Marieke Fransen

Met ontzettend veel plezier heb ik de opleiding "fotografie voor coaches" gevolgd. In kleine stapjes neemt Petra je mee aan de hand in de technische wereld van de fotografie waardoor deze snel en goed behapbaar is. In kundige stappen leert ze je ook hoe je het beste in je model naar voren kan halen. Zodat je mensen echt gaat zien, en fotografie een prachtig en krachtig middel wordt om mensen te empoweren. Dit doet ze met humor, veel liefde en geduld. Een echte vakvrouw. Ik heb genoten en ga nu met veel meer zelfvertrouwen aan de slag. Een aanrader voor elke coach met een affiniteit voor fotografie!

LEES MEER

Verginia Spier

De opleiding “fotografie voor coaches” bij de Powershoot Academy is vijf sterren waard. Petra van Vliet kent haar vak tot in detail. Camera gebruik, begeleiden van fotoshoot, in lightroom bewerken en ze heeft humor. Ze is een topvrouw in haar vak, jarenlange ervaring en bij elke vraag is ze je mentor. Super aanrader. 

LEES MEER

Inge Kruit-Bogaard

Ik heb de cursus ontzettend leuk gevonden! Je legt alle helder en duidelijk uit, ik snap mijn camera nu een stuk beter dan voorheen. Mijn hart ligt bij mooie natuurfoto's, ik ga graag op pad in de mist zoals op deze foto of in de vroege ochtend uit mijn werk. Deze foto is al een paar jaar oud, maar dit is waar ik blij van word. Om nog meer te leren heb ik me ingeschreven voor je gevorderden cursus. Ik heb er zin in!

LEES MEER

Anja Peters

Bedankt Petra voor hoe je deze cursus gegeven hebt. Alle lessen heb ik als prettig ervaren en gaven mij een nieuwe of andere kijk op fotograferen. Ik vind veel soorten fotografie leuk. Het is een creatieve en technische hobby en vind mooi licht op een foto wel een uitdaging. Ik ben best kritisch op mijn foto's en van elke opdracht heb ik dan ook best een aantal foto's gemaakt en daar leerde ik dan ook weer van. Ben er wel achter gekomen dat je heel regelmatig je camera moet gebruiken om er niet van te 'vervreemden' want dan zakt de opgedane kennis tocht weer een beetje weg. Inmiddels is mijn zus op mijn advies ook met de cursus begonnen. Ze had al een tijdje een spiegelreflex-camera in de kast liggen voor een verre vakantie en kan nu dus ook bewuster gaan fotograferen.

LEES MEER

Ilse Harskamp

Het was een hele leuke cursus. Ook zeer goed te volgen en wanneer er vragen waren kwam er een snel en duidelijk antwoord. Ik weet nu waar veel instellingen voor zijn, maar vindt het nog moeilijk toe te passen. Tijdens de opdrachten begrijp ik hoe het werkt, maar zodra ik ergens een foto wil maken heb ik geen idee welke instelling ik het beste gebruiken kan, maar dat komt vast vanzelf als ik het veel blijf oefenen. Ik wil voornamelijk doorgaan met natuur- en sportfotografie (zwemmen). Bedankt voor de cursus, heb er super veel van geleerd en ga zeker door met fotografie!

LEES MEER

Denise Vork-Dadema

Bedankt Petra van Vliet voor een goede cursus! Mijn man heeft een prachtige camera die ik niet durfde te gebruiken aangezien ik de instellingen niet kende en niet wist hoe ik de foto’s eraf moest halen. Nu wel, doel bereikt. Tijdens onze vakantie heb ik van de opgedane kennis alvast goed genoten en onder andere deze foto gemaakt. Ook in mijn werk als grafisch ontwerper wil ik vaker zelf foto's maken, onder andere met het fotograferen van portretten kan ik veel. Het ligt mij ook wel heb ik het idee en ik vind het erg leuk om te doen. Ik heb zeker de smaak te pakken en wil nog veel meer leren!

LEES MEER

Caroline Abbenhuijs

Hi Petra, bedankt voor al je mooie lessen. Ik ga al je tips opvolgen en zeker oefenen. Ik heb ontdekt dat ik natuurfoto’s erg leuk vind maar ook mensen in actie... dat is weer veel moeilijker door beweging. Er is veel te oefenen en daar heb jij me erg enthousiast mee gemaakt. Vooral het plezier door meer inzicht!

LEES MEER

Petra Heezen

Petra ik vond het heel prettig hoe jij deze cursus bracht. De uitleg was heel goed te volgen. Fotograferen en met name de spiegelreflex is heel technisch waardoor ik een beetje op zag om eraan te beginnen. Maar je prikkelde mij enorm met je enthousiaste uitleg. Ik heb nog niet al het huiswerk gedaan, maar ik ben al volop bezig en dan met name in de portretfotografie. Ik weet nu meer gebruik te maken van de cameratechnieken bij het op de foto zetten van mijn dochter ( mijn model). Mijn doel is om fotografie te integreren in mijn illustratiewerk en daar ben ik op het moment druk mee bezig. Ik heb mij niet ingeschreven voor de gevorderde cursus omdat ik weet dat mijn voorkeur bij portret ligt. Misschien dat ik daar nog een cursus in wil volgen.

LEES MEER

Marianne Brandsma

Bedankt voor de duidelijke uitleg in deze cursus. Ik weet nu eindelijk waar al die knopjes op mijn camera voor dienen. Ik had me al zo vaak voor genomen om daarvoor een cursus te gaan volgen en ik ben blij dat ik deze tegen ben gekomen en ben gaan volgen. Behalve het technische gedeelte, heb ik inderdaad ook anders leren kijken en baal soms dat ik niet altijd m'n camera bij me heb, omdat ik dan weer iets moois zie om vast te leggen. Mijn belangstelling ligt voornamelijk bij natuurfotografie en vooral vogels vind ik leuk om te fotograferen. Ik hoop met de kennis van nu nog mooiere foto's te kunnen maken, dus zal ik goed blijven oefenen en je filmpjes nog eens vaker bekijken. Een paar opdrachten moet ik nog doen, maar heb gelukkig nog even de tijd.

LEES MEER

Jacqueline Reddingius-Heckmann

Hallo Petra, dank je wel voor de super leuke en duidelijke cursus. Ik heb veel aan je tips in mijn rugbyfotografie. Een sport wat mijn zonen beoefenen en waarin natuurlijk veel actie en beweging zit. Ik plaats ze in de teamgroep en de spelers zetten de door mij gemaakte foto's vaak op Instagram of hun profiel. Ik ga zeker ermee door. Ook naar Italië van de zomer gaat de camera mee!

LEES MEER

Marguerite van der Brugge

Ben heel blij dat ik deze cursus bij jou hebt gevolgd. Moet nog wel een paar opdrachten maken. Weet alleen niet of dat me gaat lukken. Bij mij in huis wil er geen één dat ik een portret foto van hen maak. In ieder geval ben ik gek van foto's maken in de natuur. En heb door jou heel anders om me heen leren kijken. Ook kijk ik nu heel anders naar foto's in bladen en boeken. De camera gaat tegenwoordig bijna altijd overal mee naar toe. Zal het missen om iedere zaterdag, als iedereen nog in bed lag, heerlijk met een kopje thee jou lessen te volgen.

LEES MEER

Claudia Greven

Ik heb deze lessen met heel veel plezier en aandacht gevolgd. En dat kwam vooral door jouw liefde voor je vak en jouw enthousiasme. Ik werd altijd al blij van het maken van foto's. Mijn smartphone was daarbij mijn grote vriend. Mijn Nikon gebruikte ik niet tot nauwelijks en dan ook nog alleen op de A-stand. Veel gebruiksaanwijzingen en tijdschriften gelezen, me zelfs laten voorlichten door een van mijn leerlingen tijdens zijn mondeling voor het eindexamen (in het Duits!) Maar het mocht niet baten. Ik durfde niet...
Jij had het meteen na je eerste les voorelkaar dat ik enthousiast werd en het begon te begrijpen. Jij haalde me zonder enige moeite uit mijn comfortzone en daar werd (en word!) ik erg blij van. Ik ga amper nog zonder mijn Camera (inmiddels een systeemcamera, die qua gewicht en omvang veel beter bij me past!) Ik ben je daar erg dankbaar voor!
Tot slot wil ik je niet alleen een enorm compliment geven voor de manier waarop je deze cursus hebt vormgegeven, maar vooral ook voor de manier waarop je jezelf presenteert. Je bent een vakvrouw met liefde en passie voor je werk en, zoals je zelf prachtig in dit filmpje verwoord, met heel veel respect voor alles wat je fotografeert! En juist daar maak je het verschil. Daarmee ben je een mooi rolmodel voor je cursisten. Ik ben dan ook heel blij, dat ik deze cursus bij jou gevolgd heb, en ik vind het ook een heel fijn idee, dat velen mij voorgingen en dat velen mij zullen volgen! Je hebt veel mensen iets van je liefde voor het vak en van je normen en waarden kunnen meegeven. Dat is misschien wel het mooiste cadeau dat je iemand kunt geven. En ik ben dan ook heel blij en dankbaar, dat ik mezelf dit cadeau 2 maanden geleden gegund heb! Dank je en ik ga je lessen missen!

LEES MEER

Jolanda van Wijk

Petra, ontzettend bedankt voor deze lessen. Ik heb er enorm veel van geleerd. Een perfecte cursus in woorden die iedereen begrijpt. Ik kan het iedereen aanraden! Heel veel dank nogmaals.

LEES MEER

Gé Kloosters

Dankjewel Petra, ik heb enorm veel geleerd van deze basiscursus en weet nu in ieder geval hoe ik mooiere foto's kan maken. Ik weet dat ik veel moet blijven oefenen want ik moet nog te vaak nadenken welke knopjes ik moet gebruiken om de instellingen te wijzigen. Wij gaan over 2 maanden weer een rondreis maken in West Amerika en dat wordt de komende weken dan ook nog veel oefenen zodat het daar wat soepeler gaat met de instellingen. We krijgen daar dan ook veel te maken met verschillende soorten licht, kleur en vooral dieptes en ben dan ook heel benieuwd hoe de foto's er uit komen te zien, maar voor de komende weken nog veel oefenen en filmpjes terugkijken. Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens.

LEES MEER

Annet Stevens-Versteegen

Petra, bedankt voor deze ontzettende leuke 10 weken. Elke zaterdag als ik wakker werd dacht ik weer "Yes, een nieuw filmpje met een nieuwe opdracht." Soms ging ik direct aan de slag, soms deed ik eerst wat inspiratie op bij andere leden. Ik ga verder met de spiegelreflex, ik heb de smaak te pakken en honger naar meer leerstof. Bedankt!

LEES MEER

Thea Teijgeler-Nijhof

Petra....wat een geweldige training! Met een hoofd vol kennis, ideeën en inspiratie kwam ik thuis.

LEES MEER

Davy Mickers

Wat een ontzettend verhelderende en verrijkende masterclass! Zo mooi hoe je 'de mens' centraal zet i.p.v. de techniek. Ik ben hier niet alleen als fotograaf wijzer van geworden, maar ook als persoon heb ik een flinke boost gehad. Jouw kijk op mensen en hoe je met ze kan omgaan is ontzettend inspirerend en zorgt ervoor dat ik zelfs mezelf nu anders kan zien. Ik wil mezelf nog heel vaak herinneren aan wat ik tijdens deze masterclass geleerd heb. Dankjewel Petra!

LEES MEER

Vrouw en Passie

 

Petra heeft op de Powerdag en Droomdag meer dan 1000 vrouwen de mogelijkheid gegeven om nu eens echt mooie foto's van zichzelf te krijgen. Voor iedereen is het herkenbaar: het gemaakte lachje, niet weten hoe je moet staan, de zenuwen.. Petra heeft in een mum van tijd werkelijk iedereen prachtig om de foto gezet en meegegeven hoe ze gewoon zichzelf kunnen zijn op een foto. Petra is echt een professional en het is een eer om met haar samen te werken.

Josje Feller

LEES MEER

SCOPE Marketing Technology B.V.

Op de SCOPE Gebruikersdag zijn we hartelijk verrast door de professionaliteit van fotografe Petra van Vliet. Bezoekers (zakelijke relaties) van het evenement waren in eerste instantie terughoudend om een profielfoto te laten schieten. Toch door haar vriendelijkheid stelde Petra de geïnteresseerden gerust en te ontspannen met als resultaat zakelijke, maar ongeforceerde portretfoto’s. Onze klanten zijn zeer tevreden en SCOPE marketing technology als opdrachtgever dus ook!

Jenna Escano

LEES MEER

Club van 25

Een aantal jaren geleden ben ik, als bedenker van Club van 25, zelf bij een ander netwerk op de foto gegaan bij Petra. Deze foto's heb ik regelmatig gebruikt voor diverse zakelijke doeleinden. Nu we met ons netwerkconcept Club van 25 een landelijke dag georganiseerd hebben, was het eigenlijk niet meer dan logisch dat Petra ook onze deelnemers op de foto's MOEST zetten. En de resultaten zijn weer super! Bedankt dat je op onze XXL dag was!

Brenda van Dijk-Vermeulen

 

LEES MEER
Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.