Online training fotografie voor beginners

Online training fotografie voor beginners

 

In deze online training leer ik je alles over de techniek van fotografie en de werking van jouw camera. Na de training kun je onder alle omstandigheden een goede foto maken. Ik leg (de vaak ingewikkelde) techniek uit op een manier die voor iedereen te begrijpen is. 

 

Is deze training voor jou?

Deze training is geschikt voor iedereen die graag beter wil leren fotograferen. Of je nu alleen maar foto's op vakantie of van je kinderen wilt maken, of dat je eraan denkt om echt verder te gaan in de fotografie. Voorkennis is niet nodig. Je kunt deze training volgen met een spiegelreflex camera, systeem camera en met een aantal compact camera's. Check voordat je de training boekt via de extra info aan de rechterkant van deze pagina of jouw camera geschikt is. Na de beginnerstraining is het mogelijk om verder te gaan met een gevorderden training. Deze info krijg je aan het einde van de beginnerstraining. Deze training is voor iedereen die een zeer complete en kwalitatief hoge training verwacht.

 

Hoe gaan we het doen?

Na boeking ontvang je een link naar de training en kun je direct starten. De training bestaat uit ruim 5 uur aan videolessen. Je kunt de training volledig je eigen tempo volgen en de filmpjes blijven een jaar beschikbaar. Wil je na dat jaar nog steeds toegang tot de filmpjes dan is er de mogelijkheid om in een besloten facebook pagina te komen waar de filmpjes altijd blijven staan. 

 

Huiswerk opdrachten

In deze training krijg je 10 huiswerkopdrachten. Die hoef je niet te maken, maar het is wel zinvol om het te doen. Wil je graag de opdracht maken en laten beoordelen dan kan dat in een besloten facebookgroep waar je samen bent met alle cursisten. Dit kan gedurende een half jaar. Heb je geen facebook dan kun je tijdelijk een (anoniem) account aanmaken of je kunt deelnemen met het account van iemand anders. Wanneer je de training wilt volgen zonder het huiswerk in te leveren, dan heb je geen facebook nodig. Vragen stellen kan altijd, ook wanneer je niet op de facebook pagina zit. 

 

Wat komt er aan bod?

In deze training komt alles aan bod wat je nodig hebt om onder alle omstandigheden goede foto's te maken. Je leert alles over de werking (knoppen en menu) van jouw camera. Je leert alles over licht, belichting, de verschillende opnamestanden van je camera, scherpstelling, diafragma, sluitertijd, ISO, witbalans, beeldhoek, flitsen en natuurlijk compositie. Je leert in welke omstandigheden je wat moet doen. Na de training heeft jouw camera geen geheimen meer voor jou en weet je alles over de basis technieken van fotografie.

 

Wordt het voor jouw camera uitgelegd?

In de training krijg je van verschillende camera's de werking te zien. Het wordt voorgedaan op compactcamera's, systeemcamera's en spiegelreflexcamera's. Ook de verschillende merken komen aan bod. Je ziet de werking van Nikon, Canon, Sony, Panasonic en Olympus. Zit jouw merk of type camera er niet bij is dat niet erg. Door middel van de uitleg snap je hoe het werkt en kun je het op je eigen camera vinden. Als je het zelf niet kunt vinden dan kun je vragen stellen en dan zoek ik het voor je op. Vragen stellen mag tijdens de training altijd. Ik geef altijd binnen een paar dagen antwoord.

 

Wanneer

De training start direct na boeking. Ben je even afwezig, met vakantie of te druk, is dat geen probleem. Je kunt tijdens de hele training je eigen tijd indelen en de filmpjes kijken op een moment dat het jou uitkomt. Ook het maken van het 'huiswerk' kan op een voor jou geschikt moment en zelfs terwijl je op vakantie bent.

 

Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt door mijzelf gegeven, Petra van Vliet. Ik heb zowel als fotograaf en als trainer meer dan 17 jaar ervaring. Ik heb duizenden mensen voor mijn camera gehad en ook lesgegeven. Op de Foto Akademy mocht ik mijn klasgenoten al officieel lesgeven in de doka, omdat ook daar mijn manier van uitleggen door iedereen werd begrepen. Dit in tegenstelling tot de leraren die vaak te technische termen gebruikten. Mede door artikelen in Libelle en Viva heb ik jarenlang volle groepen gehad voor mijn workshops in de Amsterdamse Jordaan en ook heb ik  voor Nikon Nederland trainingen mogen geven. Ik heb een toegankelijke manier van lesgeven waarin ik de vaak ingewikkelde techniek van fotografie simpel en voor iedereen te begrijpen kan overbrengen. En het belangrijkste, ik vind lesgeven ontzettend leuk, en doe het daarom met hart en ziel.

 

Kosten

De training kost 49 euro.

 

Gratis online training fotograferen met je smartphone cadeau

Wanneer ik op reis ga neem ik nooit een camera mee. Niet veel mensen begrijpen dat een fotograaf de camera gewoon thuis kan laten, maar wanneer ze het resultaat van mijn vakantie foto's zien dan zijn ze toch verrast. Want gewoon met mijn smartphone maak ik foto's waarmee ik een prachtige herinnering aan de vakantie heb. Graag wil ik je een korte traininig fotograferen met je smartphone cadeau geven wanneer je boekt voor de online training fotografie voor beginners. Wanneer je nu boekt krijg je op 26 juni (mijn verjaardag) de korte training smartphone fotografie. 

 

Wil je boeken?

Boeken voor de training kan via deze link.  

Na de online betaling krijg je een bevestigingsmail met daarin de eerste info en de toegang tot de training en de link naar de facebookgroep. Let op! De mail met info en toegang tot de facebookgroep verdwijnt regelmatig in een spammap, mocht je na 2 dagen niks hebben ontvangen, kijk daar dan. 

De gratis training fotograferen met je smartphone ontvang je op 26 juni.

 

Wil je resultaat zien?

De beste manier om de kwaliteit van een training te laten zien is natuurlijk door het resultaat. Op onze facebookpagina plaatsen we elke twee maanden de beste foto's van de deelnemers.

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.