Trips en reizen informatie

Trips en reizen informatie

Wanneer je van fotograferen houdt is er niks leuker dan urenlang ongestoord kunnen fotograferen op prachtige plekken. Geen haast, alle tijd om goed te kijken en je camera in te stellen.

Vanaf 2020 organiseren we diverse middagen, weekenden en weken op prachtige plekken waar jij in alle rust al die geleerde technieken in de praktijk kunt brengen. Je gaat zoveel fotograferen dat alles hierna ook veel beter zal blijven hangen en al je eventuele vragen beantwoord zullen zijn. Samen met andere cursisten ga jij de mooiste foto's maken op prachtige lokaties. 

 

Er zijn 3 mogelijkheden:

 

Fotograferen met Petra

Dit is een middag fotograferen onder begeleiding van Petra in fotogenieke steden in Nederland. We zijn onder andere in Zutphen, Amsterdam, Groningen, Maastricht en Utrecht op de agenda staan. Klik hier voor meer info.

 

Fotoweekend stedentrip

Een weekend heerlijk fotograferen in prachtige steden onder begeleiding van Petra. Op dit moment staat er aan weekend gepland in Berlijn en een weekend in Rome. Klik op de plaatsnaam voor meer info.

 

Fotografie vakantie

Een heerlijke fotografie vakantie van een week. Na deze week is fotografie jouw tweede natuur. Een week lang met workshops, oefenen, opdrachten en vrije tijd genoeg om ook echt op vakantie te zijn. Binnenkort meer info over fotografie vakanties naar Umbrië, Ierland en nog een derde nader te bepalen bestemming.

 

Voor wie

De fotografie tripjes en vakanties zijn voor iedereen die nog beter willen leren fotograferen en daar in het dagelijks leven niet goed genoeg aan toe komen. De reisjes zijn geschikt voor iedereen die beschikt over de basiskennis fotografie maar hier nog niet vaak genoeg aan toekomt om deze basis te verankeren. Twijfel je of je basiskennis goed genoeg is? Geen probleem, bij zowel de fotografie weekenden en de fotografie vakanties krijg je de online training fotografie voor beginners helemaal cadeau.

 

Door wie

De tripjes en vakanties worden georganiseerd door Petra van Vliet. Petra werkt ruim 17 jaar als fotograaf en fotografie trainer. Daarvoor was ze reisleider in Zuid Oost Azie, Peru en Rusland. Als fotograaf heeft ze meerdere opdrachten gedaan In Hong Kong, USA, Roemenië en Rome. Zelf organiseerde ze al workshops en fotografie vakanties in Parijs en Toscane. Zowel het fotograferen als het reizen zit in haar bloed. De ideale combinatie voor het organiseren van deze trips.

 

Informatie

Binnenkort meer info over de trips en vakantie. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van de bestemmingen en de data, mail dan naar Petra@powershootacademy.com.

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.