Online vervolg jaartraining fotografie

Online vervolg jaartraining fotografie

 

Je hebt een basistraining fotografie gevolgd. En wat dan?

De techniek duizelt je nog regelmatig, en opeens heb je niet meer de basistraining om je aan het fotoraferen te houden. En juist dat is zo belangrijk, want door te fotograferen leer je steeds meer bij. Alleen dan veranker je al de techniek in je hersenen, waardoor je het niet meer vergeet. Dan kan die techniek een tweede natuur worden en weet jij moeiteloos wat je onder alle omstandigheden moet doen om die prachtige foto te maken. De vervolg training is hier heel waardevol voor. Het beste is om direct door te gaan na een basistraining.

Je zult je verwonderen over je eigen foto's!

 

Waar bestaat de training uit

Bij deze training worden in ruim 100 films, 15 verschillende soorten fotografie behandeld. In deze lessen leer je de technieken toepassen in de praktijk. Door al die verschilllende vormen van fotografie te behandelen, krijg je een enorme verdieping in jouw technische  kennis. Ook ga jij jezelf steeds beter leren kennen op het gebied van fotografie. Je leert waar je goed in bent en wat je wel en niet leuk vindt. 

De volgende soorten fotografie komen aan bod:

 • Landschapsfotografie
 • Portretfotografie
 • Macrofotografie
 • Zwart wit fotografie
 • Productfotografie
 • Culinaire fotografie
 • Creatieve fotografie
 • Sportfotografie
 • Fotograferen van huisdieren en kinderen
 • Straatfotografie
 • Avondfotografie
 • Natuurfotografie
 • Abstracte fotografie
 • Reportagefotografie
 • Flitsen/Studiofotografie
 • Fotobewerking


 

Hoe werkt het

Na boeking krijg je direct toegang tot de eerste bundel lessen. Vervolgens komt er elke 4 weken een  nieuwe bundel met videolessen beschikbaar, die elk een bepaalde vorm van fotografie behandelen. De huiswerk opdrachten hiervan deel je in een bestoten facebookgroep waar deze beoordeeld zullen worden.

Vanaf het moment dat een bundel beschikbaar is, kun je hem kijken wanneer je wilt, en zo vaak je wilt. Je kunt in deze training volledig je eigen tijd indelen. 

In het online systeem blijft de gehele training 18 maanden zichtbaar. Binnen die 18 maanden kun je het huiswerk inleveren.  


 

Voor wie is het 

Deze opleiding is voor iedereen die na de basistraining echt goed wil leren fotograferen en veel ervaring op wil doen met al die verschillende soorten fotografie. Na de training is fotografie zoveel makkelijker en sta je veel zelfverzekerder achter jouw camera. 


 

Door wie wordt de training gegeven

De training wordt uiteraard door mijzelf gegeven, Petra van Vliet. In de afgelopen 18 jaar heb ik als fotograaf vele trainingen gegeven, zowel live als online. Hiermee heb ik in totaal zo'n 6000 deelnemers leren fotograferen. Mijn liefde voor fotografie is heel groot en mijn liefde voor het lesgeven misschien nog wel groter. Ik geef deze liefde dan ook met hart en ziel door aan mijn cursisten. Mijn grootste talent als trainer is ingewikkelde dingen simpel maken. Ik kan de techniek van fotografie dan ook eenvoudig uitleggen zodat iedereen het begrijpt, ook wanneer je niet technisch bent aangelegd. Ik ben een pionier en doe de dingen altijd net een beetje anders. Hierdoor groei je door mijn trainingen niet alleen als (amateur) fotograaf maar ook als mens.


 

Voor welke camera's is de training geschikt

De training is geschikt voor alle spiegelreflex camera's en systeem camera's. Ook compact camera's welke handmatig kunnen worden ingesteld zijn geschikt.


 

Waar en Wanneer

De training vindt plaats achter jouw eigen PC of tablet, je hoeft voor het kijken van de lessen dus niet de deur uit, lekker makkelijk dus. Voor een opdracht moet je wel regelmatig op pad.

De training start direct na boeking. Ben je even afwezig, met vakantie of te druk, is dat geen probleem. Je kunt tijdens de hele training je eigen tijd indelen en de filmpjes kijken op een moment dat het jou uitkomt. Ook het maken van het 'huiswerk' kan op een voor jou geschikt moment en zelfs terwijl je op vakantie bent.


 

Investering

De online vervolg jaartrainig kost 349 euro.

 

Dit bedrag is inclusief:

 • BTW
 • alle videolessen
 • beoordeling van het huiswerk op facebook

 

 

Boeken

Boeken voor deze training kan via deze link

 

Wil je resultaat zien?

De beste manier om de kwaliteit van een training te laten zien is natuurlijk door het resultaat. Op onze facebookpagina plaatsen we regelmatig foto's van de deelnemers.

De banner bovenaan deze pagina bestaat ook uit foto's die voor de opdrachten van de training gemaakt zijn door de cursisten. De namen van de cursisten zijn (van links naar rechts, van boven naar onder):

Beitske van Eeken-Aartsen, Cockie Rietveld, Kitty van de Klundert-van den Broek, Hans Oordt, Tienka Vlietstra de Jong,  Mirjam van den Berg-Sieben, Nanda de Graaf, Peter Venema, Petra Graaf-Boom, Cynthia Plug, Belinda van Tongeren, Willy Berentsen, Talitha de Smit, Marijke Christie, Rinske Kranen-Pothof, Mieneke Klomp, Sandra Raangs.

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden