatie of voor jouw eigen groep te organiseren kun je een mail sturen aan petra@powershootacademy.com of bellen naar 0645442170.
 

Wanneer de weersvoorspellingen heel slecht zijn dan kan het zijn dat de training wordt verplaatst naar een andere datum. De beleving van de deelnemer is belangrijk en het weer werkt daar ook echt positief in mee. Dus duim maar hard mee voor goed weer!

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden