Webinar Lightroom voor beginners

Webinar Lightroom voor beginners

Fotobewerking is een belangrijk onderdeel van fotografie. Vroeger, toen er nog op film geschoten werd, hadden we hierin minder mogelijkheden, maar het gebeurde wel. Het ontwikkelen van de film, de manier van afdrukken en het retoucheren hadden allemaal achteraf invloed op het beeld. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Maar waar begin je en hoe werkt het precies? Ik wil het je dolgraag allemaal leren.

 

Wat gaan we doen

In dit webinar leer ik je een goede basis om te gaan werken met Lightroom. Wat heb je nodig, hoe ga je van start, en wat zijn de belangrijkste tools die je kunt gebruiken. Na dit webinar heb je een goede basis gelegd om heerlijk met Lightroom aan de slag te gaan en te experimenteren.

 

Voor wie

Dit webinar is geschikt voor iedereen die zijn of haar eerste stappen wil gaan zetten in fotobewerking. Je hoeft nog niet te beschikken over Lightroom, dit kun je ook na het webinar aanschaffen. Je kunt de replay van het webinar nog een maand terugkijken. 

 

Door wie

Dit webinar wordt natuurlijk gegeven door mijzelf, Petra van Vliet. Ik heb meer dan 18 jaar ervaring als fotograaf en fotografie trainer. Elke training geef ik met hart, ziel en humor, in woorden die voor iedereen te begrijpen zijn.

 

Wanneer

Het webinar heeft live al plaatsgevonden op 3 september. Je kunt vanaf nu de replay bestellen die je vervolgens een maand lang onbeperkt kunt bekijen.

 

Investering

Het webinar kost 19 euro en 2 uur van je tijd.

 

Boeking

Boek voor de replay van het webinar via deze link.

Let op: de mail met informatie komst soms in de spammap terecht, check deze goed wanneer je geen link naar de meeting hebt ontvangen. Vul je mailadres correct in, omdat de info anders niet bij jouw terecht komt.

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden