Brigitta van Kanten

Brigitta van Kanten

Wat een gave foto’s heb jij mij gestuurd. Jouw manier van begeleiden is zo ontspannend en enthousiasmerend dat het eventuele drempels meteen neerhaalt. Zo ervoer ik het. Daarom voelde het als een feestje. Ik ben ontzettend blij dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken en bij jou een fotoshoot gedaan hebt want ik heb nu echt een keuze uit een boel mooie foto’s ook qua natuur sfeer. Heel bijzonder dat je dat zo hebt kunnen doen in hartje hansenstad Zutphen.

Brigitta de Kanter, www.ixchel.nu

Christine Pannebakker

Christine Pannebakker

Dolgelukkig blij, tjongejonge zeg!! En wat zo leuk is, ze zijn ZO BLIJ, je voelt dat ze met pure joy zijn ontstaan. Dankjewel voor jouw goddelijke ogen! 

Christine Pannebakker

Christine Pannebakker

Petra in je inbox tovert dagelijks een lach op je gezicht. De live middag is zo'n middag die dromen uit laat laat komen in het zachte licht van Zutphen. Ondergedompeld in de gulle lach van Petra. Een middag om de schoonheid te vieren. Als iedereen zo'n middag zou beleven zou de wereld nog zoveel mooier voelen. Gun dit jezelf, een liefdevolle blik op jezelf door de ogen van anderen. 
Petra, deelneemsters, Zutphen, wat zijn jullie bloedmooi! Ik ben een gelukkig mens.

Marja Niesink

Marja Niesink

Wat een onwijs gave ervaring! Echt genoten van supermooie plekjes en een mooie groep om dit samen te beleven. Fijn om te ervaren dat het steeds makkelijker wordt om je te laten fotograferen. Dank je wel!

Ingrid Verhagen

Ingrid Verhagen

Je gaat vanzelf stralen als je met Petra door het mooe Zutphen struint. Met de camera in de hand en een grote flimlach op ons gezicht, op zoek naar nog een mooier plekje. Wat een heerlijke dag en super foto's. Dank Petra!

Annette Wolbrink

Annette Wolbrink

Petra is een super enthousiaste fotograaf. Ze heeft een creatieve geest en laat je op je gemak voelen. Ze inspireert je om zelf anders foto's te maken van de natuur, mensen en gebouwen. Ik beveel de gulle lach versie van deze training iedereen aan die leerzame en  leuke dag wilt hebben met mooie foto's.

Theo Zweers

Theo Zweers

Petra is een professional. Ze weet precies hoe ze je moet neerzetten zodat je echt mooie foto's krijgt. Theo Zweers, COO ArcelorMittal

 

Frits Bos

Frits Bos


Petra heeft de gave om met zo'n thema zowel de basis en theorie uit te leggen (daglicht, hardheid/zachtheid van licht, verlichting en belichting) als de praktijk (flitstechniek, TTL, effecten van verschillende lichtbronnen), en niet te vergeten de stijl / mens / model / fotograaf. Gedurende de dag groeit het inzicht dan als deze parameters aan elkaar worden gekoppeld.
Medecursist Felicia Breidel en ik konden elkaar fotograferen en dat resulteerde in een mooie serie foto's, stapje voor stapje opgebouwd, in klassieke stijl, high key en low key. Een aanrader!
 

Foto's van Frits zijn gemaakt door Felicia Breidel

Felicia Breidel-Henkel

Felicia Breidel-Henkel

Geweldige en leerzame workshop! Door de theorie meteen toe te passen in de praktijk, valt de informatie meteen op zijn plek. Het feit dat we lekker met onze camera aan de slag konden en leerde spelen met licht, maakte de workshop extra leuk!

Foto's van Felicia zijn gemaakt door Frits Bos

Marieke van Lunenburg, Stichting Vrijescholen Ithaka

Marieke van Lunenburg, Stichting Vrijescholen Ithaka

Het was fijn om samen te werken met Petra. Het verliep heel soepel, van het inplannen van de afspraak, het doornemen van onze wensen en het eindresultaat. Waar veel collega's niet graag op de foto gaan, kwamen ze na de shoot enthousiast terug vol vertrouwen in het eindresultaat. Er was meer aandacht voor degene die dat nodig hadden wat erg prettig was. Maar ondanks die ruimte had Petra van ons team van 18 personen binnen recordtijd portretfoto's geschoten. De daadwerkelijke foto's ontvingen we ook sneller dan gedacht, en waren erg mooi. Ik denk dat het Petra is gelukt om iedereen op zijn gemak te stellen voor de camera en zelfs personen die zichzelf niet fotogeniek vinden zijn blij met het resultaat. 

Marieke van Lunenburg

Bestuurssecretaris

Stichting Vrijescholen Ithaka

Eline Jonkers

Ik was altijd een beetje bang voor de flitser, maar ik ging wel goede moed naar de workshop flitsen toe. Na de heldere uitleg van Petra en zelf dingen uitproberen met professionele studioflitsers bleek dat het toch heel leuk is om met flitslicht te werken! Het geeft zoveel leuke en creatieve mogelijkheden. Zowel voor binnen in een studio als buiten. Dat had ik van te voren niet verwacht. Nu staan er flitsers op mijn verlanglijstje om aan te schaffen.

Yvonne van Duynhoven

Geweldig wat je met flitslicht kunt doen in de fotografie. De varianten die mogelijk zijn, zoals low en high key zijn fantastisch. Het is een zeer leerzame ervaring en vind het top dat ik aan deze workshop heb deelgenomen.

Pauline Klein Teeselink

Fotograferen is één ding, fotograferen in een studio en mogen spelen met professionele apparatuur, dát is echt wat anders. Ik had nul ervaring met flitsen, behalve met dat lullige ding bovenop je camera die iedere foto verpruts als je niet weet wat je doet  [????]  . Na deze workshop wéét ik wat ik doe en weet ik wat ik moet doen om het door mij gewenste resultaat te krijgen. En wéten waar je mee bezig bent is niet alleen een fijn gevoel, het geeft je zelfvertrouwen ook een boost, waardoor je foto's nog beter worden. En als je dus eenmaal weet hoe je met flitsers werkt, dan worden er creatieve deuren opengezet en kun je echt dingen gaan máken. Supertof!!

Monique Klein Schiphorst-Persoon

Wat heb ik deze dag veel geleerd van Petra. We mochten na haar heldere uitleg zelf aan de slag gaan met de lampen in haar studio. Ik heb verschillende soorten belichtingen onder de knie gekregen . En wat is highkey een mooie soort belichting. Ik ben fan! en nu kan ik het ook echt zelf thuis.

Marion van der Krogt

Marion van der Krogt

Ik vind de foto's fantastisch. Ik had niet gedacht dat ze zo mooi zouden worden, ik ben echt onder de indruk, zelfs een beetje sprakeloos. Jeetje, wat een cadeau aan mijzelf, om mijzelf zo te mogen aanschouwen, door de bril van de wereld te mogen zien. Je doet werkelijk prachtig werk en met zoveel geruststelling, liefde en kundigheid nodigde je mij uit om mijzelf te laten zien. Hoe fijn is het om zo gezien te worden! Alle succes en veel liefde voor jou! 

Liesbeth Meijer

Liesbeth Meijer

Ohh, wat een práchtige foto’s!! Heel hartelijk bedankt, ik vond het superleuk, een echte belevenis!

 

Frits Bos

Frits Bos

www.bosplaten.nl

Ik kan dit warm aanbevelen, ook als je zelf wat 'gespannen' bent als er een camera op je gericht staat. Petra is uitermate bedreven om je daarin te begeleiden. www.bosplaten.nl

Yvonne van Duynhoven


Wat een fantastische dagen heb ik beleefd op het mooie Terschelling. Petra maakte deze dagen tot iets speciaals voor mij. Een schitterend hotel, rust, strand, ontspanning, lekker eten, alles wat je je maar wensen kan. En dan natuurlijk de prachtige fotoshoots die gemaakt werden op verschillende plekken op het eiland. Ik had dit voor geen goud willen missen. Ik kijk door deze foto’s heel anders naar mezelf en ben hier zielsgelukkig mee. Bedankt Petra voor deze mooie dagen op Terschelling.
 

Luna Westerik

Petra krijgt jou op de kiek zoals de buitenwereld jou ziet en waarvan jij zelf zegt: Yes! Dat ben ik!

Model zijn is best een inspannende klus, zeker als je de neiging hebt om weg te duiken zodra er iemand plaatjes wil schieten en selfies not-done vindt. Als je dan toch toffe herinneringen voor je familie wilt creëren of een aantrekkelijke foto nodig hebt voor op je website, wil je graag én ontspannen, én helemaal zoals je echt bent, én tegelijk liefst zo mooi mogelijk. Ga er maar aan staan. Nou, met Petra lukt dat moeiteloos. Die krijgt jou op de kiek zoals de buitenwereld jou ziet en waarvan jij zelf zegt: Yes! Dat ben ik! En ga je met een schat aan schitterende foto's naar huis waar je trots op kunt zijn.

Een dot van een hondje Puna en Terschelling waar de tijd langzamer gaat, helpen daar nog eens aan mee.


Luna, 68 jaar, 5 kinderen, 5 kleinkinderen, shiatsutherapeut.

Michaela de Groot

De cursus is fantastisch. Heel veel leuke, snel toepasbare, praktische tips en weetjes. Heb net zo genoten van de les Fotograferen van huisdieren. De bloopers aan het eind zijn echt van mega toegevoegde waarde Petra. Echt hilarisch! En zo lekker relativerend 

www.michaeladegroot.nl

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden