Webinar fotograferen voor ondernemers

Webinar fotograferen voor ondernemers

 

Als ondernemer fotografeer je regelmatig en word je ook regelmatig gefotografeerd. Voor de website en voor social media maak je, of worden er foto's gemaakt, van jezelf, van het personeel, van de werkzaamheden, van de producten, van klanten en van belangrijke momenten. Een deel van deze foto's worden misschien gemaakt door een fotograaf, een deel door jezelf of een medewerker.

Nu social media zo belangrijk is geworden worden deze foto's ook steeds belangrijker. Het kan zijn dat bezoekers bij het zien van de foto in minder dan een seconde beslissen of ze de bijbehorende tekst gaan lezen of niet. Die foto kan dus maar beter aansprekend zijn. Goede foto's zijn de basis van jouw online succes als ondernemer.

 

Wat gaan we doen

In dit webinar gaan we in op de verschillende foto's die een ondernemer maakt. Foto's voor website, profielfoto's en foto's die een verhaal vertellen voor op social media. Hoe kun jij storytelling toepassen en hoe zien jouw foto's er technisch en qua compositie goed uit, ook wanneer je geen enkele kennis hebt van de techniek van fotografie. Welke foto's kun je prima zelf maken (en waarmee) en welke foto's kunnen beter door een professional gemaakt worden? En hoe kies je die fotograaf vervolgens? Ook kun je soms gebruik maken van stock foto's. Waar vind je die, wat kost het en hoe gebruik je die?

 

Voor wie

Dit webinar is geschikt voor iedereen met een eigen onderneming, zonder (technische) kennis van fotografie. Het is voor iedereen die zowel de foto's op de website en op social media beter en aansprekender wil maken. Dit natuurlijk met meer volgens, likes en reacties tot gevolg. Het is voor mensen die zelf fotograferen met een camera maar ook met een smartphone.

 

Door wie

Dit webinar wordt natuurlijk gegeven door mijzelf, Petra van Vliet. Ik heb meer dan 18 jaar ervaring als fotograaf, fotografie trainer en natuurlijk als ondernemer. Elke training geef ik met hart, ziel en humor, in woorden die voor iedereen te begrijpen zijn.

 

Wanneer

Dit webinar vindt plaats op woendag 30 september om 20.00 uur. Kun je er niet bij zijn op die dag, geen probleem. Je ontvangt een dag na het webinar de replay die je vervolgens nog een maand lang onbeperkt kunt kijken.

 

Investering

Het webinar kost 19 euro en 2 uur van je tijd.

 

Boeking

Je kunt het webinar boeken via deze link.

Let op: De mail met info verdwijnt soms in de spammap, check deze dus na boeking. Zorg dat je jouw emailadres correct invult, zodat je de mail ook zult ontvangen.

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden