Cees

Ik heb bij Petra afgelopen jaar een webinar over Lightroom gevolgd. Ik heb toen in 1 avond al zoveel geleerd dat ik nu enorm uitkijk naar deze uitgebreide training!

Nel Walet

Ik vind dit een heel fijne training, vooral omdat ik nog niets van Lightroom wist. Je neemt ons echt vanaf het begin mee, met een duidelijke uitleg die goed te volgen is. Ook vind ik het fijn dat het steeds korte filmpjes zijn. Ieder onderwerp kan zo even ‘landen’. Ik heb er tot nu toe heel veel van geleerd en ben door jouw training heel enthousiast bezig met Lightroom!

Petra Broeze

Petra Broeze

Wauw…. Dankjewel voor alle foto’s.  Sowieso dank voor de fijne middag. Ik dacht echt “waar ben ik aan begonnen” maar jij haalde deze onzekerheid vlot weg. Prettig zoals jij geruststelt, heel professioneel, vriendelijk, grappig en met een open mind.

Er zitten niet alleen geschikte foto’s voor social media tussen, maar ook spontane foto’s die me met een andere blik naar mezelf laten kijken. In plaats van wegduiken voor een camera bleef ik nu, noodgedwongen, staan en daardoor kan ik nu zien wat een ander ziet. Het voelt als een mix van acceptatie, berusting en opluchting.

Ik wil minder kritisch en meer met een open mind naar mezelf kijken, zoals ik zelf naar de rest van de wereld kijk. Dat is een proces, maar dankzij jou heb ik een grote stap gezet.

Nogmaals ontzettend dank.

Sofie Sun

Sofie Sun

Build Your Happiness

Ik ben superblij met onze samenwerking en hoe Petra foto’s maakt. Zonder enige stress of ongemak. Echt tof. En de foto's vind ik supermooi!

buildyourhappiness.nl

 

 

Els Sytsma

Els Sytsma

Connect Communicatie

Wow, hoe doe je dat?' vroeg ik verbaasd. 'Nou ja, jij gaat staan en ik doe klik', legde ze uit. Blijkbaar is dat hoe the magic werkt, want ze maakte prachtige foto's. Nog nooit was ik zo blij met foto's van mezelf. Ja, dit is precies hoe ik ben, was mijn eerste gedachte toen ik ze zag. Ze is super-relaxed en creëert een plezierige sfeer. Dat helpt om te ontspannen en dat zie je dus meteen. Heel fijn, dank je wel, Petra! NB. 'ik doe alleen maar klik' doet trouwens helemaal geen recht aan haar zorgvuldige werkwijze om de juiste locatie met het beste licht te vinden

 

Reacrtie van mijn zestienjarige zoon: "Nou mam, als het niks wordt met al dat gecommuniceer kun je altijd nog fotomodel worden."

 

connect-communicatie.nl

Nienke Stoop

Nienke Stoop

Ik voelde me toch een tikje zenuwachtig voor mijn afspraak met Petra. Jezelf laten zien aan een fotograaf, en daarmee aan de rest van de wereld is best een spannende aangelegenheid. Althans dat was mijn eerdere ervaring.

Nu ging dat heel anders. Petra is zo ontspannen, ze straalt enorme professionele rust uit. Dat gaf veel vertrouwen! Ook liet zij me af en toe meekijken met het resultaat. En daar werden we dan allebei weer blij van!
In flits tempo vond ze mooie plekjes in Zutphen en maakte ze ongemerkt hele natuurlijke foto’s waarin ik mezelf echt herken. Een cadeau wat ik met plezier bekijk en graag deel met de wereld!  

https://lotuscoach.nl/

José Arends

Ik ben nog maar sinds kort begonnen, maar kan in de besloten Facebookgroep al de huiswerkopdrachten van mede-cursisten bewonderen. En bewonderen is daarbij echt het juiste woord, omdat ik versteld sta van de prachtige foto's die sommigen al hebben kunnen maken. Dit dankzij de toegankelijke manier van les cq uitleg geven over de meest uitlopende facetten van het fotovak door Petra.

Belinda van Tongeren

Belinda van Tongeren

Petra heeft enorm veel kennis in huis en kan dit heel goed en duidelijk overbrengen.

Wat was ik daarom blij toen Petra deze opleiding startte. Eindelijk een opleiding die perfect te combineren is met werk en gezin. Naast dat alle aspecten van fotografie zeer uitgebreid aan bod komen, kan je je onder begeleiding van Petra ook specialiseren in een bepaalde richting. Petra staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om je te helpen.
Ook de opdrachten zijn uitdagend en super leuk en om te doen!


 

Mariet van de Maat

Mariet van de Maat

Petra heeft de gave om moeilijke dingen op een heel eenvoudige manier uit te leggen.

Tja... als je eenmaal een training bij Petra hebt gevolgd, dan smaakt dat natuurlijk naar meer! Je krijgt steeds meer kennis, en daardoor wakkert je enthousiasme ook steeds meer aan. Ik twijfelde wel eerst of ik deze opleiding wel aankon. Of ik talentvol genoeg zou zijn.. Maar Petra heeft me kunnen overtuigen en in november 2019 ben ik hiermee begonnen. Nou... geen woord teveel gezegd hoor.. dit is zo superleuk om te doen! Ik vind het fijn dat Petra echt bij het begin begint. Ze gooit niet direct met allerlei termen die een beginner niks zeggen, maar eerder afschrikken. Ze heeft de gave om moeilijke dingen op een heel eenvoudige manier uit te leggen en voor te doen, zodat ik het echt begrijp.

Petra leert je niet alleen alle praktische zaken, maar benadert ook de psychologische kant van het fotograferen. En dat is zeker erg belangrijk, vooral bij (portret)shoots ! Ik heb geen seconde spijt van mijn beslissing om deze opleiding bij Petra te gaan doen, en ik raad het iedereen die van fotograferen houdt aan!!

 

Nicole Balm-Mulder

Nicole Balm-Mulder

Alle vragen die er gesteld worden zoals kan ik het wel, heb ik talent en snap ik het allemaal....die vragen had ik ook. En mede op de manier waarop Petra antwoordt heeft gegeven op mijn vragen ben ik gestart met de opleiding. Nu een half jaar verder heb ik nog geen dag spijt. Wat heb ik al veel geleerd, wat een fantastische begeleiding en een leuke groep aankomende fotografen hebben we. We leren van en met elkaar. En dat allemaal naast mijn huidige baan want deze opleiding kan je heel goed combineren met je werk. 

Petra haar manier van uitleg geven, haar geduld, haar altijd vrolijke lach en haar betrokkenheid, daar word ik blij van en het motiveert mij nog meer om alles uit de opleiding te halen. 
 

 

Christien ten Bruggencate-Springer

Zoals altijd doe je het heel leuk en duidelijk. Je weet het altijd zo goed uit te leggen. Ècht een aanrader, voor wie het nog niet heeft gezien!

Mary Metz

Ik vond dit webinar heel leuk om te volgen. Vooral in deze tijd, waar we toch zoveel mogelijk “moeten”thuisblijven. Wat mij betreft doe je er nog 1, met een ander onderwerp.

Ik ben dan zeker van de partij.

 

Jolanda Lucas

“In twee uur tijd veel tips en trucs gekregen, waardoor ik vol ideeën de avond afsluit. Gezellig met een kop thee, de do’s en don’ts met vele voorbeelden van Petra krijgen. Daar kan je wat mee. ”

 

Jeannette van Helden

Ik vond het webinar bijzonder interessant. Voor een deel was het voor mij een opfris (zoals het perceptief op zich), maar zelfs daarover kreeg ik nog informatie waardoor sommige dingen weer duidelijk waren. Het onderwerp gedwongen perceptief vond ik een zeer leuk onderwerp. Ik ga dit zeker eens proberen en aan de gegeven tips heb ik heel veel gehad.

Bedankt voor je heldere uitleg. Ik hoop dat je meer van deze Webinars gaat geven.

 

Stella Smid-van Duijvendijk

Nu begrijp ik waarom heel veel foto’s waar een gebouw op staat er vaak zo raar uitzien en wat ik daaraan kan doen om het te voorkomen. Ook de tools die je behandelde om perspectieffoutjes te corrigeren zijn erg handig. En met het onderwerp ‘gedwongen perspectief’ kan ik weer creatief aan de slag. Dank voor je uitleg! 
 

Marga Zemel

Wat is ie leuk!! En leerzaam! Ik heb al een aantal cursussen gevolgd bij jou en in elke cursus leer ik weer veel dingen! En bij deze vond ik het vooral erg leuk om te leren hoe gedwongen perspectief in elkaar zit. Daar ga ik zeker binnenkort mee aan de slag!

Desiree Berkhof-Bos

Mijn beste beslissing geweest om de keuze te maken uit zoveel fotografen die een cursus aan bieden.

 

Zoveel meer geleerd en bereikt. Dankjewel voor je duidelijke en goede uitleg met je feedback. Mijn passie voor fotograferen is nog sterker geworden.

Renske van der Haagen

Petra kan ontzettend goed uitleggen en de beoordelingen zijn ook heel duidelijk met veel uitleg. De opdrachten van de opleiding zijn ontzettend divers en dagen je echt uit om allemaal verschillende vormen van fotografie te proberen, en al doende alle functies en knoppen én je persoonlijke voorkeur te leren kennen. Ook schenkt zij veel aandacht aan allerlei gerelateerde zaken waar ik zelf nooit aan gedacht had, zoals bijvoorbeeld hoe om te gaan met je model, en hoe je zelfverzekerd achter de camera staat. Echt met recht een all-round opleiding!

Rebecca Lütjen

Rebecca Lütjen

Dank zij jouw curcus heb ik dit in Noorwegen kunnen vastleggen.

Profielfoto's

Profielfoto's

Profielfoto's in de buitenlucht van verschillende mensen

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden