Michaela de Groot

De cursus is fantastisch. Heel veel leuke, snel toepasbare, praktische tips en weetjes. Heb net zo genoten van de les Fotograferen van huisdieren. De bloopers aan het eind zijn echt van mega toegevoegde waarde Petra. Echt hilarisch! En zo lekker relativerend 

www.michaeladegroot.nl

Thea Teijgeler

Ik geniet tot nu dagelijks van je zeer uitgebreide ondernemers training. Super leuk! 

Top training!!!
 

Stefanie Bussing

Wat ik zo fijn vind is dat Petra naast alle waardevolle informatie dit ook met de nodige humor brengt. Het is echt zo, daar waar ik moet lachen onthoud ik de info ook beter en ook fijn, het brengt de perfectionist in mij wat tot rust, waardoor ik gewoon lekker kan spelen en uitproberen. Superleuk om een beetje meer te gaan snappen over fotografie en foto bewerking, dingen uit te proberen en even vanuit een heel andere invalshoek naar de wereld en mijn werk te kijken. Zo leuk, inspirerend en blikverruimend. Het gaat over fotografie en het effect is zoveel breder. Merk dat ik anders kijk naar licht en details, meer geniet via mijn ogen. Er is zoveel schoonheid te zien."
 

www.stefaniebussing.nl

Cindy Wijman

De lessen van Petra zijn rechtdoorzee en praktisch. Halverwege de cursus zijn mijn foto’s al enorm verbeterd. Er zijn vormen van fotografie aan de orde gekomen waaraan ik niet eens had gedacht. Door de zoom sessies leer je meer over je eigen foto’s, maar je leert ook van je mede cursisten die vragen hebben. Je doet ook heel veel inspiratie op! 

Cindy Wijman – coach

www.masteryourmind-coaching.nl

Nicolien Brzesowsky

De training van Petra is erg leerzaam en uitgebreid. Haar enthousiasme is aanstekelijk! De feedback die ik op mijn foto's heb gekregen tijdens de ZOOM meetings stimuleert mij om verder te oefenen. Daardoor ontdek ik nieuwe mogelijkheden om mijn bedrijfsactiviteiten te promoten!

Nicolien Brzesowsky

Shiatsu en klankschaalmasseur

www.zenshiatsumassage.nl en www.klankschaalamsterdam.nl

Claudia

Wat doe je dit (je kennis delen/ lesgeven) toch op een fijne manier! Open, eerlijk en transparant met kennis van zaken! 
Groetjes, 

Claudia 

Thea van Westing  van Waveren

Thea van Westing van Waveren

Het was een top dag Petra! Fijn om met allerlei verschillende (licht)situaties te werken. Te zien wat licht doet en hoe je dit kunt optimaliseren!

Tienka Vlietstra-de Jong

Tienka Vlietstra-de Jong

Was weer een heel waardevolle dag. Wat heb ik weer veel van je geleerd en daarnaast maak je het ook een dag die ontspannen is. Dat is ook jouw kracht!

 

Enorm bedankt!

Gwen Riko

Gwen Riko


Petra van Vliet leert ons niet alleen de techniek en de instellingen maar ook de hele psychologie achter portret fotografie. Zo gaaf! Hoe voelt iemand zich voor de lens, hoe voel ik me voor de lens als fotograaf, hoe haal je het mooiste in iemand naar boven en vooral....je hoeft niet altijd te lachen of je standaard fotografielook op te zetten. 
Wat een feest om deze opleiding samen met deze leuke vrouwen te doen. En dan heb je ineens tientallen portretten van jezelf. Leuke bijkomstigheid.

 

Mariet van de Maat

Het was erg gezellig en vooral ook leerzaam. We kregen ruimschoots gelegenheid om te oefenen, zowel binnen als buiten. Petra keek over onze schouder mee, en gaf volop aanwijzingen. We hebben geleerd hoe je met je flitser kunt ‘bijlichten’ in lastige lichtsituaties, zoals veel contrast. Al met al hebben we weer heel wat bijgeleerd! Deze workshop is echt een aanrader!

Linda te Winkel


Ik vond de workshop erg leuk. Mooi om te zien hoe de foto's bij daglicht echt verbeteren wanneer je ook flitslicht gebruikt.
En het is veel minder ingewikkeld dan je denkt. Ik ga het zeker vaker gebruiken vanaf nu.
 

Renske van der Haagen

Renske van der Haagen

Ik deed tot nu toe weinig met flitsers; ik was toch bang dat het erg technisch zou zijn. Echter Petra heeft met een hele heldere en duidelijke uitleg, in combinatie met het maken van foto's met en zonder flitser en deze te vergelijken, heel erg goed uitgelegd hoe je flitsers op diverse manieren kunt inzetten. Op verschillende locaties hebben we ervaren hoe je het licht zachter kunt maken, iemand minder 'groen' kunt maken als deze onder een boom staat, en hoe je verschillen in lichtomstandigheden kunt opvangen door met flitsers bij daglicht te werken. Het was weer een hele leerzame dag, waarin ik weer heel veel over gebruik van licht en dus over fotografie, geleerd heb. En als bonus, krijg je ook nog heel wat van het prachtige Zutphen te zien!  

Cees

Ik heb bij Petra afgelopen jaar een webinar over Lightroom gevolgd. Ik heb toen in 1 avond al zoveel geleerd dat ik nu enorm uitkijk naar deze uitgebreide training!

Nel Walet

Ik vind dit een heel fijne training, vooral omdat ik nog niets van Lightroom wist. Je neemt ons echt vanaf het begin mee, met een duidelijke uitleg die goed te volgen is. Ook vind ik het fijn dat het steeds korte filmpjes zijn. Ieder onderwerp kan zo even ‘landen’. Ik heb er tot nu toe heel veel van geleerd en ben door jouw training heel enthousiast bezig met Lightroom!

Petra Broeze

Petra Broeze

Wauw…. Dankjewel voor alle foto’s.  Sowieso dank voor de fijne middag. Ik dacht echt “waar ben ik aan begonnen” maar jij haalde deze onzekerheid vlot weg. Prettig zoals jij geruststelt, heel professioneel, vriendelijk, grappig en met een open mind.

Er zitten niet alleen geschikte foto’s voor social media tussen, maar ook spontane foto’s die me met een andere blik naar mezelf laten kijken. In plaats van wegduiken voor een camera bleef ik nu, noodgedwongen, staan en daardoor kan ik nu zien wat een ander ziet. Het voelt als een mix van acceptatie, berusting en opluchting.

Ik wil minder kritisch en meer met een open mind naar mezelf kijken, zoals ik zelf naar de rest van de wereld kijk. Dat is een proces, maar dankzij jou heb ik een grote stap gezet.

Nogmaals ontzettend dank.

Sofie Sun

Sofie Sun

Build Your Happiness

Ik ben superblij met onze samenwerking en hoe Petra foto’s maakt. Zonder enige stress of ongemak. Echt tof. En de foto's vind ik supermooi!

buildyourhappiness.nl

 

 

Els Sytsma

Els Sytsma

Connect Communicatie

Wow, hoe doe je dat?' vroeg ik verbaasd. 'Nou ja, jij gaat staan en ik doe klik', legde ze uit. Blijkbaar is dat hoe the magic werkt, want ze maakte prachtige foto's. Nog nooit was ik zo blij met foto's van mezelf. Ja, dit is precies hoe ik ben, was mijn eerste gedachte toen ik ze zag. Ze is super-relaxed en creëert een plezierige sfeer. Dat helpt om te ontspannen en dat zie je dus meteen. Heel fijn, dank je wel, Petra! NB. 'ik doe alleen maar klik' doet trouwens helemaal geen recht aan haar zorgvuldige werkwijze om de juiste locatie met het beste licht te vinden

 

Reacrtie van mijn zestienjarige zoon: "Nou mam, als het niks wordt met al dat gecommuniceer kun je altijd nog fotomodel worden."

 

connect-communicatie.nl

Nienke Stoop

Nienke Stoop

Ik voelde me toch een tikje zenuwachtig voor mijn afspraak met Petra. Jezelf laten zien aan een fotograaf, en daarmee aan de rest van de wereld is best een spannende aangelegenheid. Althans dat was mijn eerdere ervaring.

Nu ging dat heel anders. Petra is zo ontspannen, ze straalt enorme professionele rust uit. Dat gaf veel vertrouwen! Ook liet zij me af en toe meekijken met het resultaat. En daar werden we dan allebei weer blij van!
In flits tempo vond ze mooie plekjes in Zutphen en maakte ze ongemerkt hele natuurlijke foto’s waarin ik mezelf echt herken. Een cadeau wat ik met plezier bekijk en graag deel met de wereld!  

https://lotuscoach.nl/

José Arends

Ik ben nog maar sinds kort begonnen, maar kan in de besloten Facebookgroep al de huiswerkopdrachten van mede-cursisten bewonderen. En bewonderen is daarbij echt het juiste woord, omdat ik versteld sta van de prachtige foto's die sommigen al hebben kunnen maken. Dit dankzij de toegankelijke manier van les cq uitleg geven over de meest uitlopende facetten van het fotovak door Petra.

Belinda van Tongeren

Belinda van Tongeren

Petra heeft enorm veel kennis in huis en kan dit heel goed en duidelijk overbrengen.

Wat was ik daarom blij toen Petra deze opleiding startte. Eindelijk een opleiding die perfect te combineren is met werk en gezin.

Petra, ik wil je enorm bedanken voor alle kennis die je hebt overgedragen aan mij. Ik heb zo enorm veel geleerd. Ik begon echt als leek op de automatische stand en dacht het nooit onder de knie te kunnen krijgen. Als ik dan nu kijk hoever ik gekomen ben! 


 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden