Maak de mooiste vakantiefoto's met je smartphone

Maak de mooiste vakantiefoto's met je smartphone

 

Webinar

 

Zijn jouw vakantie foto's nooit wat je ervan verwacht? Zijn teveel foto's onder of overbelicht, bewogen of gewoon nietszeggend? Komt dat prachtige berglandschap niet tot zijn recht, zijn je zonsondergangen niet zo kleurrijk als in het echt, en is je gezin veel knapper dan op de foto's? Wil jij op vakantie nu eindelijk weleens echt mooie foto's maken, maar zie je er tegenop om de hele vakantie met een zware camera rond te lopen?

Dan is dit eenmalige webinar voor jou! 

 

Wat

In dit webinar leer je alles over het fotograferen met je smartphone op vakantie. Naast de opname van het webinar ontvang je ook filmpjes over leuke trucjes, het bewerken van foto's en een filmpje over het rechtzetten van gebouwen. Ook dit kan allemaal gewoon met je smartphone. Ook ontvang je een kort naslagwerk.

 

Wanneer

Dit webinar heeft eenmalig plaatsgevonden op 21 juli. Je kunt dus niet meer live meedoen, maar je kunt de opname van het webinar nu bestellen om het op je gemak en op je eigen tijdstip te kijken.

 

Waar

Voor dit webinar hoef je de deur niet uit, je kunt het kijken vanuit je luie stoel.

 

Voor wie

Dit webinar is geschikt voor iedereen die op een zo makkelijk en licht mogelijke manier mooie vakantie foto's wil maken. Voor dit webinar heb je geen voorkennis van fotografie nodig.

 

Door wie

Dit webinar wordt natuurlijk gegeven door Petra van Vliet. Zij heeft meer dan 18 jaar ervaring als fotograaf en fotografie trainer. Elke training geeft zij met hart, ziel en humor.

 

Investering

Voor maar 15 euro, en 2 uur van jouw tijd, krijg je de mooiste vakantiefoto's die je ooit gemaakt hebt.

 

Boeking

Via deze link kun je boeken voor de opname van het webinar.

Let op, zorg dat je bij boeking jouw mailadres zonder typefouten invult, want anders komt de bevestiging niet bij jou terecht. Soms komt de bevestiging in de spammap, dus check die na boeking wanneer je geen informatie hebt ontvangen.

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.