Wie zijn wij
Petra van Vliet

Petra van Vliet

Petra is bedenker van de Powershoot en oprichter/eigenaar van de Powershoot Academy. 

Door haar werk als fotograaf kwam ze erachter dat de meeste mensen het erg lastig vinden om gefotografeerd te worden. Ze onderzocht de oorzaken hiervan en ontwikkelde in 2006 een nieuwe manier van fotografie, de Powershoot. 

Naast fotograferen geeft Petra al sinds 2005 workshops fotografie voor beginners. De eerste jaren deed ze dat tijdens een wandeling in de Amsterdamse Jordaan. Sinds 2016 geeft ze de fotografie trainingen alleen nog maar online. Ook geeft ze trainingen en teambuildingsessies waarbij de Powershoot de basis is en leidt ze coaches en hulpverleners op om fotografie toe te passen in hun dagelijkse werk.

Door al deze trainingen heeft ze naast haar passie voor fotografie eigenlijk nog een grotere passie in zichzelf ontdekt, het lesgeven. Petra heeft het talent om ingewikkelde materie simpel te verwoorden. Hierdoor zijn inmiddels duizenden mensen een stuk zelfverzekerder voor de camera, maar ook achter de camera. Petra is een pionier en ondernemer in hart en nieren. Sinds 2017 heeft ze de Jordaan achter zich gelaten en is de Powershoot Academy gevestigd in het mooie en rustige Zutphen. 


Samenwerkingen

De Powershoot Academy heeft een samenwerking met een aantal zelfstandig ondernemers. Dit zijn coaches die door Petra zelf zijn opgeleid voor het geven van Powershoots en Profielshoots. Hieronder kun je zien wie dit zijn en waar in het land je een shoot bij hen kunt boeken.


Cindy Bakker

Cindy Bakker

Cindy is marketing- en communicatie-professional. 

Als Powershootcoach geeft zij Powershoots en profielshoots in Amsterdam en omgeving.

Meer over Cindy en haar bedrijf kun je hier vinden.
 


Gerda Venema

Gerda Venema

Als fotograaf, coach en adviseur werkt Gerda aan zichtbaarheid en profilering van haar klanten. Door haar trainingen en presentaties op het gebied van o.a. Elevator Pitch en netwerken laat ze je zien hoe je een onuitwisbare indruk achterlaat, hoe netwerken nu eigenlijk werkt en hoe je een Elevator Pitch integreert in social media.
 
Als Powershootcoach geeft Gerda Powershoots en Profielshoots in de kop van Noord-Holland.
 
Meer over Gerda en haar bedrijf kun je hier vinden.
 
 


Marjolein Bentvelzen-van der Meer

Marjolein Bentvelzen-van der Meer

Marjolein geeft kleurenanalyses en is tevens werkzaam als fotograaf en loopbaancoach. Ze werkt hiermee aan de zichtbaarheid en presentatie van haar klanten. Als loopbaancoach begeleidt ze mensen met diverse vraagstukken om hun kwaliteiten inzichtelijk te maken en stappen te kunnen zetten. 

 
Als Powershootcoach geeft zij Powershoots en profielshoots in Leiden en omgeving.
 
Meer over Marjolein en haar bedrijf kun je hier vinden.

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.