Annemarie Uijlenbroek

Wat een SUPER leuk concept deze Smartshoot! Zo heerlijk ontspannend en lekker lachen met z’n allen. Dank je wel lieve mooie Petra van Vliet!!!

Baukje de Boer

Daar stond ik gisteren, vol in de aandacht en licht. Te genieten van de dag en het proces. Wát een dankbare mijlpaal.

Zo'n fotoshoot maakt veel los. Petra vertelt in de introductie dat bijna iedereen het moeilijk vindt om op de foto te gaan. Hoe we met een vertekend beeld naar onszelf kijken en we onszelf vergelijken met een onhaalbaar en gemaakt idee van schoonheid.

De manier waarop Petra deze middag vormgeeft is zó mooi en veilig.

We deelden met elkaar wat we op foto's niet mooi vinden van onszelf, zodat we elkaar daarmee konden helpen. En vervolgens leerden we om steeds bij elkaar de schoonheid te zien en dat bij elke foto zoveel mogelijk te benoemen. En doordat er veel rust en tijd was in de dag kon je echt zakken in het poseren. En dat afwisselen met zelf foto's maken, de gezellige sfeer en de prachtige zonnige dag, heeft me echt goed gedaan.

Ik voel me geheeld in mijn zelfbeeld en idee van schoonheid. Ik geniet van de foto's die er van me gemaakt zijn. Ik ben trots en blij dat ik dit aan ging. En heel dankbaar voor Petra en de andere vrouwen dat het zo'n mooie ervaring werd.

Mocht je het ook een keer willen doen, echt een aanrader! 

Aimee Baren, SOS Kinderdorpen

Super leuke workshop samen met mijn collega's bij Petra gevolgd. Echt een aanrader voor een leuk teamuitje!

Ime Geuzendam, SOS Kinderdorpen

"Mobiel fotograferen", ons teamuitje van 2023! Als communicatieadviseur is het altijd handig om te weten hoe je iemand van z'n beste kant op de foto zet. Petra weet als geen ander iedereen goed op hun gemak te stellen en handige tips & tricks mee te geven om jouw foto naar een volgend niveau te brengen

Astrid van der Meer

Petra helpt en leert mij op een fijne manier om kritisch naar mezelf en mijn foto's te kijken, waardoor ik mezelf steeds beter ontwikkel. Door uitdagende opdrachten te maken komt de lat steeds hoger te liggen en heb ik ontdekt welke richting ik op wil.

Riƫtta Veldhuis

Moet ik hier nog wel op mijn 52st mee beginnen? Gaat dat allemaal wel lukken naast mijn andere werk?  Ik had eerst veel twijfels dus. Maar dat stemmetje dat al zoveel jaren zoooo graag wilde bleef. Als ik het nu niet doe dan doe ik het waarschijnlijk nooit meer. Dus...mezelf opgegeven en nog geen seconde spijt!! Wat een heerlijke opleiding en zo'n fantastische groep lieve mensen. Zo blij dat ik de stap genomen heb en gelukkig hebben we nog een jaar te gaan!

Yvonne van Duynhoven

Wat was het een super leuke en leerzame tijd. Ook ik heb er een baan naast, maar dit was echt goed te combineren. Door deze opleiding heb ik nu mijn eigen bedrijfje in fotografie kunnen starten. Mijn examenopdracht moet nog ingeleverd worden en dan ben ik klaar. Ik ga het wel ontzettend missen. Het mooie Zuthpen voor de leuke praktijklessen en de gezellige lessen met mijn medestudenten. En natuurlijk onze super toffe gezellige juf Petra. Dus wacht niet, maar pak deze kans

Sandra de Greef

Echt een hele leuke opleiding, heb destijds best getwijfeld of ik het zou doen, maar toch gedaan! En nog geen moment spijt gehad!! Ik word er alleen maar blij van

Anita Papen

Een echte aanrader! Deze opleiding is meer dan fotografie alleen! Persoonlijk, uitdagend, veelzijdig en diepgaand! Ik ben blij dat ik hiermee ben gestart en heb hele fijne lieve medecursisten ontmoet.

Lizzy Bas

Lizzy Bas

Wat een kadootje. Ik ben zo blij met de foto's! Elke leeftijdsfase is weer anders (nu dan met rimpels en geverfd haar) en ik had niet verwacht dat ik er zo uit zou zien. Het is heel grappig, jouw foto's hebben mijn zelfbeeld positief beïnvloed. Dank je wel daarvoor!!!! Het voelde heel ontspannen bij jou voor de camera. Dat doe je zo fijn. En je hebt weer zulke mooie composities en plekken in Zutphen uitgezocht. Woensdag voelde voor mij als een dagje uit. Ook leuk om jou weer te ontmoeten! Zorgvuldig ook hoe je in jouw mail uitlegt hoe je naar de foto's kunt kijken. Veel waardering daarvoor.

Saskia Noordewier

Ik vond het een verrijkende ervaring en ben heel blij met het resultaat. Zo leuk om zo veel kanten van mezelf terug te zien in de foto's. En tijdens de shoot was het heerlijk hoe Petra gewoon doorklikt en hoe ik door haar begeleiding steeds meer mezelf kon zijn voor de camera. Dank je wel Petra, voor deze fijne Powershoot!

Sandra Breevaart

Sandra Breevaart

Een stralende leerzame dag in vele opzichten. Wat een verbondenheid! Kwetsbaar mogen en durven zijn. NIet zomaar even een middagje leren foto's maken, het is zoveel meer dan dat.

Petra Maartense

Petra Maartense

Zo gaaf om te doen, een hele middag foto's maken van elkaar, poseren en vooral lachen, delen en genieten in het mooie Zutphen. Feestje... Mocht je enige camera vrees hebben en denken dat je 'het' niet kan, dan raad ik je aan om deze middag bij Petra te boeken. Thanks Petra voor deze ervaring. 

Mandy van Noorden

Mandy van Noorden

Een dag met een gouden randje. Wat een warmte voelde ik. Zo bijzonder!

Nanny van der Steen

Nanny van der Steen

Zo veel schoonheid, kwetsbaarheid, overeenkomsten, verbinding en humor in en met alle vrouwen. Daarnaast, bijna als kerst op de taart, ook nog eens prachtige foto's. En dat met een telefoon! Kortom een aanrader, ik zou zo weer meedoen. Dank je wel Petra voor je fijne begeleiding.

Annemarie de Vlieger

Deze training is zo compleet! Ik ben al lang fan van jouw cursussen maar deze is echt mijn favoriet: de techniek eerst duidelijk uitgelegd, dan hoe je dit in de praktijk toepast en tot slot de extra gift: de vergelijking naar het dagelijks leven. Deze training is meer dan basis, deze is echt magisch! Ik klik graag door.

Marga Zemel

Hahaha wat ben je grappig!! Ik geniet zeker van de cursus! Ik heb er al een paar bij je gevolgd maar deze vind ik ook echt de leukste! Top gedaan! 

Anneloes van Wijnen

Ik vind het geweldig wat je doet. Zó jammer dat het maar 10 lessen zijn. Super bedankt voor jouw positieve energie [??]

Geweldig

Henriėtte Remmerts-Harms

Voordat ik aan deze cursus begon, had ik mijn camera al heel lang niet gebruikt. Ik was het plezier in fotograferen een beetje kwijt, omdat deze camera zo anders is en meer functies heeft dan de vorige. Toen ik deze cursus zag, hoefde ik niet lang na te denken. De eerdere cursussen bij Petra heb ik ook met plezier gevolgd. Ik zag dit als een kans om deze camera stap voor stap te gaan ontdekken en hoopte dat het plezier in fotograferen ook daarmee ook weer terug zou komen.
Dat is gelukt! Ik was dan ook blij verrast met jouw commentaar op mijn foto's, dat je er een verhaaltje in zag! Want dat zat er eigenlijk stiekem ook wel een beetje in! Een magisch momentje dus... Ik ben blij dat ik me heb aangemeld voor de cursus! Ik volg het met plezier, omdat Petra het zo leuk en duidelijk uitlegt. Mijn complimenten!
 

Elvira Maatkamp-Lijbers

Wat is de training mooi geworden. Ik ben superblij met de filmpjes en het naslagwerk. Nog meer verdieping. Een dankbare cursiste.

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden