Smart Powershoot

Een Powershoot met de smartphone. Door het steeds beter worden van de camera's in onze telefoons is dit nu mogelijk. Makkelijk, snel en toegankelijk.

 

Hoe

Een Powershoot is in vele opzichten precies hetzelfde als een gewone Powershoot met de camera. Lees de info hierover op deze pagina.

Je krijgt voorafgaand aan de shoot een filmpje toegestuurd dat je helpt om je praktisch, mentaal en emotioneel voor te bereiden op de shoot. De info en tips in het filmpje zjin zeer waardevol en zorgen er bij voorbaat al voor dat je de shoot met meer zelfvertrouwen tegemoet gaat. Ook heb je er veel aan tijdens al de volgende keren dat je voor een camera moet verschijnen.

Tijdens de shoot gaan we ruim een uur lang op een vrije, luchtige en blije manier aan de slag waarbij we de diepte ingaan waar nodig. Na de shoot ontvang je nog een filmpje, deze legt je uit hoe je zelf jouw foto's makkelijk kunt bewerken met een app op je telefoon zodat je ze zelf aan kunt passen zoals gewenst voor jouw social media. De foto's hebben al een eenvoudige maar zorgvuldige bewerking ondergaan wanneer je ze binnen krijgt.

 

Voorbeeld van een Smart Powershoot met Saskia

 

De voordelen van een Powershoot met de smartphone

Ten opzichte van de Powershoot met de gewone camera zijn er een aantal voordelen:

  • Als fotograaf ben ik flexibeler en sneller en er gaat geen tijd verloren aan technische instellingen.
  • Een smartphone is kleiner en dus minder snel intimiderend voor het model
  • Een smartphone maakt soms mooie foto's in situaties waar dat bij een camera niet goed mogelijk is
  • Omdat we sneller kunnen werken en omdat er veel minder fotobewerkingstijd is neemt het hele proces minder dan de helft van de tijd in beslag met als grote voordeel dat het een veel kleinere investering is.

 

Toch zijn er ook nog situaties waarbij je beter niet voor de Powershoot met de smartphone kunt kiezen:

  • Wanneer het voor jou belangrijk is dat je echt goed leert om ontspannen voor een echte camera leert staan omdat dit voor jouw werk regelmatig voorkomt. Een smartphone voelt dan toch weer anders dan een camera.
  • Wanneer je foto's voor je website nodig hebt die groot in beeld komen of foto's voor drukwerk. Hoe mooi en goed een smartphone foto ook is, er is toch net minder detaillering. Ook is het lastiger om goed te variëren in scherptediepte. Dit is met een camera ook nog steeds makkelijker en ook mooier.

 

Voor wie

Deze shoots is voor mensen die heel graag voor eens en voor altijd willen leren om makkelijker, zelfverzekerder en met plezier voor een camera te staan. Dit is heel zinvol wanneer je bijvoorbeeld voor je werk vaak op de foto gaat. Of wanneer het als ondernemer goed voor je zou zijn wanneer je zelf meer op jouw social media te zien bent, maar dit tot nu toe zoveel mogelijk vermijdt. Ook voor onweerstaanbare foto's op een datingsite is deze shoot zeer geschikt.

 

Door wie

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Petra van Vliet. Ik heb in 2006 de Powershoot ontwikkeld en sindsdien duizenden mensen op deze manier gefotografeerd, zowel individueel als in groepsverband. De laatste jaren fotografeer ik zelf in mijn vrije tijd alleen nog maar met mijn smartphone. Het gemak waarmee dit gaat vind ik fantastisch. Inmiddels vind ik deze camera's goed genoeg om ook de Powershoot hiermee uit te voeren. 

 

Waar

De Smart Powershoot vindt plaats op doordeweekse dagen in Zutphen. In deze prachtige monumentale binnenstad is er een mooie mix aan achtergronden te vinden. Prachtige oude muren en straatjes en met de IJssel met haar uiterwaarden naast de deur. Ook is het regelmatig mogelijk om de shoots in Groningen te geven. 

 

Wil je een Smart Powershoot op jouw eigen lokatie of in je eigen stad? Ik kom naar je toe wanneer minimaal drie mensen op dezelfde dag en locatie een Smart Powershoot boeken.

 

Voorbeeld van een Smart Powerhsoot met Saskia

 

Hoeveel

De Smart Powershoot kost 169 euro.

Dit is inclusief BTW, alle gemaakte foto's (rond de 150), de voorbereidingsvideo en de bewerkingsvideo na de shoot.

Zou je dit liever in groepsverband willen doen? Check dan de SmartShoot.

 

Boeking

Boeken voor een Smart Powershoot in Zutphen kan via deze link. Na boeking neem ik contact met je op om een datum af te spreken. Heb je eerst nog vragen of wil je misschien in je eigen stad een Smart Powershoot, mail dan naar petra@powershootacademy.com of bel naar 0645442170. Ook wanneer je een SmartPowershoot wilt boeken op de andere locaties die hierboven vermeld staan, mail dan eerst voordat je boekt via de link.

 

 

Bestel hier
Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden