Online training Maak mooie foto's met je smartphone

Online training Maak mooie foto's met je smartphone

 

 

Een korte en toegankelijke introductie in de magische wereld van de fotografie

 

De gemiddelde smartphone beschikt tegenwoordig over een volwaardige camera. Om het beste uit die camera te halen is het belangrijk om iets van fotografie en al de mogelijkheden van die camera te weten. Zonder deze kennis vallen veel foto's erg tegen, zijn ze onscherp, over- of onderbelicht, bewogen of simpelweg niet mooi genoeg.

 

 

Hoe gaan we het doen

Tijdens deze korte en toegankelijke online training leer je in 11 filmpjes hoe je betere foto's met je smartphone kunt maken. In de lessen komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • belichting
 • scherpstelling
 • Optische/digitale zoom
 • compositie
 • HDR
 • flitsen
 • maak de mooiste selfies
 • filmen met je smartphone
 • RAW bestanden
 • de perfecte vakantiefoto
 • Zeer uitgebreide les over fotobewerking dmv een app.
 • Ook leer je wat de beperkingen zijn van de camera in je smartphone zodat je precies weet wat je wel en niet kunt fotograferen.
 • Bonusfilmpje met leuke smartphone trucjes zoals bijzondere panoramafoto, spelen met licht en water, zelf een statiefje maken, afstandsbediening

 

Leer bijvoorbeeld hoe je midden op de dag, recht tegen de zon in kunt fotograferen, met dit portret als resultaat.

 

 

Is deze training voor jou?

Deze traininig is geschikt voor iedereen die vaak foto's maakt met de smartphone maar nog geen echte kennis heeft van fotografie, en waarbij de resutaten dus nog regelmatig tegenvallen. Voor iedereen die betere foto's van vakanties, uitstapjes, de kinderen en dagelijkse gebeurtenissen wil maken. Voor iedereen die graag de foto's op facebook of instagram plaatst.

 

 

Voor welke smartphones is het geschikt?

Deze training is geschikt voor elke smartphone. Op de momenten dat het zinvol is wordt een bepaalde handeling voorgedaan op een Iphone, Samsung en Huawei. Ook deelnemers met een ander merk kunnen hiermee uit de voeten.

 

Door wie wordt de training gegeven

De training wordt gegeven door mijzelf, Petra van Vliet. Als fotograaf fotografeer ik in mijn vrije tijd alleen maar met mijn smartphone, ook op vakantie. De vele positieve reacties online laten zien dat je met je smartphone volwaardige foto's kunt maken die een storm aan likes en reacties teweeg kunnen brengen. Het is voor mij een groot feest om jou betere foto's te leren maken.

 

 

Kosten

Deze online training kost maar 19,95. Je hebt gedurende 2 maanden onbeperkt toegang tot de filmpjes.

 

Boeken

Boeken voor deze training kan via deze link.

 

Sint of Kerstcadeau

Wil je deze training aan iemand anders cadeau geven voor Sinterklaas of Kerst. Boek dan via deze link en ontvang voor jezelf gratis de training maak mooiere foto's met je smartphone. Vul hierbij jouw eigen gegevens in. Je krijgt binnen een paar dagen een digitale cadeaubon die je kunt printen en zelf aan de ontvangen kunt geven.

 

 

Wil je ook graag echt goed leren fotograferen met je gewone camera, kijk dan op deze pagina. Wanneer je boekt voor de online training fotografie voor beginners, dan krijg je de training Maak mooiere foto's met je smartphone cadeau.

 

Ook hoe je deze foto kunt maken, komt in de training aan bod

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.