Fotografie weekend in Berlijn

Fotografie weekend in Berlijn

 

Berlijn is de ultieme bestemming voor een fotografie weekend. De stad met zijn indrukwekkende historie, Oost en West, statige brede lanen en kleine knusse straatjes en de verborgen binnenplaatsjes. Oud en nieuw, hip en creatief, alles komt samen in deze prachtige stad waar je jezelf direct thuis zult voelen.

 

Wat gaan we doen

Op vrijdag arriveer je in Berlijn waarbij je de dag/avond volledig voor jezelf hebt. Op zaterdag gaan we na het ontbijt gezamenlijk naar de stad en bezoeken de meest fotogenieke plekken die de stad te bieden heeft. Tijdens de dag krijg je een fotografie opdracht mee. Je fotografeert terwijl Petra over je schouder meekijkt en gedurende de dag vertelt ze veel nieuwe dingen over fotograferen en zijn er ook veel hoe-zat-dat-ook-alweer-momenten. We verplaatsen onszelf te voet, met de metro, of misschien wel met de fiets wanneer het weer dit toelaat. De route hiervoor wordt uitgestippeld door Petra dus daar hoef je niks voor te doen tijdens dit weekend. Ook in de avond komen we nog samen op een prachtig punt in de stad voor een workshop avondfotografie.

Op zondag fotograferen we tot 14.00 uur. Hierna kunnen alle mensen die met de trein zijn gekomen weer richting het station om aan het einde van de middag de trein richting huis te nemen. Wil je nog een extra overnachting, dan is dit in overleg en tegen een meerprijs mogelijk.

Na dit weekend zul je net als Petra ongetwijfeld verliefd zijn geworden op deze mooie stad, en heb je ontelbaar veel mooie foto's om er nog lang van na te genieten. Je hebt veel nieuwe fotografie ervaring opgedaan en je camera nog beter leren kennen.

 

Voor wie

Dit fotografie weekend is geschikt voor iedereen die een beginnerstraining heeft gevolgd en op de hoogte is van de basistechnieken van fotografie. Het is voor iedereen die hiermee wil oefenen om meer ervaring te krijgen. Twijfel je of je basiskennis voldoende is, geen probleem, voor alle deelnemers is de online training fotografie voor beginners namelijk gratis. Voro de reis kun je dus alle theorie thuis bekijken in toegankelijke filmpjes, en alles wat je daarin geleerd hebt oefenen we in het prachtie Berlijn.

 

Door wie

Diti fotografie weekend wordt gegeven door Petra van Vliet. Petra heeft 17 jaar ervaring als fotograaf en trainier en 2 jaar als reisleider.

 

Wanneer

Dit fotografieweekend vindt plaats op 2 en 3 mei 2020.

 

Verblijf

Je verblijft in een prettig hotel dat goed met de metro bereikbaar is vanaf het station waar je aankomt wanneer je met de trein komt. Je krijgt van te voren duidelijke instructies hoe je het hotel kunt bereiken. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.

 

Kosten

Dit weekend kost 460 euro. Dit in inclusief:

 

Het is exclusief:

  • andere maaltijden
  • het vervoer van en naar Berlijn
  • het vervoer in de stad zelf.  

 

De hotelovernachtingen zijn op basis van een tweepersoonskamer. Kom je samen dan deel je natuurlijk samen de kamer. Kom je alleen dan deel je de kamer met een andere deelnemer. Wil je graag een 1-persoonskamer dan is er een meerprijs van 75 euro. 

Het aantal deelnemers is maximaal 12

 

Boeking

Boeken kan online via deze link.

Zodra er voldoende mensen hebben geboekt om de reis door te laten gaan krijg je bericht zodat je het vervoer kunt gaan regelen. Wil je graag een kamer voor 1 persoon, stuur dan eerst even een mail naar petra@powershootacademy.com. Je krijgt dan link om te boeken toegstuurd. Wil je meerdere hotelovernachtingen boeken, stuur dan ook eerst een mailtje. We hebben dan voor boeking contact over wat je precies wilt. Ook wanneer je twijfelt of je basiskennis voldoende is om aan dit weekend te kunnen deelnemen kun je contact opnemen via de mail of bellen met 06-45442170.

Je krijgt ook tips over het boeken van de trein. Je hebt de mogelijkheid om van te voren in een facebookgroep te worden toegelaten waarin alle deelnemers zitten. Hier kun je elkaar alvast leren kennen, en afspraken maken over de kamerindeling en eventueel samen reizen.

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.