Webinar Perfect Perspectief

Webinar Perfect Perspectief

Perspectief: De kunst om voorwerpen af te beelden op een plat vlak, zoals ze door het oog van de kijker worden waargenomen

Dit is de betekenis van het woord in het Van Dale woordenboek.

Een foto is zo'n plat vlak, en het perspectief dat wij met onze ogen waarnemen, is niet hetzelfde als dat wat we op de foto zien.

Willen we dat perspectief realistisch weergeven, of juist onrealistisch, dan ga je aan de slag met je beeldhooek, met diepte, met je standpunt en maak je gebruik van objecten in je beeld. Perspectief is in de fotografie een enorm interessant en leuk onderwerp, waarmee je foto's er heel realistisch uit kunt laten zien. Maar je kunt ook de realiteit en verhoudingen totaal verkeerd weergeven met gedwongen perspectief foto's en zo de leukste foto's maken. Op die manier kun je van het maken van een foto een fantastisch vakantie project maken samen met je kinderen. 

 

Waar bestaat het webinar uit

  • Informatie over techniek, apparatuur en werkwijze om bepaalde perspectieven te bereiken (voor zowel camera als smartphone)
  • Welk perspectief past bij welke foto
  • Hoe maak je de perpecte gedwongen perspectief foto
  • Tips om hiermee samen met je kinderen aan de slag te gaan in de vakantie
  • Gelegenheid tot vragen stellen of je eigen foto laten beoordelen
  • Kort naslagwerk
  • Bonusfilmpje over het rechtzetten van gebouwen in een bewerkings app

 

Voor wie

Het webinar is zowel geschikt voor beginners als voor licht gevorderden. En het is geschikt voor mensen die fotograferen met een camera, maar ook met een smartphone. 

 

Waar en wanneer

Dit webinar heeft live plaatsgevonden op 30 juli. Wanneer je nu boekt ontvang je een opname van het webinar welke je kunt kijken op een tijdstip naar keuzen. Je hebt een maand toegang tot de opname. 

 

Investering

De opname van dit webinar kost maar 15 euro. Dit is inclusief BTW, naslagwerk en een bonusfilmpje.

 

Boeking

Via deze link kun je boeken voor de opname van het webinar. 

Na boeking krijg je automatisch de info en inloggegeven toegestuurd. Soms verdwijnt deze info in de spammap. Dus check deze wanneer je niet direct iets hebt gekregen. Let goed op dat je het emailadres zonder typefouten invult, want dan komt de info niet aan.

 

De foto in de banner is gemaakt door studenten Belinda van Tongeren en Nicole Balm, met een smartphone.

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden