Online training fotografie voor beginners

Online training fotografie voor beginners

 

Is deze training voor jou?

Deze training is geschikt voor iedereen die graag beter wil leren fotograferen. Of je nu alleen maar foto's op vakantie of van je kinderen wilt maken, of dat je eraan denkt om echt verder te gaan in de fotografie. Voorkennis is niet nodig. Je kunt deze training volgen met een spiegelreflex camera, systeem camera en met een aantal compact camera's. Check voordat je de training boekt via de extra info aan de rechterkant van deze pagina of jouw camera geschikt is. 

 

Hoe gaan we het doen?

Na boeking ontvang je een link naar de training en kun je direct starten. Je kunt de training volledig je eigen tempo volgen en de filmpjes blijven een half jaar in het systeem beschikbaar. Na het half jaar krijg je toegang tot een besloten facebookgroep waarin de filmpjes voor altijd te zien blijven en waar je tijdens live sessies die ik geef altijd je vragen kunt blijven stellen. 

 

Huiswerk opdrachten

In deze training krijg je 10 huiswerkopdrachten. Die hoef je niet te maken, maar het is wel zinvol om het te doen. Wil je graag de opdracht maken en laten beoordelen dan kan dat in een besloten facebookgroep waar je samen bent met alle cursisten. Dit kan gedurende een half jaar. Heb je geen facebook dan kun je tijdelijk een (anoniem) account aanmaken of je kunt deelnemen met het account van iemand anders. Wanneer je de training wilt volgen zonder het huiswerk in te leveren, dan heb je geen facebook nodig. Vragen stellen kan altijd, ook wanneer je niet op de facebook pagina zit. 

 

Wat komt er aan bod?

In deze training komt alles aan bod wat je nodig hebt om onder alle omstandigheden goede foto's te maken. De training bestaat uit:

  • 10 uitgebreide vidieo's waarin je alles leert over de werking (knoppen en menu) van jouw camera. Je leert alles over licht, belichting, de verschillende opnamestanden van je camera, scherpstelling, diafragma, sluitertijd, ISO, witbalans, beeldhoek, flitsen, de M stand en natuurlijk compositie.  Je leert in welke omstandigheden je wat moet doen. Na de training heeft jouw camera geen geheimen meer voor jou en weet je alles over de basis technieken van fotografie.
  •  11 video's smartphone fotografie.  Je hebt niet altijd je camera bij je en dan is het fijn wanneer je jouw smartphone als volwaardige camera kan gebruiken. Bij deze lessen zit ook een heel uitgebreide les fotobewerking welke ook zinvol is voor het fotograferen met je camera.

 

Wordt het voor jouw camera uitgelegd?

In de training krijg je van verschillende camera's de werking te zien. Het wordt voorgedaan op compactcamera's, systeemcamera's en spiegelreflexcamera's. Ook de verschillende merken komen aan bod. Je ziet de werking van Nikon, Canon, Sony, Panasonic en Olympus. Zit jouw merk of type camera er niet bij is dat niet erg. Door middel van de uitleg snap je hoe het werkt en kun je het op je eigen camera vinden. Als je het zelf niet kunt vinden dan kun je vragen stellen en dan zoek ik het voor je op. Vragen stellen mag tijdens de training altijd. Ik geef altijd binnen een paar dagen antwoord. Kijk in het rode blok rechts boven op deze pagina of jouw camera geschikt is voor de training.

 

Wanneer

De training start direct na boeking. Ben je even afwezig, met vakantie of te druk, is dat geen probleem. Je kunt tijdens de hele training je eigen tijd indelen en de filmpjes kijken op een moment dat het jou uitkomt. Ook het maken van het 'huiswerk' kan op een voor jou geschikt moment en zelfs terwijl je op vakantie bent.

 

Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt door mijzelf gegeven, Petra van Vliet. Ik heb zowel als fotograaf en als trainer meer dan 17 jaar ervaring. Lesgeven vind ik het allerleukste om te doen en breng mijn kennis dan ook met hart en ziel, veel kennis en humor aan de deelnemers over.

 

Kosten

De training kost 49 euro. Dit is inclusief:

  • alle videolessen
  • beoordeling van het huiswerk op facebook
  • permanente toegang tot een facebookpagina waar je de filmpjes voor altijd kunt blijven zien met elke maand live vraag en antwoord sessies

 

Wil je boeken?

Boeken voor de training kan via deze link.  

Na de online betaling krijg je een bevestigingsmail met daarin de eerste info en de toegang tot de training en de link naar de facebookgroep. Let op! De mail met info en toegang tot de facebookgroep verdwijnt regelmatig in een spammap, mocht je na 2 dagen niks hebben ontvangen, kijk daar dan. Let op dat je bij boeking je mailadres zonder fouten typt, want met een verkeerd mailadres komen de mails niet aan.

Ben je nog niet overtuigd of een online training iets voor jou is, bekijk dan hier eerst een proefles.

Wil je deze training cadeau geven aan iemand, boek dan via deze link om een digitale waardebon te ontvangen. 

 

Wil je resultaat zien?

De beste manier om de kwaliteit van een training te laten zien is natuurlijk door het resultaat. Op onze facebookpagina plaatsen we elke twee maanden de beste foto's van de deelnemers.

De banner bovenaan deze pagina bestaat ook uit foto's die voor de opdrachten van de training gemaakt zijn door de cursisten. De namen van de cursisten zijn (van links naar rechts, van boven naar onder) Johan Valentijn, Amy Huibregtse, Renske van der Haagen, Ingeborg van Goethem, Desiree Dn, Enna Butte, Marga van Weelden-Teekman, Marja Treep, Jacques Beijersbergen, Agnes Scholte, Anouk Heijnen, Barenda Lammers-van 't Spijker, Jolanda Geurts, John van der Drift, Sandra van Schijndel, Marije Koppens, Cora Deutekom.

 

 

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.