Wie is Petra
Petra van Vliet

Petra van Vliet

Petra is de oprichter en eigenaar van de Powershoot Academy.

In de wereld van de fotografie is Petra een pionier. Ze was de eerste die onderzoek heeft gedaan naar het gedrag van mensen die voor een camera staan. Uit haar bevindingen ontstond de Powershoot en op deze manier heeft ze een paar duizend mensen gefotografeerd en geholpen met camera angst en een positiever zelfbeeld, individueel en in groepsverband. Ook was ze de eerste die deze manier van werken heeft toegepast bij teambuildingssessies door het hele land.

Haar profielshoot was ook vernieuwend in Nederland. Niet het aantal foto's maar de tijd van fotograferen wordt berekend en op deze manier fotografeerde Petra regelmatig 20 mensen op een dag op prachtige locatie door het hele land. Snel, doeltreffend en betaalbaar.

Sinds 2005 geeft Petra beginnerstrainingen fotografie. In de eerste jaren deed ze dit live in de Amsterdamse Jordaan. Tegenwoordig geeft ze bijna alleen nog maar online trainingen en ook hierin was ze een van eersten. Ze behoort tot een selecte groep trainiers waarvan de trainingen zeer succesvol zijn. 

 

Zowel met het fotograferen als het lesgeven gaat Petra volledig haar eigen gang. Ze werkt met veel plezier en humor en weet altijd in begrijpelijke taal ingewikkelde zaken simpel te maken. Fotografie is van kleins af aan iets waar ze heel blij van wordt en in het lesgeven wordt dit gevoel misschien nog wel overtroffen.


Petra woont sinds 2017 met een paar viervoeters in de prachtige binnenstad van Zutphen, in een pand uit 1611. Hierin heeft ze kantoor, workshopruimte en studio aan huis en fungeert de mooie binnenstad en naastgelegen IJssel als een prachtige achtergrond voor haar portretten.


Lekker eten en reizen zijn grote passies van haar. Met beiden probeert ze zo goed mogelijk te zijn voor mens, dier en de aarde. In haar privétijd doet ze vrijwilligers werk voor Buddy to Buddy en helpt ze regelmatig haar geliefde in zijn biologische eethuisje. Naast fotografie zijn filmen en schrijven voor haar ook een manier om dat wat ze te zeggen heeft met de wereld te delen.

 

 


Samenwerkingen

De Powershoot Academy heeft een samenwerking met een aantal zelfstandig ondernemers. Dit zijn coaches die door Petra zelf zijn opgeleid voor het geven van Powershoots en Profielshoots. Hieronder kun je zien wie dit zijn en waar in het land je een shoot bij hen kunt boeken.


Cindy Bakker

Cindy Bakker

Cindy is marketing- en communicatie-professional. 

Als Powershootcoach geeft zij Powershoots en profielshoots in Amsterdam en omgeving.

Meer over Cindy en haar bedrijf kun je hier vinden.
 


Gerda Venema

Gerda Venema

Als fotograaf, coach en adviseur werkt Gerda aan zichtbaarheid en profilering van haar klanten. Door haar trainingen en presentaties op het gebied van o.a. Elevator Pitch en netwerken laat ze je zien hoe je een onuitwisbare indruk achterlaat, hoe netwerken nu eigenlijk werkt en hoe je een Elevator Pitch integreert in social media.
 
Als Powershootcoach geeft Gerda Powershoots en Profielshoots in de kop van Noord-Holland.
 
Meer over Gerda en haar bedrijf kun je hier vinden.
 
 


Marjolein Bentvelzen-van der Meer

Marjolein Bentvelzen-van der Meer

Marjolein geeft kleurenanalyses en is tevens werkzaam als fotograaf en loopbaancoach. Ze werkt hiermee aan de zichtbaarheid en presentatie van haar klanten. Als loopbaancoach begeleidt ze mensen met diverse vraagstukken om hun kwaliteiten inzichtelijk te maken en stappen te kunnen zetten. 

 
Als Powershootcoach geeft zij Powershoots en profielshoots in Leiden en omgeving.
 
Meer over Marjolein en haar bedrijf kun je hier vinden.

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.