Masterclass voor altijd mooier op de foto

Masterclass voor altijd mooier op de foto

 

Een trillende of gespannen mond, een lijf dat niet meer relaxt lijkt te kunnen staan, een lach die verandert in een verstrakte grijns en duizenden gedachten die door je hoofd gaan. Het is maar even een greep uit de vele reacties die meer dan 80% van de mensen heeft wanneer ze voor een camera staan.

Waarom lijkt het voor de gemiddelde mens toch zo onmogelijk om met een lekker en ontspannen gevoel voor een camera te staan, met leuke en mooie foto's tot gevolg? 

Wanneer jij één of meerdere symptomen die ik hierboven beschrijf herkent, dan heb ik deze masterclass voor jou gemaakt. Jij kunt jezelf helpen om voor eens en voor altijd veel makkelijker voor die camera te staan met veel betere foto's tot gevolg. 


 

Hoe

In deze masterclass leer ik je hoe jij zelf de verantwoordelijkheid kunt nemen om je beter te voelen voor een camera en beter op de foto te staan. In 8 korte filmpjes leg ik je uit waarom het voor de meeste mensen zo lastig is voor die camera en wat jij daar zelf aan kunt doen, los van de persoon die achter de camera staat. Dus ook wanneer de foto wordt gemaakt door iemand die er geen verstand van heeft of communicatief niet vaardig genoeg is. Je krijgt in deze masterclass tips die je de rest van je leven kunt gebruiken op veel verschillende momenten en bij verschillende personen.

Er wordt vaak gezegd dat angst het ontbreken van informatie is. En in het geval van camera angst is dit ook het zeker het geval. Ik geef je met alle liefde die ontbrekende informatie.

Denk je eens in wat het voor jou kan betekenen wanneer je jouw relatie met de camera kunt verbeteren:

  • geen slapeloze nachten meer wanneer je voor je werk in het smoelenboek moet verschijnen
  • foto's voor jouw social media en website kunnen maken waarop je ook echt overkomt zoals je bent, zoals de mensen in jouw omgeving je ook kennen.
  • vakantiefoto's waar je zelf voor de verandering wel op staat.
  • je niet meer hoeven te verstoppen achter iemand anders bij het maken van familiefoto's. 
  • de liefde tussen jou en je partner en gezin op foto's kunnen laten zien.
  • een goed gevoel hebben over jezelf wanneer je naar je eigen foto's kijkt.
  • alle negatieve fotografie ervaringen kunnen vervangen door positieve.
  • er achter komen dat ook jij toch wel fotogeniek kunt zijn. Met een goede foto maak je jezelf en ook de mensen die je lief zijn heel blij.

 

 

Voor wie

Deze masterclass is voor iedereen die regelmatig op de foto gaat voor bijvoorbeeld je werk, maar dit altijd weer heel lastig vindt. Deze masterclass is voor iedereen die de overtuiging heeft nooit mooi op de foto te kunnen staan. En deze masterclass is ook voor iedereen die de camera bewust zo veel mogelijk ontwijkt. Misschien sta je er liever achter dan ervoor. 


 

Door wie

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Petra van Vliet en in mijn lange carrière als fotograaf en fotografie trainer heb ik veel onderzoek gedaan naar het gedrag en gevoel van mensen voor een camera. Hieruit is de Powershoot ontstaan, een  manier van fotograferen waarbij het welzijn van het model prioriteit heeft, waar ik mensen van camera angt bevrijd en leer om ontspannen en met plezier voor een camera te staan. Ik was een pionier in de tijd dat ik de Powershoot lanceerde en stond hiermee in vele magazines waaronder de Happinez en Psychologie magazine. Als fotograaf heb ik er een groot aandeel in om iemand een fijn gevoel voor die camera te geven. Deze masterclass is uniek omdat je hiermee ook zonder voor mijn camera te staan heel veel leert en een groot verschil kunt maken.


 

Waar en wanneer

De masterclass kun je volgen bij jou thuis op een moment dat het jou uitkomt. Je kunt direct na boeking starten. De videolessen blijven online een maand voor jou beschikbaar.


 

Hoeveel

De masterclass kost nu maar 9 euro en is van onschatbare waarde. 


 

Ja, ik doe mee!

Via deze link kun je boeken voor deze leuke masterclass en jouw gevoel voor de camera voor altijd positief veranderen. 

Na boeking ontvang je de inloggegevens om bij de videolessen te komen. De info komt soms aan in de spammap, dus check die wanneer je niet direct een mail krijgt.


 


 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden