Online training, werken met Lightroom

Online training, werken met Lightroom

 

Fotobewerking is een belangrijk onderdeel van fotografie. In deze uitgebreide online training leer je alle tools die het mooie programma Lightroom je te bieden heeft. Je leert technisch goed bewerken, op een manier die jouw foto's sterk verbeteren maar er tevens heel natuurlijk uitzien. 

 

Wat houdt de training precies in

De training bestaat uit een uitgebreide serie korte en toegankelijke videolessen over het programma Lightroom Classic. Elke les gaat over een tool die Lightroom te bieden heeft. Op deze manier kun je elk onderwerp weer makkelijk terug vinden. Je kunt deze lessen in je eigen tempo bekijken en je kunt starten wanneer je wilt. De training is inclusief de nieuwe maskeringstools, die echt fantastische zijn. Je zult met een grote glimlach op je gezicht gaan bewerken.

Ook ontvang je een bonusles voor het bewerken van foto's via een app op je smartphone.

 

Voor wie is Lightroom 

Lightroom is geschikt voor elke fotograaf of amateur fotograaf. Je kunt op een heel simpele en snelle manier bewerkingen toepassen maar je kunt ook alle tools gebruiken om een uitgebreide bewerking tot de kleinste details toe te passen. Lightroom is gebruiksvriendelijk en makkelijk te begrijpen voor de beginnende gebruiker en zeer compleet voor de gevorderde gebruiker.

 

Voor wie is deze training

Deze training is voor beginners en licht gevorderden. Het is voor iedereen die goed en gedegen met het programma aan de slag wil gaan. Je leert echt goed en met plezier een foto te bewerken.

 

Door wie

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Petra van Vliet en ik werk sinds 2003 als zelfstandig fotograaf en fotografie trainer. Ik heb inmiddels duizenden mensen leren fotograferen, zowel in live trainingen als online. Mijn stijl is informeel, met een duidelijke en voor iedereen te begrijpen uitleg. Ik ben een verhalen verteller, en samen met een vleugje humor wordt elke training een leerzame maar ook leuke beleving. Op de foto academie was ik enorm goed in de doka. Zelfs zo goed dat ik van de lerares haar taak mocht overnemen wanneer ze er niet was. Op dat moment is de docent in mij wakker geworden. Het mooie werk in de doka is een voorloper op wat we nu doen met fotobewerking. Van de darkroom naar lightroom!

 

Wat heb je nodig

Lightroom is bij Adobe te krijgen in combinatie met Photoshop voor 12 euro per maand. Je kunt het programma eerst een week gratis uitproberen om te zien om het iets voor je is.

Je kunt het meeste bereiken in Lightroom wanneer je op je camera in de RAW stand fotografeert. Het is niet noodzakelijk, maar de resultaten zullen dan het mooist zijn.

 

Start en toegang

Je kunt elk moment met de training starten. Elke deelnemer krijgt een half jaar toegang tot de videolessen.

 

Investering

De training kost 49,50 euro. Hiervoor heb je een half jaar lang toegang tot alle videolessen. Dit is inclusief BTW, 26 toegankelijke videolessen en de bonusles om te bewerken met een app op je smartphone.

 

Boeking

Via deze  link kun je boeken voor deze Lightroom training.

 

Na boeking en betaling ontvang je automatisch een factuur en de toegang tot de online leeromgeving. Let op dat je jouw mailadres correct invult zodat de informatie goed bij jou aankomt. Ontvang je niks na je boeking, check dan je spammap.

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden