4-daagse Powershoot VIP op Terschelling

4-daagse Powershoot VIP op Terschelling

 

De zilte zeewind die je met een gevoel van opluchting inademt en die je longen en hoofd ontspannen en tintelend schoonspoelen. De intens brede stranden, waar je op veel momenten tot aan de horizon geen mens ziet. De eindeloze rij duinen die met hun pannen uitnodigend op je wacht. Dat is Terschelling, en dat is de plek waar jij jezelf kunt onderdompelen in al het mooist dat deze plek en deze bijzondere dagen je te bieden hebben. Vier dagen lang omringt door natuur, luxe en een exclusief klein groepje prachtige vrouwen. 

We gaan op de allerlekkerste manier werken aan jouw beeldbank. Foto's die laten zien wie jij bent, als persoon en/of als ondernemer. Met als kers op de taart, het allergrootste cadeau wat een vrouw zichzelf kan geven, de ultieme shoot, met de intimiteit van een windstille duinpan als jouw achtergrond.

 

 

Het programma

 

Dag 1. Aankomst

We arriveren op maandag 30 mei in de middag waarna we inchecken in ons heerlijke luxe hotel, direct aan het strand. Op de eerste avond maken we alvast kennis met elkaar tijdens een fijne strandwandeling. Terschelling bevat de kunst om je meteen alle dagelijkse beslommeringen te laten vergeten en brengt je hoofd meteen tot rust. 

 

Dag 2. Het persoonlijke plan

De volgende ochtend gaan we vroeg uit de veren, zoals elke ochtend. Deze dagen zijn dus niet voor de uitslapers onder ons. De ochtenden zijn fris en bevatten het mooie warme licht dat we zoeken. Wie het wil mag mij elke ochtend gezelschap houden tijdens de frisse zeeduik. Geen officieel onderdeel van het programma maar deze koude training bevat zoveel verborgen voordelen dat je misschien nooit meer anders wilt.

Na het ontbijt hebben we een groepssessie, wanneer het weer het toelaat is dit op het strand. Hierin zoomen we in op jouw gevoel en gedrag voor de camera, je leert waarom het voor jou misschien niet heel ontspannen is, en we gaan elkaar helpen om zit voor iedereen een stuk gemakkelijker te maken. We gaan met de smartphone elkaar vervolgens op de foto zetten en bereiden ons op deze manier op een heel leuke manier voor op de uitgebreide shoots die nog gaan komen.

In de middag heb ik met elke deelnemer een privé sessie waarin we samen op zoek gaan naar jouw ideale foto's van jezelf voor je website en/of social media. Tijdens deze sessie maken we een plan voor de dag erna. In de uren dat je geen sessie hebt kun je heerlijk alleen of samen het eiland verder verkennen.

 

Dag 3. De fotoshoot

Op deze dag gaan we aan de slag om het door ons opgestelde plan tot uitvoering te brengen. Ik maak van elke deelnemers prachtige foto's in de natuur, in een leuk klein stadje en eventueel op de hotelkamer. We doen hierin wat het weer ons toestaat.

We gaan gezamenlijk op pad waar op elke plek iedereen op haar eigen manier wordt gefotografeerd. Deze foto's zijn zowel persoonlijk van aard als zakelijk indien gewenst. Op welke manier dan ook, Terschelling is de perfecte achtergrond.

 

Dag 4. Zo puur als je bent in een duinpan

De ultieme shoot, het grootste cadeau wat elke vrouw zichzelf kan geven. Een prachtige pure, natuurlijke en artistieke naakt shoot. Een ode aan je eigen lijf en een zacht strelende boost voor je zelfvertrouwen.  Niks moet in deze sessie, en alles mag. Besluit te toch om het niet te doen? Dat is ook goed, we gaan zover als jij het wilt.

Aan het einde van deze 4 dagen ga je volledig opgeladen, met een gelukzalige glimlach op je gezicht en met een enorme collectie aan prachtige foto's van jezelf weer naar huis.

 

Er kan met de dagen en tijden gehusseld worden in verband met de weersomstandigheden.

 

 

Voor wie is dit bijzondere tripje

 

Deze 4 heerlijke dagen zijn voor alle vrouwen die zichzelf even willen onderdompelen, in rust, stilte, natuur en luxe en ondertussen op een heel ontspannen manier hun beeldbank willen vergroten, leren hoe ze voortaan ontspannen en als zichzelf voor de camera verschijnen en een nog beter gevoel over zichzelf willen krijgen.
Het is voor vrouwen die op een ontspannen, sportieve en gezonde manier deze 4 dagen willen doorbrengen.

Gezien de locatie is het niet voor vrouwen die slecht ter been zijn. 

 

Door wie

Natuurlijk wordt dit tripje volledig begeleid door mijzelf, Petra van Vliet. Ik heb maar één doel, en dat is jou het allerbeste gevoel over jezelf te geven, je te laten ontspannen terwijl we heel mooie en belangrijke dingen doen, en je weer naar huis te sturen met de allerbeste en leukste foto's van jezelf. Ik wil dat dit een magische beleving wordt die je nooit meer gaat vergeten.

 

 

Hoe groot is de groep

Het maximum aantal deelnemers is 4 vrouwen. Op deze manier is er veel tijd voor jouw individuele sessie en shoots.

 

Waar en wanneer

Aankomst op Terschelling op 30 mei, vertrek op 2 juni. We varen met de sneldienst in de middag. We verblijven het heerlijke luxe hotel Paal 8, direct aan het strand. Omdat de 'gewone' kamers al volgeboekt zijn, slapen we in de heerlijke luxe familie suites (bestaande uit 2 verdiepingen) die je deelt met 1 andere persoon. Je hebt in deze suite een eigen slaapkamer. Je deelt alleen de badkamer en de huiskamer.

 

Investering

Jouw investering voor deze bijzondere dagen is 1225 euro.

 

Dit is inclusief:

 • de sneldienst ferry vanaf Harlingen
 • de transfers van en naar het hotel
 • 3 overnachtingen in een prachitige suite in Paal 8. Op basis van 2 personen per suite met een eigen slaapkamer
 • ontbijt op alle dagen
 • de groepssessie op dag 2
 • de persoonlijke sessie op dag 2 met een uitgewerkt persoonlijk plan
 • de fotoshoots op dag 3
 • de ultieme naakshoot op dag 4. Desgewenst mag dit ook een gewone shoot zijn.
 • alle gemaakt foto's bewerkt en in hoge resolutie
 • mijn volledige aandacht en toewijding om dit voor jou onvergetelijk te maken.

Dit is exclusief

 • BTW (257,25)
 • lunch en diner
 • eventueel ander vervoer buiten de transfers om
 • toeristenbelasting
 • persoonlijke uitgaven

 

Boeking

Voor deze trip kun je boeken door een mail te sturen aan petra@powershootacademy.com. Omdat de optie op de kamers al ten einde is ga ik direct checken of er nog een kamer beschikbaar is.

 

Vragen?

Heb je nog vragen, mail dan naar petra@powershootacademy.com. Wil je meer weten over de filosofie achter de Powershoot kijk dan op deze pagina. Wil je meer weten over Petra, check dan deze pagina

 

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden