Workshop studio fotografie

Workshop studio fotografie

Wil jij als amateurfotograaf vaker aan de slag in de studio maar weet je nog niet zo goed wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dit moet aanpakken? Dan is deze 1-daagse workshop studio fotografie geschikt voor jou.

 

Hoe

Bij deze workshop ga je aan de slag met de verschillende manieren van fotografie in de studio. Je leert fotograferen met:

  • (deels) daglicht
  • Reflectie
  • Systeemflitser
  • Daglichtlampen
  • Studioflitsers

Ook leer je waar een studio aan moet voldoen en wat je daarvoor nodig hebt. We oefenen verschillende soorten portretfotografie met de verschillende apparatuur en verschillende technieken. Aan bod komen o.a. high-key en low-key fotografie.

 

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die de basistechnieken van fotografie beheerst. Je moet handmatig (manueel) kunnen fotograferen en op de hoogte zijn wanneer je een bepaald diafragma, sluitertijd of ISO gebruikt.

 

Door wie

De workshop wordt gegeven door Petra van Vliet. Sinds 2003 is ze zelf werkzaam als fotograaf. In de beginperiode werkte ze veel voor theater en heeft hiervoor in veel verschillende grote studio's gewerkt. Ook beschikte ze altijd zelf over een studio waar ze veel portretten maakte. Vanaf het begin heeft Petra les gegeven aan particulieren en aan bedrijven. Ook deed ze dit een aantal keer voor het bedrijf Nikon. Sinds 2016 vinden veel van haar traininigen online plaats. Petra beschikt over het talent om de vaak ingewikkelde technische aspecten van fotografie op een simpele en voor iedereen te begrijpen manier te kunnen uitleggen. 

 

Aantal personen

Het aantal deelnemers voor deze workshop is maximaal 6.

 

Wat heb je nodig

Voor deze training moet je in het bezig zijn van een spiegelreflex camera of een systeem camera. De camera moet op de M stand (manueel) kunnen fotograferen. Wanneer je beschikt over een systeemflitser dan is het goed wanneer je die meeneemt. Ook kun je een reflectiescherm meenemen als je die bezit.

 

Waar

De workshop vindt plaats in de studio van de Powershoot Academy in Zutphen.

 

Wanneer

Nieuwe data verschijnen later in het jaar.

 

Kosten

De workshop kost 135 euro. Prijs is inclusief BTW, koffie en thee, naslagwerk en het gebruik van daglichtlampen en studioflitsers.

 

Boeking

Boeken voor deze workshop kun je doen via deze link. Na boeking ontvang je automatisch een factuur en een  mail met de info over de training. Wanneer je dezelfde dag niks hebt ontvangen kan het zijn dat de mail met info in je spammap terecht is gekomen.

 

 

 

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.