Fotografie weekend in Rome

Fotografie weekend in Rome

Inclusief online training fotografie voor beginners

 

Het prachtige Rome, met zijn sfeervolle pleinen, weelderige fontijnen, smalle straatjes, het Vaticaan en de vele oudheden, is bij uitstek geschikt voor een fotografieweekend. Urenlang kun je verdwalen in de straten en met al het moois houd je de camera continu in de aanslag.

 

Wat gaan we doen

Op vrijdag arriveer je in Rome waarbij je de dag/avond volledig voor jezelf hebt. Op zaterdag gaan we na het ontbijt gezamenlijk naar de meest fotogenieke plekken die de stad te bieden heeft. Tijdens de dag krijg je een fotografie opdracht mee. Je fotografeert terwijl Petra over je schouder meekijkt en gedurende de dag vertelt ze veel nieuwe dingen over fotograferen en zijn er ook veel hoe-zat-dat-ook-alweer-momenten. We verplaatsen onszelf te voet en met de metro. De route hiervoor wordt uitgestippeld door Petra dus daar hoef je niks voor te doen tijdens dit weekend. Ook in de avond komen we nog samen op een prachtig punt in de stad voor een workshop avondfotografie.

Ook op zondag fotograferen we nog een hele dag. In twee volledige dagen kunnen we veel van de highlights bezoeken en fotograferen.

Na dit weekend heb je een prachtige indruk van deze mooie en romantische stad en heb je ontelbaar veel mooie foto's om er nog lang van na te genieten. Je hebt veel nieuwe fotografie ervaring opgedaan en je camera nog beter leren kennen.

 

Voor wie

Dit fotografie weekend is geschikt voor iedereen die beter wil leren fotograferen. Ook is het voor iedereen die heel graag een keer de tijd wil hebben om 2 dagen lang op een prachtige plek ongestoord te kunnen fotograferen. Twijfel je of je basiskennis voldoende is? Geen probleem, want voor alle deelnemers is de online training fotografie voor beginners namelijk gratis. Voor de reis kun je dus alle theorie thuis bekijken in toegankelijke filmpjes, en alles wat je daarin geleerd hebt oefenen we in het prachtie Rome.

 

Door wie

Dit fotografie weekend wordt gegeven door Petra van Vliet. Petra heeft 17 jaar ervaring als fotograaf en trainer en 2 jaar als reisleider.

 

Wanneer

Dit weekend is van 17 t/m 20 april. Je komt aan op vrijdag 17 april en vertrekt op maandag 20 april weer richting huis. 

 

Verblijf

Je verblijft in een prettig hotel dat goed met de metro bereikbaar is. Je krijgt van te voren duidelijke instructies hoe je het hotel kunt bereiken. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.

 

Kosten

Dit weekend kost 540 euro. Dit in inclusief:

 

Het is exclusief:

  • andere maaltijden
  • het vervoer van en naar Rome
  • het vervoer in de stad zelf. 

 

 

De hotelovernachtingen zijn op basis van een tweepersoonskamer. Kom je samen dan deel je natuurlijk samen de kamer. Kom je alleen dan deel je de kamer met een andere deelnemer. Wil je graag een 1-persoonskamer dan is er een meerprijs van 100 euro. 

Het aantal deelnemers is maximaal 12

 

Boeking

Boeken voor deze reis kun je doen via deze link. Zodra er voldoende mensen hebben geboekt om de reis door te laten gaan krijg je bericht zodat je de vlucht kunt gaan regelen. Wil je graag een kamer voor 1 persoon, stuur dan eerst even een mail naar petra@powershootacademy.com. Je krijgt dan link om te boeken toegstuurd. 

Je hebt de mogelijkheid om van te voren in een facebookgroep te worden toegelaten waarin alle deelnemers zitten. Hier kun je elkaar alvast leren kennen, en afspraken maken over de kamerindeling en eventueel samen reizen.

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.