Saskia Noordewier

Ik vond het een verrijkende ervaring en ben heel blij met het resultaat. Zo leuk om zo veel kanten van mezelf terug te zien in de foto's. En tijdens de shoot was het heerlijk hoe Petra gewoon doorklikt en hoe ik door haar begeleiding steeds meer mezelf kon zijn voor de camera. Dank je wel Petra, voor deze fijne Powershoot!

Sandra Breevaart

Sandra Breevaart

Een stralende leerzame dag in vele opzichten. Wat een verbondenheid! Kwetsbaar mogen en durven zijn. NIet zomaar even een middagje leren foto's maken, het is zoveel meer dan dat.

Petra Maartense

Petra Maartense

Zo gaaf om te doen, een hele middag foto's maken van elkaar, poseren en vooral lachen, delen en genieten in het mooie Zutphen. Feestje... Mocht je enige camera vrees hebben en denken dat je 'het' niet kan, dan raad ik je aan om deze middag bij Petra te boeken. Thanks Petra voor deze ervaring. 

Mandy van Noorden

Mandy van Noorden

Een dag met een gouden randje. Wat een warmte voelde ik. Zo bijzonder!

Nanny van der Steen

Nanny van der Steen

Zo veel schoonheid, kwetsbaarheid, overeenkomsten, verbinding en humor in en met alle vrouwen. Daarnaast, bijna als kerst op de taart, ook nog eens prachtige foto's. En dat met een telefoon! Kortom een aanrader, ik zou zo weer meedoen. Dank je wel Petra voor je fijne begeleiding.

Annemarie de Vlieger

Deze training is zo compleet! Ik ben al lang fan van jouw cursussen maar deze is echt mijn favoriet: de techniek eerst duidelijk uitgelegd, dan hoe je dit in de praktijk toepast en tot slot de extra gift: de vergelijking naar het dagelijks leven. Deze training is meer dan basis, deze is echt magisch! Ik klik graag door.

Marga Zemel

Hahaha wat ben je grappig!! Ik geniet zeker van de cursus! Ik heb er al een paar bij je gevolgd maar deze vind ik ook echt de leukste! Top gedaan! 

Anneloes van Wijnen

Ik vind het geweldig wat je doet. Zó jammer dat het maar 10 lessen zijn. Super bedankt voor jouw positieve energie [❣️]

Geweldig

Henriëtte Remmerts-Harms

Voordat ik aan deze cursus begon, had ik mijn camera al heel lang niet gebruikt. Ik was het plezier in fotograferen een beetje kwijt, omdat deze camera zo anders is en meer functies heeft dan de vorige. Toen ik deze cursus zag, hoefde ik niet lang na te denken. De eerdere cursussen bij Petra heb ik ook met plezier gevolgd. Ik zag dit als een kans om deze camera stap voor stap te gaan ontdekken en hoopte dat het plezier in fotograferen ook daarmee ook weer terug zou komen.
Dat is gelukt! Ik was dan ook blij verrast met jouw commentaar op mijn foto's, dat je er een verhaaltje in zag! Want dat zat er eigenlijk stiekem ook wel een beetje in! Een magisch momentje dus... Ik ben blij dat ik me heb aangemeld voor de cursus! Ik volg het met plezier, omdat Petra het zo leuk en duidelijk uitlegt. Mijn complimenten!
 

Elvira Maatkamp-Lijbers

Wat is de training mooi geworden. Ik ben superblij met de filmpjes en het naslagwerk. Nog meer verdieping. Een dankbare cursiste.

Hilda Schlotter

Ik ben heel blij met jouw nieuwe basiscursus. We zijn nu 4 lessen verder en ik ben blij verrast, je uitleg is vernieuwend en zoals altijd helder, niet saai en grappig.
Je laat mij nadenken en daagt mij uit om betere foto’s te maken. Na de eerdere basistraining die ik bij je heb gedaan ben ik je blijven volgen op social media en je inspireert mij om te blijven ontdekken hoe mooi fotografie is.
 
 

José van Swaaij

Ik vindt dit het een hele fijne manier van online training volgen. De uitleg in je filmpjes zijn heerlijk duidelijk voor mijn vrouwenbrein, fijn om naar te luisteren zonder dat de stof saai wordt of technisch ingewikkeld. Ook de opdrachten zijn goed te begrijpen. Wat ik ook heel leuk vind hieraan is dat je levenssituaties als voorbeeld meegeeft. De manier waarop je de lesstof aanreikt Súper!  Alvast bedankt voor je magische lessen.

Roeland Bert

Je brengt de cursus verhelderd en met veel humor. Een goede lerares, streng en oprecht. Duidelijk en verhelderend. Dat is wat iemand nodig heeft om de kennis op een hoger plan te krijgen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden zeg ik dan maar en jij bent zeer correct in deze. Ga door met je goede werk!

 

Sandra Breevaart

Ik vind je filmpjes geweldig. Lekker gewoon en beetje humor! Mooi hoe je het vak ook betrekt in je leven en het ons leert. Ons leert zien hoe mooi en bijzonder fotograferen is.
 

Els Langeveld

Ik vind het echt heel fijn hoe je deze training geeft. De manier waarop je het vertelt is voor mij zo helder en toegankelijk waardoor ik de techniek veel beter (begin te) begrijp(en). Je vertelt het ook op zo'n manier dat ik wil blijven luisteren: echt begrijpelijk voor iemand zoals ik die totaal niet technisch is. Ik kan er heel ontspannen naar luisteren. Ook jouw humor en begrip voor het vrouwelijke brein, in combinatie met jouw professionaliteit, ik vind het geweldig! Doordat je zo goed weet waar je het over hebt vind ik het super dat je het op deze heldere en 'niet belerende' manier kunt overbrengen.

De vertaling naar het gewone leven vind ik ook mooi. Ik had zoiets van ‘oh ja, even weer focussen op waar ik mee bezig was in het leven, of beter gezegd in mijn loopbaan en fotografie’

Ik kan dus oprecht zeggen: wat ben ik blij dat ik voor deze training ben gegaan.

Marjolein Veul Jonkers

Marjolein Veul Jonkers

Wauw wauw en wauw kippenvel! Prachtig ontroerend.

Fijn om te merken hoe comfortabel ik me in mijn lijf voel op mijn 45ste, wetende dat ik een kind gebaard heb en een buikoperatie heb ondergaan. Ik ben enorm blij dat ik mezelf deze shoot cadeau heb gedaan. Het is voor mij een super bevestiging dat ik een prachtige vrouw ben. En dat is iets dat ik pas heel recent zelf geloof. Mijn omgeving reageert er heel enthousiast op, ik krijg van alle kanten te horen dat ze prachtig zijn. En een aantal van hen zouden het ook wel willen.

Marieke de Reus

Marieke de Reus

Terschelling met Petra is in een woord Geweldig. Mooie plek, super goede sfeer, gezellig, leerzaam, ontspannen en zeer de moeite waard. Petra is een heerlijk mens en fantastische fotograaf. Je gaat naar huis met een mooie herinnering en een hele stapel prachtige foto's voor vele doeleinden. Bij twijfel doen, ik zou zo weer willen. 

Brigitta van Kanten

Brigitta van Kanten

Wat een gave foto’s heb jij mij gestuurd. Jouw manier van begeleiden is zo ontspannend en enthousiasmerend dat het eventuele drempels meteen neerhaalt. Zo ervoer ik het. Daarom voelde het als een feestje. Ik ben ontzettend blij dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken en bij jou een fotoshoot gedaan hebt want ik heb nu echt een keuze uit een boel mooie foto’s ook qua natuur sfeer. Heel bijzonder dat je dat zo hebt kunnen doen in hartje hansenstad Zutphen.

Brigitta de Kanter, www.ixchel.nu

Christine Pannebakker

Christine Pannebakker

Dolgelukkig blij, tjongejonge zeg!! En wat zo leuk is, ze zijn ZO BLIJ, je voelt dat ze met pure joy zijn ontstaan. Dankjewel voor jouw goddelijke ogen! 

Christine Pannebakker

Christine Pannebakker

Dit is zo'n middag die dromen uit laat laat komen in het zachte licht van Zutphen. Ondergedompeld in de gulle lach van Petra. Een middag om de schoonheid te vieren. Als iedereen zo'n middag zou beleven zou de wereld nog zoveel mooier voelen. Gun dit jezelf, een liefdevolle blik op jezelf door de ogen van anderen. 
Petra, deelneemsters, Zutphen, wat zijn jullie bloedmooi! Ik ben een gelukkig mens.

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden