Fotograferen met je Smartphone voor social media

Fotograferen met je Smartphone voor social media

 

In minder dan een seconde bepalen mensen of ze jouw social media post wel of niet gaan lezen. En dat doen ze vaak aan de hand van.... DE FOTO.

Dat jouw foto's dus mooi, grappig, ontroerend, prachtig, waanzinnig of stilmakend zijn of een verhaal vertellen, is dus van groot belang. Maar je bent geen fotograaf, en daarnaast fotografeer je alleen maar met je smartphone. Hoe kun je er dan toch voor zorgen dat jouw foto's niet worden overgeslagen. Hoe kunnen jouw foto's uitstralen wie jij bent als persoon e/of als ondernemer. Hoe kun je jouw persoonlijkheid, je diensten, producten en jouw visie mega sterk op foto laten zien?

Dat kan door je 60 dagen lang onder te dompelen in de magische wereld van de fotografie, samen met mij. Ik denk dat dit de leukste training is die ik ooit heb gemaakt, een training waarin het beste van mij en al mijn kennis en ervaring samenkomt. En het staat volledig in het teken van het onweerstaanbaar maken van jouw social media.

Deze training is een eye opener in alle opzichten! Het is tevens de meest uitgebreide en complete smartphone training die het land te bieden heeft.

 

 

De training

Deze training bestaat uit 60 dagen lang tips, filmpjes en masterclasses. De filmpjes gaan over de techniek van fotografie, verschillende soorten fotografie, verschillende situaties, compositie, manieren van werken, wie je bent als persoon voor en achter de camera en ga zo maar door. Je leert echt alles over het vak fotografie, maar dan gewoon lekker met je smartphone. Elke dag krijg je een mail met daarin ook de tip in geschreven tekst. Aan het einde van de training kun je een PDF downloaden met de hele tekst.

Je krijgt toegang tot een facebookgroep waarin je jouw gemaakte foto's kunt delen met de andere deelnemers en elkaar kunt inspireren. Ook zijn er in deze groep vraag en antwoord momenten.

Na het volgen van deze training is er de mogelijkheid tot het volgen van een live dag of in een privesessie het maken van een social mediaplan. Dit is echter niet de insteek van de online training die zelf al heel compleet is.

 

 

Voor wie

Deze training is voor iedereen die gebruik maakt van social media, of je daar nu alleen prive te zien bent of met jouw bedrijf. Zolang je de beste mogelijke foto's wilt plaatsen, dan is deze training voor jou.

Maar ook wanneer jij als medewerker binnen het bedrijf waar jij werkt verantwoordelijk bent voor de social media, is deze training voor jou. Wanneer je veel ervaring hebt in communicatie en marketing lukt het je met deze training nog beter om deze kennis om te zetten in beeld.

 

 

Door wie

Ik, Petra van Vliet, vind dit de leukste training die ik ooit gemaakt heb. In de wereld van de fotografie ben ik een pionier en doe ik de dingen vaak net even anders. Veel hiervan heeft te maken met de psychologie achter fotografie, hoe gedragen mensen zich voor en achter de camera. Dit heeft geleid tot het ontwikkelen van de Powershoot en vele trainingen waarbij ik deze manier heb overgevragen aan anderen. Ik hou ervan om ingewikkelde dingen simpel te maken, en gewone dingen bijzonder. Fotograferen met je smartphone past hier enorm goed bij.

Ook zijn er twee gast trainers die beiden een masterclass geven. Dit zijn:

Chrstine Pannebakker

Christine geeft de masterclass schrijven voor social media. Christine is bestsellerauteur, award-winning journalist en internationaal columnist. Ze schreef zeven boeken de bestsellerlijsten in. Haar boek Wie ben ik ging meer dan 100.000 x over de toonbank. Na een interview in Margriet schreven 15.000 mensen zich in voor haar Wie ben ik-dagen. Ze werd uitgegeven door de grote uitgeverijen van Nederland waaronder Kosmos en de Arbeiderspers. En startte succesvol drie eigen uitgeverijen. Ze gaf haar liefde voor het schrijversvak door in dertig schrijfweken, – die werden uitgeroepen tot de Beste Schrijfweken in het Nederlands taalgebied-, en in de persoonlijke begeleiding van de top van Nederland.

Christine en ik zijn samen al vele avonturen aangegaan, zowel in binnen- als buitenland. Overal waar Christine haar licht laat schijnen verschijnt de magie, dus ook in de masterclass die ze tijdens deze training geeft.

Zonneke Kimpen

Zonneke geeft de Masterclass Instagram. Zonneke is een globetrotter die verbinding ademt. Ze weet als geen ander hoe je zichtbaar wordt als je meest authentieke zelf, hoe je een sterk merk bouwt en wat de rode vlaggen zijn. 

Omdat zij de dochter van Christine is, heb ik haar van dansende en zingende dreumes zien opgroeien tot de wonderbaarlijke jonge vrouw die ze nu is. Ze behoort tot de generatie die is opgegroeid met social media. Betere Instagram tips dan die van haar zijn er niet.

 

 

Wanneer

De training start voor jou direct na boeking. Ook krijg je dan toegang tot de facebookgroep. 

De filmpjes en masterclassen zijn een jaar toegankelijk voor je. Je kunt met het kijken ervan dus geheel je eigen tempo aanhouden. De geschreven tips krijg je in de mail dus die kun je voor jezelf opslaan en/of uitprinten. Aan het einde van de training krijg je deze ook in een PDF.

 

Investering

Omdat op dit moment alles duurder is geworden, vind ik het fijn om deze prijs juist te verlagen, zodat het voor veel meer mensen toegankelijk is. De originele prijs van 89 euro is dan ook tijdelijk verlaagd tot maar 44 euro. In het nieuwe jaar wordt deze training geupdate en verandert ook de prijs.  

De training is inclusief:

  • 60 dagen lang de online training met videolessen (met een jaar lang toegang)
  • Een uitgebreid naslagwerk in PDF van al deze lessen
  • Toegang tot een facebookgroep waarin je jouw foto's kunt delen met de andere deelnemers en waar regelmatig vraag en antwoord momenten zijn.

 

Op dit moment is de training volledig online. In het nieuwe jaar kun je als deelnemer ook weer live dagen boeken zoals op de foto's op deze pagina te zien is.

 

Boeking

Je kunt via deze link boeken voor deze training.

 

Let op dat je bij boeking jouw mailadres correct spelt. Alleen dan komen de mails ook echt bij jou in je inbox. Zo nu en dan verdwijnt de bevestigingsmail in de spammap dus check die wanneer je niet direct iets van mij ontvangt.

 

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden