Online vervolg jaartraining fotografie

Online vervolg jaartraining fotografie

 

Na het volgen van een beginners of basistraining, waarbij je de techniek van fotografie en de werking van je camera hebt geleerd, komt het belangrijkste deel van echt leren fotograferen. En dat is fotograferen, veel blijven fotograferen. Doe je dit niet, dan zakt de geleerde techniek vaak weer weg. Wanneer je een jaar later je camera nog eens pakt, dan is eigenlijk alle kennis uit je hoofd verdwenen.

Deze vervolg training helpt je om te blijven fotograferen, en om steeds een stukje verder en moeilijker te gaan. Je leert verschillende vormen van fotografie en de techniek wordt uitgediept. Na deze training heb je zoveel gefotografeerd en zoveel geleerd dat alle techniek nooit meer uit je hoofd verdwijnt en je echt de meest prachtige foto's kunt maken onder veel omstandigheden..

 

Is deze training voor jou?

Deze training is voor iedereen die een beginners of basistraining heeft gevolgd, bij de Powershoot Academy of bij een ander instituut. Het is voor iedereen die heel graag nog beter wil worden in fotografie, zich wil verdiepen in meerdere vormen van fotografie en voor altijd de techniek wil onthouden.

 

Hoe gaan we het doen

Na boeking ontvang je de inloggegevens van de online trainingsomgeving, waar je de training gaat volgen. Elke maand worden er een aantal filmpjes geplaatst. De films blijven een jaar in dit systeem beschikbaar. Wanneer je kiest voor de zilver of goud versie van deze training kom je in een besloten facebook pagina waar je de foto's van de 12 huiswerkopdrachten kunt delen. Hierop geef ik een korte beoordeling. Wanneer je de goud kiest dan zit hierbij ook een privesessie waarbij ik je foto's uitgebreid beoordeel.

 

Wat komt er aan bod

Deze training is heel divers en bevat alles wat je nodig hebt om door te gaan met fotograferen, de werking van je camera en de techniek te vergroten en om kennis te maken met de verschillende vormen van fotografie. Landschap, portret, macro, zwart wit, product, culinair, creatief, sport, kind en dier, straat, avond en nacht, het zijn allemaal vormen van fotografie die aan bod komen. En natuurlijk het bewerken van foto's. Want ook dat hoort bij fotografie. Door kennis te maken met de verschillende soorten fotografie en hun specifieke technische aspecten leer je nog beter fotograferen en krijg je automatisch een verdieping in je technische kennis. Ook leer je hierdoor welke vormen van fotografie bij jou passen en waar je meer talent voor hebt. Omdat ik heel goed weet waar mensen vaak tegenaan lopen, ook na het volgende van een basis training, worden sommige dingen herhaald of nog uitgebreider uitgelegd. Je krijgt uitgebreide informatie over apparatuur en hulpmiddelen die je kunt gebruiken naast je camera.

 

Huiswerk en beoordeling

Tijdens deze training krijgen de zilver en goud deelnemers 12 huiswerkopdrachten. Je krijgt bij elke opdracht een checklist waar een foto aan moet voldoen en met die checklist kun je je eigen foto beoordelen. Bij de zilver en goud versie van de training kom je in een besloten facebookgroep waar je foto's en ervaringen met andere deelnemers kunt delen. Ook geef ik hier een korte beoordeling van jouw foto's. Bij de goud versie van de training ontvang je ook nog eens een privesessie met mij zodat ik je foto's zeer uitgebreid kan beoordelen.

 

Door wie wordt de training gegeven

Deze vervolgtraining wordt uiteraard weer door mijzelf gegeven, Petra van Vliet

 

Waar kun je uit kiezen

 

Vervolgtraining fotografie brons

  • deze traininig bestaat uit 80 videolessen waarvan er elke maand aan aantal beschikbaar komen in de online trainingsomgeving van Courseflow. Je kunt de filmpjes zo vaak kijken als je wilt. 
  • deze training kost 59 euro.

 

Vervolgtraining fotografie zilver

  • deze traininig bestaat uit 80 videolessen waarvan er elke maand aan aantal beschikbaar komen in de online trainingsomgeving van Courseflow. Je kunt de filmpjes zo vaak kijken als je wilt
  • je kijgt toegang tot een besloten facebookgroep waar je de 12 huiswerkopdrachten kunt plaatsen, ervaringen kunt uitwisselen met andere deelnemers en waar ik de huiswerkopdrachten kort beoordeel.
  • deze training kort 79 euro

 

Vervolgtraining fotografie goud

  • deze traininig bestaat uit 80 videolessen waarvan er elke maand aan aantal beschikbaar komen in de online trainingsomgeving van Courseflow. Je kunt de filmpjes zo vaak kijken als je wilt
  • je kijgt toegang tot een besloten facebookgroep waar je de 12 huiswerkopdrachten kunt plaatsen, ervaringen kunt uitwisselen met andere deelnemers en waar ik de huiswerkopdrachten kort beoordeel.

  • een prive sessie van een uur met Petra voor het bespreken van je foto's via skype of live in Zutphen. Voor de afspraak stuur je de foto's op waarna ik je foto's ga bekijken en voorbereiden op het gesprek. Je krijgt een uitgebreide beoordeling van elke foto. Naast de beoordeling van de afzonderlijke foto's vertel ik je waar jij als fotograaf heel goed in bent en waar je nog meer aandacht aan moet besteden. Je krijgt hierdoor een goed beeld van jezelf als fotograaf. Je kunt dit gesprek ook opdelen in twee sessies van een half uur.

  • deze training kost 209 euro.

 

 

Boeking

Voor de vervolgtraining fotografie brons kun je hier boeken

Voor de vervolgtraining fotografie zilver kun je hier boeken

Voor de vervolgtraining fotografie GOLD kun je hier boeken

Na boeking ontvang je een factuur, info over de training en inlog gegevens van Courseflow. Eén of meerdere van deze mails komen soms terecht in je spammap. Check deze wanneer je niet alles in je inbox vindt. 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.