Online training fotografie voor beginners

Online training fotografie voor beginners

 

Spanje was in het echt net een beetje mooier dan op jouw foto's, je kinderen komen meestal bewogen in beeld, de gemiddelde foto is onderbelicht, en jij lijkt in het echt toch altijd net ietsje slanker dan op de foto die je man heeft gemaakt. Herkenbaar? Dan wordt het tijd voor wat meer kennis over fotografie en jouw camera.

In deze online training leer ik je alles over de techniek van fotografie en de werking van jouw camera. Na de training kun je onder alle omstandigheden een goede foto maken. Ik leg (de vaak ingewikkelde) techniek uit op een manier die voor iedereen te begrijpen is. 

 

Is deze training voor jou?

Deze training is geschikt voor iedereen die graag beter wil leren fotograferen. Of je nu alleen maar foto's op vakantie of van je kinderen wilt maken, of dat je eraan denkt om echt verder te gaan in de fotografie. Voorkennis is niet nodig. Je kunt deze training volgen met een spiegelreflex camera, systeem camera en met een aantal compact camera's. Check voordat je de training boekt via de extra info aan de rechterkant van deze pagina of jouw camera geschikt is. 

 

Hoe gaan we het doen?

Na boeking ontvang je een link naar de training en kun je direct starten. De training bestaat uit 10 uitgebreide films, in totaal ruim 5 uur aan videolessen. Je kunt de training volledig je eigen tempo volgen en de filmpjes blijven een half jaar in het systeem beschikbaar. Na het half jaar krijg je toegang tot een besloten facebookgroep waarin de filmpjes altijd te zien blijven en waar je tijdens live sessies die ik geef altijd je vragen kunt blijven stellen. 

 

Huiswerk opdrachten

In deze training krijg je 10 huiswerkopdrachten. Die hoef je niet te maken, maar het is wel zinvol om het te doen. Wil je graag de opdracht maken en laten beoordelen dan kan dat in een besloten facebookgroep waar je samen bent met alle cursisten. Dit kan gedurende een half jaar. Heb je geen facebook dan kun je tijdelijk een (anoniem) account aanmaken of je kunt deelnemen met het account van iemand anders. Wanneer je de training wilt volgen zonder het huiswerk in te leveren, dan heb je geen facebook nodig. Vragen stellen kan altijd, ook wanneer je niet op de facebook pagina zit. 

 

Wat komt er aan bod?

In deze training komt alles aan bod wat je nodig hebt om onder alle omstandigheden goede foto's te maken. Je leert alles over de werking (knoppen en menu) van jouw camera. Je leert alles over licht, belichting, de verschillende opnamestanden van je camera, scherpstelling, diafragma, sluitertijd, ISO, witbalans, beeldhoek, flitsen, de M stand en natuurlijk compositie.  Je leert in welke omstandigheden je wat moet doen. Na de training heeft jouw camera geen geheimen meer voor jou en weet je alles over de basis technieken van fotografie.

 

Wordt het voor jouw camera uitgelegd?

In de training krijg je van verschillende camera's de werking te zien. Het wordt voorgedaan op compactcamera's, systeemcamera's en spiegelreflexcamera's. Ook de verschillende merken komen aan bod. Je ziet de werking van Nikon, Canon, Sony, Panasonic en Olympus. Zit jouw merk of type camera er niet bij is dat niet erg. Door middel van de uitleg snap je hoe het werkt en kun je het op je eigen camera vinden. Als je het zelf niet kunt vinden dan kun je vragen stellen en dan zoek ik het voor je op. Vragen stellen mag tijdens de training altijd. Ik geef altijd binnen een paar dagen antwoord.

 

Wanneer

De training start direct na boeking. Ben je even afwezig, met vakantie of te druk, is dat geen probleem. Je kunt tijdens de hele training je eigen tijd indelen en de filmpjes kijken op een moment dat het jou uitkomt. Ook het maken van het 'huiswerk' kan op een voor jou geschikt moment en zelfs terwijl je op vakantie bent.

 

Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt door mijzelf gegeven, Petra van Vliet. Ik heb zowel als fotograaf en als trainer meer dan 17 jaar ervaring. Lesgeven vind ik het allerleukste om te doen en breng mijn kennis dan ook met hart en ziel aan de deelnemers over.

 

Kosten

De training kost 49 euro. 

 

Gratis training fotograferen met je smartphone

Vanaf nu ontvang je bij boeking van de online training fotografie voor beginners, gratis de complete online training smartphone fotografie twv 19,95. Deze training bevat ook een uitgebreide les over fotobewerking welke ook voor foto's van een gewone camera heel zinvol is.

 

Waarom zou je een training boeken bij de Powershoot Academy?

  • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
  • De lessen worden met passie, plezier en humor gegeven en zijn daarom fijn om naar te kijken.
  • Ik beschik over veel kennis van alle merken camera's en doe het live voor op alle merken.
  • Ik maak ingewikkelde dingen simpel, waardoor iedereen de training zal begrijpen.
  • Jarenlange ervaring als fotograaf en heb het vak geleerd van de besten. Al deze kennis draag ik met plezier over.
  • Je hebt de mogelijkheid om altijd toegang tot de filmpjes te houden en altijd vragen te stellen.
  • Je ontvangt gratis de complete training smartphone fotografie twv 19,95

 

Wil je boeken?

Boeken voor de training kan via deze link.  

Na de online betaling krijg je een bevestigingsmail met daarin de eerste info en de toegang tot de training en de link naar de facebookgroep. Let op! De mail met info en toegang tot de facebookgroep verdwijnt regelmatig in een spammap, mocht je na 2 dagen niks hebben ontvangen, kijk daar dan. 

 

Gratis proefles

Ben je nog niet overtuigd en wil je eerst graag een gratis proefles zien? Dat kan. Via deze link kun je je naam en mailadres invoeren om zo de proefles te starten. Deze info is nodig om in het systeem te komen. Na 3 dagen ontvang je nog een mailtje hierover en daarna val ik je verder niet lastig met mails.

 

Wil je resultaat zien?

De beste manier om de kwaliteit van een training te laten zien is natuurlijk door het resultaat. Op onze facebookpagina plaatsen we elke twee maanden de beste foto's van de deelnemers.

De banner bovenaan deze pagina bestaat ook uit foto's die voor de opdrachten van de training gemaakt zijn door de cursisten. De namen van de cursisten zijn (van links naar rechts, van boven naar onder) Johan Valentijn, Amy Huibregtse, Renske van der Haagen, Ingeborg van Goethem, Desiree Dn, Enna Butte, Marga van Weelden-Teekman, Marja Treep, Jacques Beijersbergen, Agnes Scholte, Anouk Heijnen, Barenda Lammers-van 't Spijker, Jolanda Geurts, John van der Drift, Sandra van Schijndel, Marije Koppens, Cora Deutekom.

 

Reacties van klanten

Rechts van deze tekst lees je vele reacties van deelnemers. Ook zijn er een aantal deelnemers die hun reactie op film hebben opgenomen. Deze reacties kun je hier bekijken.

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.