Fotograferen met je Smartphone voor social media

Fotograferen met je Smartphone voor social media

 

In minder dan een seconde bepalen mensen of ze jouw social media post wel of niet gaan lezen. En dat doen ze vaak aan de hand van.... DE FOTO.

Dat jouw foto's dus mooi, grappig, ontroerend, prachtig, waanzinnig of stilmakend zijn of een verhaal vertellen, is dus van groot belang. Maar je bent geen fotograaf, en daarnaast fotografeer je alleen maar met je smartphone. Hoe kun je er dan toch voor zorgen dat jouw foto's niet worden overgeslagen. Hoe kunnen jouw foto's uitstralen wie jij bent als persoon e/of als ondernemer. Hoe kun je jouw persoonlijkheid, je diensten, producten en jouw visie mega sterk op foto laten zien?

Dat kan door je 60 dagen lang onder te dompelen in de magische wereld van de fotografie, samen met mij. Ik denk dat dit de leukste training is die ik ooit heb gemaakt, een training waarin het beste van mij en al mijn kennis en ervaring samenkomt. En het staat volledig in het teken van het onweerstaanbaar maken van jouw social media.

Deze training is een eye opener in alle opzichten!

 

De training

Je kunt kiezen uit drie versies

 

Fotograferen met je smartphone Brons

Deze training bestaat uit 60 dagen lang online tips, filmpjes en masterclasses (bekijk het volledige 60 dagen programma onderaan deze pagina).

 

Investering: 89 euro (inclusief BTW)

 

 

Fotograferen met je smartphone Goud

Deze training bestaat uit:

  • 60 dagen lang tips, filmpjes en masterclasses (bekijk het volledige 60 dagen programma onderaan deze pagina). Het totale programma is een jaar lang toegankelijk voor je.
  • Een jaar lang onbeperkte deelname aan live zoommeetings die maandelijks plaatsvinden, waarin je al je vragen kunt stellen, door jou gemaakte foto's kunt laten beoordelen en waar we met elkaar brainstormen over welke soort foto's bij jou als persoon of ondernemer zouden passen. De zoomsessies zijn terug te kijken.
  • Een live middag in het prachtige Zutphen. Je gaat met een kleine groep oefenen met de techniek die je geleerd hebt. Onder mijn begeleiding ga je elkaar fotograferen waardoor je naar huis gaat met een berg aan prachtige foto's van jezelf die je de komende tijd op jouw social media kunt gebruiken. Data van deze live dagen krijg je maandelijks per mail en je kunt binnen het jaar aan een dag meedoen op een datum naar jouw keuze.

 

Investering: 225 euro (inclusief BTW)

 

Fotograferen met je smartphone Platinum

Deze training bestaat uit:

  • 60 dagen lang tips, filmpjes en masterclasses (bekijk het volledige 60 dagen programma onderaan deze pagina). Het totale programma is een jaar lang toegankelijk voor je.

  • Een jaar lang onbeperkte deelname aan live zoommeetings die maandelijks plaatsvinden, waarin je al je vragen kunt stellen, door jou gemaakte foto's kunt laten beoordelen en waar we met elkaar brainstormen over welke soort foto's bij jou als persoon of ondernemer zouden passen. De zoomsessies zijn terug te kijken.

  • Een live middag in het prachtige Zutphen. Je gaat met een kleine groep oefenen met de techniek die je geleerd hebt. Onder mijn begeleiding ga je elkaar fotograferen waardoor je naar huis gaat met een berg aan prachtige foto's van jezelf die je de komende tijd op jouw social media kunt gebruiken. Data van deze live dagen krijg je maandelijks per mail en je kunt binnen het jaar aan een dag meedoen op een datum naar jouw keuze.

  • Een prive zoom sessie en een prive middag in Zutphen waarin we samen aan de slag gaat met een persoonlijk fotografieplan voor jouw social media. We gaan op zoek naar de soort foto's die passen bij wat jij met jouw social media wilt zeggen en uitstralen, en vooral ook wat bij jou als persoon of ondernemer past. We oefenen deze middag in het maken van deze foto.s. Het plan gaat zorgen voor een terugkerende herkenbaarheid die jij naar de buitenwereld laat zien. Ook maak ik als fotograaf van jou deze middag een serie professionele foto's zodat je beeldbank weer gevuld is met foto's van jezelf.

 

Investering: 889 euro (inclusief BTW)

 

Voor wie

Deze training is voor iedereen die gebruik maakt van social media, of je daar nu alleen als persoon te zien bent of met jouw bedrijf. Zolang je de beste mogelijke foto's wilt plaatsen, dan is deze training voor jou.

Maar ook wanneer jij als medewerker binnen het bedrijf waar jij werkt verantwoordelijk bent voor de social media, is deze training voor jou. Wanneer je veel ervaring hebt in communicatie en marketing lukt het je met deze training nog beter om deze kennis om te zetten in beeld.

 

Door wie

De training wordt gegeven door Petra van Vliet. Ik ben bijna 20 jaar geleden mijn carrière als fotograaf gestart in de theaterwereld. Als portretfotograaf deed ik vervolgens veel onderzoek naar het gedrag van mensen voor de camera. Veel mensen zijn erg onzeker wanneer ze voor de camera staan, verstrakken volledig of zijn ervan overtuigd nooit mooi op een foto te komen.

Dit onderzoek heeft geleid tot de Powershoot, een manier van fotograferen waarin ik mensen help met camera angst, en ze meer laat ontspannen en vooral genieten voor de camera. Ik was hierin een pionier en de Powershoot heeft dan ook voor veel media aandacht gezorgd. Ook heb ik hierin vele mensen, zowel coaches als fotografen opgeleid.

Sinds vrijwel het begin van mijn tijd als fotograaf geef ik ook trainingen. Ik ben gestart met alleen beginnerstrainingen in de prachtige Amsterdamse Jordaan. Sinds 8 jaar geef ik naast live ook veel online trainingen. Naast de techniek van fotografie gaan deze trainingen vaak over de psychologie achter fotografie, storytelling, met al je zintuigen fotograferen en wie ben jij als persoon, fotograaf en/of ondernemer.

Al deze jarenlange kennis en ervaring heb ik samengevoegd in deze training. Naast fotograferen gaat mijn hart het meeste stralen wanneer ik les kan geven. Ik kan me dan ook niks leukers voorstellen dan iedereen te ondersteunen in wondere wereld van fotografie voor social media.

 

                                                                                                                               

 

Chrstine Pannebakker

Christine geeft de masterclass schrijven voor social media. Christine is bestsellerauteur, award-winning journalist en internationaal columnist. Ze schreef zeven boeken de bestsellerlijsten in. Haar boek Wie ben ik ging meer dan 100.000 x over de toonbank. Na een interview in Margriet schreven 15.000 mensen zich in voor haar Wie ben ik-dagen. Ze werd uitgegeven door de grote uitgeverijen van Nederland waaronder Kosmos en de Arbeiderspers. En startte succesvol drie eigen uitgeverijen. Ze gaf haar liefde voor het schrijversvak door in dertig schrijfweken, – die werden uitgeroepen tot de Beste Schrijfweken in het Nederlands taalgebied-, en in de persoonlijke begeleiding van de top van Nederland.

Christine en ik zijn samen al vele avonturen aangegaan, zowel in binnen- als buitenland. Overal waar Christine haar licht laat schijnen verschijnt de magie, dus ook in de masterclass die ze tijdens deze training geeft.

 

Zonneke Kimpen

Zonneke geeft de Masterclass Instagram. Zonneke is een globetrotter die verbinding ademt. Ze weet als geen ander hoe je zichtbaar wordt als je meest authentieke zelf, hoe je een sterk merk bouwt en wat de rode vlaggen zijn. 

Omdat zij de dochter van Christine is, heb ik haar van dansende en zingende dreumes zien opgroeien tot de wonderbaarlijke jonge vrouw die ze nu is. Ze behoort tot de generatie die is opgegroeid met social media. Betere Instagram tips dan die van haar zijn er niet.

 

 

Wanneer

Het online deel van de training start direct na je boeking.

De live zoom bijeenkomsten zijn elke maand op een donderdag avond. Je kunt gedurende een jaar lang meedoen met deze zoom bijeenkomsten.

De live middag voor de goud en platunum deelnemers in Zupthen vindt plaats op verschillende data waaruit je kunt kiezen. Je kunt tot een jaar na de begindatum van jouw training meedoen aan één van de middagen.  

Wanneer je kiest voor de Platinum versie dan prikken we samen een datum voor jouw privé momenten.

De filmpjes en masterclassen zijn een jaar toegankelijk voor je. Je kunt met het kijken ervan dus geheel je eigen tempo aanhouden. De geschreven tips krijg je in de mail dus die kun je voor jezelf opslaan en/of uitprinten. Aan het einde van de training krijg je deze ook in een PDF.

 

Boeking

Voor de brons versie van deze training kun je boeken via deze link.

Voor de goud versie van deze training kun je boeken via deze link

Voor de platinum versie van deze training kun je boeken via deze link

 

Let op dat je bij boeking jouw mailadres correct spelt. Alleen dan komen de mails ook echt bij jou in je inbox. Zo nu en dan verdwijnt de bevestigingsmail in de spammap dus check die wanneer je niet direct iets van mij ontvangt.

 

 

 

Het volledige 60 dagen programma is als volgt:

Dag 1. Scherpstelling

Dag 2. Belichting

Dag 3. Licht

Dag 4. Flitsen

Dag 5. De zoomfunctie

Dag 6. Compositie algemeen

Dag 7. Diepte

Dag 8. Een helder lensje

Dag 9. Wat ga jij fotograferen

Dag 10. Statief en afstandsbediening

 

Dag 11. De zonsondergang

Dag 12. Door het raam/etalages

Dag 13. HDR

dag 14. Jouw straat

dag 15. Avondfotografie

Dag 16. Masterclass bewerken

Dag 17. Selfie als voorbeeld. Spiegelbeeld

Dag 18. Maak de juiste keuze of je zelf wel of niet te zien wilt zijn

Dag 19. Time lapse of hyperlapse

Dag 20. Abstracte fotografie

 

Dag 21. Standpunt en perspectief

Dag 22. Het juiste licht op de juiste plek

Dag 23. Vrienden of klanten op de foto

Dag 24. Fotografeer jouw huis of je bedrijfsruimte

Dag 25. Fotograferen van (yoga) houdingen, herkenbaar of onherkenbaar

Dag 26. Is het voor jou lastig voor de camera en waarom?

Dag 27. Masterclass, Waarom is het voor jou zo lastig deel 1

Dag 28. Waarom is het voor jou lastig deel 2. Hoe kun je het jezelf makkelijker maken

Dag 29. Waarom is het voor jou lastig deel 3. Hoe kun je het je model makkelijker maken.

Dag 30. RAW bestanden

 

Dag 31. De belichtingsdriehoek in de Pro Modus

Dag 32. Hoe plaats je iemand in de achtergrond

Dag 33. Het fotograferen van kinderen

Dag 34. Het uiterlijk op de foto.

Dag 35. Productfotografie

Dag 36. Productfotografie met witte achtergrond

Dag 37. Het fotograferen van kleding

Dag 38. Productfotografie met beleving

Dag 39. Zintuiglijk fotograferen

Dag 40. Wanneer fotografeer je zelf en wanneer zet je een fotograaf aan het werk.

 

Dag 41. Het ontwikkelen van je eigen stijl

Dag 42. De verhoudingen en het formaat van je foto's en het opslaan ervan

Dag 43. De meerwaarde van zwart wit fotografie

Dag 44. Uitsnedes, ruimte en openheid

Dag 45. Masterclass Visual storytelling

Dag 46. Het portret in de omgeving

Dag 47. Architectuur

Dag 48. Natuurfotografie

Dag 49. Macrofotografie

Dag 50. Fotograferen van dieren

 

Dag 51. Food fotografie

Dag 52. Leuke trucjes met gedwongen perspectief en panorama.

Dag 53. Masterclass conceptuele fotografie

Dag 54. Het fotograferen van kunst

Dag 55. Basistechnieken filmen met je smartphone

Dag 56. Masterclass schrijven voor social media door Christine Pannebakker

Dag 57. Gebruik maken van foto's van anderen

Dag 58. Maak de beste selfies

Dag 59. Masterclass Instagram door Zonneke Kimpen

Dag 60. De dont's bij het maken van selfies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden