Claudia Greven

Ik heb deze lessen met heel veel plezier en aandacht gevolgd. En dat kwam vooral door jouw liefde voor je vak en jouw enthousiasme. Ik werd altijd al blij van het maken van foto's. Mijn smartphone was daarbij mijn grote vriend. Mijn Nikon gebruikte ik niet tot nauwelijks en dan ook nog alleen op de A-stand. Veel gebruiksaanwijzingen en tijdschriften gelezen, me zelfs laten voorlichten door een van mijn leerlingen tijdens zijn mondeling voor het eindexamen (in het Duits!) Maar het mocht niet baten. Ik durfde niet...
Jij had het meteen na je eerste les voorelkaar dat ik enthousiast werd en het begon te begrijpen. Jij haalde me zonder enige moeite uit mijn comfortzone en daar werd (en word!) ik erg blij van. Ik ga amper nog zonder mijn Camera (inmiddels een systeemcamera, die qua gewicht en omvang veel beter bij me past!) Ik ben je daar erg dankbaar voor!
Tot slot wil ik je niet alleen een enorm compliment geven voor de manier waarop je deze cursus hebt vormgegeven, maar vooral ook voor de manier waarop je jezelf presenteert. Je bent een vakvrouw met liefde en passie voor je werk en, zoals je zelf prachtig in dit filmpje verwoord, met heel veel respect voor alles wat je fotografeert! En juist daar maak je het verschil. Daarmee ben je een mooi rolmodel voor je cursisten. Ik ben dan ook heel blij, dat ik deze cursus bij jou gevolgd heb, en ik vind het ook een heel fijn idee, dat velen mij voorgingen en dat velen mij zullen volgen! Je hebt veel mensen iets van je liefde voor het vak en van je normen en waarden kunnen meegeven. Dat is misschien wel het mooiste cadeau dat je iemand kunt geven. En ik ben dan ook heel blij en dankbaar, dat ik mezelf dit cadeau 2 maanden geleden gegund heb! Dank je en ik ga je lessen missen!

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.