Powershoot

Powershoot

Vind jij het lastig om gefotografeerd te worden? Voelt het ongemakkelijk of zelfs eng? Of vind jij dat je nooit mooi op de foto staat, wie de foto's ook maakt?

Een Powershoot kan er voor zorgen dat je voortaan makkelijk, ontspannen en vol zelfvertrouwen op de foto gaat. Met als resultaat, foto's waar je wel degelijk blij van wordt. Foto's waarmee jij jezelf graag wilt laten zien op je website en in de (social) media.

 

Wat is een Powershoot

Een Powershoot is meer dan een gewone fotoshoot. Bij de shoot zijn deze dingen van groot belang:

  • dat jij je zo ontspannen mogelijk voelt 
  • dat je volledig jezelf mag zijn 
  • jij als model staat centraal en krijgt 100% aandacht
  • je leert waarom het voor jou ongemakkelijk is voor die camera
  • je leert wat je daar tijdens deze shoot, en tijdens alle toekomstige shoots, aan kunt doen om voortaan zonder angst, onzekerheid en ongemak er te staan.

 

Hoe

De camera zoemt letterlijk en figuurlijk in op hoe we over onszelf denken, hoe we denken dat anderen over ons denken en hoe we over onszelf zouden willen denken. Dit veroorzaakt op het moment van fotograferen teveel gedachten en stress. 

TIjdens een Powershoot brengen we daarom in kaart waarom het voor jou ongemakkelijk is en waarom je bijna nooit tevreden bent met het resultaat. Wanneer je de (vaak simpele en logische) reden te horen krijgt gaat er misschien al een wereld voor je open. We leren je hoe je ontspannen voor de camera kunt staan en hoe je in spannende situaties gewoon jezelf kunt blijven zonder stress gevoel en zonder oordelen.

Een Powershoot is vrolijk en luchtig maar gaat de diepte in wanneer dat nodig is. Als model voel je je gezien, gehoord en bijzonder genoeg om al die onverdeelde aandacht te mogen ontvangen.

 

Resultaat

Mensen boeken om verschillende redenen een Powershoot en de resultaten verschillen om die reden dus ook. Een aantal dingen die je kunt verwachten zijn:

  • minder of nooit meer camera angst
  • kunnen ontspannen voor de camera en ook in andere spannende situaties
  • een positieve foto ervaring
  • een veel beter zelfbeeld. Je gaat jezelf echt een stuk leuker vinden met positieve gevolgen op andere aspecten van je leven
  • foto's waar je blij  mee bent en waar je jezelf op herkent. De foto's kunnen zowel privé als zakelijk door jou worden gebruikt.

 

Voor wie

De Powershoot is er voor iedereen die het lastig vindt om gefotografeerd te worden en/of ervan overtuigd is niet fotogeniek te zijn. Ook iedereen die voor zijn/haar werk vaak op de foto gaat en dat erg lastig vindt is de Powershoot heel geschikt, we leren je hoe dit voortaan een stuk makkelijker en plezieriger kan. Maar het is er ook voor iedereen die gewoon een leuke en ontspannen shoot wil met natuurlijke en ontspannen foto's tot gevolg.

De Powershoot is er ook voor geliefden en families. Geen stijve studioportretten maar een fijne dynamische shoot waarbij connectie, liefde en plezier zichtbaar wordt in de foto's. Tijdens deze shoot wordt iedereen individueel en in alle gewenste combinaties samen gefotografeerd.

 

Door wie

De Powershoot wordt gegeven door Petra van Vliet en alle Powershootcoaches. Check de pagina 'wie zijn wij' om te zien of de Powershoot bij jou in de buurt gegeven wordt.

Petra heeft sinds de start van haar werk als fotograaf in 2003, veel onderzoek gedaan naar het gedrag van mensen voor de camera. Ook in relatie tot het gedrag van de fotograaf voor de camera. Ze is hierdoor een pionier in de wereld van de fotografie. Uit al haar bevindingen is de Powershoot ontstaan. Artikelen over de Powershoot verschenen onder andere in Happinez, Psychologie Magazine, Plus Woman, Flair, Bliss Magazine en VNG Magazine

 

Waar

De Powershoot zal meestal buiten plaatsvinden op mooie natuurlijke lokaties. De lokatie wordt bepaald in overleg met de fotograaf. Wanneer de weersvoorspellingen slecht zijn wordt de shoot verzet of er wordt in overleg gekozen voor een binnenlocatie. 

 

Investering

Een Powershoot kost 310 euro. Dit is exclusief eventuele reiskosten.

Een Powershoot duurt 1,5 uur. Bij een Powershoot worden er rond de 150 foto's gemaakt. Het aantal kan afwijken wanneer er bijvoorbeeld meer gecoacht en minder gefotografeerd wordt tijdens een shoot. Je ontvangt een ruime selectie van de foto's waardoor je een compleet en realistisch beeld van jezelf krijgt. De foto's worden online verstuurd in hoge resolutie. Je hebt de totale rechten over de foto's dus je mag ze onbeperkt gebruiken.

 

Boeking

Wil je een Powershoot boeken stuur dan een mail naar petra@powershootacademy.com of bel 0645442170.

 

 

Registered trademark

De Powershoot is een sinds 2006 vastgelegde merknaam. 

De naam mag om die reden alleen gebruikt worden door mensen die een samenwerkingscontract hebben met de Powershoot Academy.

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden