Fotograferen voor Instagram

Fotograferen voor Instagram

Start het nieuwe jaar met een succesvol Instagram account. 

 

De ontwikkelingen in social medialand gaan snel. En voor velen van ons (laten we voor het gemak zeggen, iedereen die de leeftijd van 35 al gepasseerd is), is het soms lastig om bij te houden.

Waren we na Hyves eindelijk een beetje aan Facebook gewend (behalve die dansende banaan, die missen we nog steeds) staat er opeens weer een andere naam op ons te wachten. Instagram!

Vooral onder jongeren is het al een tijd zeer populair en het lijkt of ze nooit anders gedaan hebben. Schoorvoetend zetten de 'ouderen' ook hun eerste stappen. En dan kom je tot de conclusie dat het heel erg leuk is en dat je heel graag bij de Instagram familie wil horen. Ook onder ondernemers is het niet meer weg te denken, en is het een belangrijke tool geworden om je product of dienst onder de aandacht te brengen.

 

Maar hoe gebruik je het nu precies. Wat is jouw doel met Instgram? En wat is je doelgroep? En welke foto's passen daar goed bij? Hoe kun jij Instagram zakelijk inzetten en hoe krijg jij meer volgers? Hoe maak jij de mooiste foto's waardoor jouw Instagram account onweerstaanbaar wordt?

 

Hoe

In deze online training ga je door middel van videolessen aan  de slag met je eigen instagram account. En één van de belangrijkste dingen daarbij is dat je goed leert fotograferen. Een geweldige camera of de nieuwste smartphone zijn geen garantie voor prachtige foto's. Fotografie is een vak en dat moet je leren. Je leert een stuk beter fotograferen met je camera en/of je smartphone en krijgt in verschillende filmpjes allerlei voorbeelden ter inspiratie van instagram accounts die mooi en/of succesvol zijn. Ook leer je het gebruik van verschillende bewerkingsapps. In de training krijg je ook twee praktijk voorbeelden waarin alle theorie in de praktijd wordt toegepast.

 

Wat leer je

 • De basistechnieken voor het fotograferen met je smartphone, er zit een echte camera in je smartphone en het is goed wanneer je weet hoe je hiermee om moet gaan
 • Bewerken van de foto's met verschillende (fantastische) apps
 • Leuke smartphone trucjes voor het maken van bijzonder foto's
 • Waar een Instragram foto aan moet voldoen
 • Welke soort foto's goed werken voor jouw persoonlijke of zakelijke Instagramaccount 
 • Wat jouw doel is met Instragram, je doelgroep en welke foto's daarbij passen
 • Hoe niet alleen de afzonderlijke foto's maar ook jouw hele foto gallerij er aantrekkelijk uitziet
 • Het maken van de mooiste selfies
 • Hoe jouw foto's meer gezien en geliked worden
 • Het gebruik van #hashtags bij jouw foto's
 • Hoe maak je stories die voor jou en/of je bedrijf goed werken
 • Hoe jouw Instagram account succesvoller wordt en hoe je meer volgers krijgt door jouw foto's

Boek je de training inclusief de online training fotografie, dan leer je ook nog eens alle techniek van fotografie en weet je daarna precies hoe jouw camera werkt.

 

Voor wie

Deze training is voor iedereen die veel meer wil halen uit Instagram en zijn of haar account een stuk aantrekkelijker wil maken met meer volgers. Maar het is ook voor iederen die gewoon beter wil leren fotograferen. Met een technische basiskennis fotografie haal jij veel meer uit je camera en je smartphone. Met het logische gevolg dat je Instagram account er een stuk beter uitziet.

 

Door wie

Deze training wordt gegeven door Petra van Vliet. Petra heeft al bijna 18 jaar ervaring als fotograaf en fotografie trainer, waarbij ze maar dan 5000 mensen heeft leren fotograferen.

 

Wanneer

De datum voor de nieuwe training volgt snel.

Je kunt de training geheel in je eigen tempo volgen en op elk moment bekijken. Je hebt een half jaar online toegang tot de training. 

 

Kosten

Fotograferen voor Instagram met je smartphone kost 59 euro

Deze training bestaat uit:

 • 10 videolessen fotograferen voor Instagram
 • 11 videolessen fotograferen met je smartphone

 

Fotograferen voor instagram met je smartphone én je camera kost 89 euro

Deze training bestaat uit

 • 10 videolessen fotograferen voor Instragram
 • 11 videolessen fotograferen met je smartphone
 • 10 uitgebreide videolessen fotografie (voor spiegelreflexcamera's, systeemcamera's, en compactcamera's die handmatig kunnen worden ingesteld). Voor meer info over dit deel van de training zie deze link.
 • toegang tot een besloten facebookgroep om huiswerkopdrachten van de laatste 10 genoemde videolessen in te leveren.

 

Welke versie is voor jou het meest geschikt?

Wanneer je voor je Instagram foto's altijd je smartphone gebruikt dan is de smartphone versie van deze training voor jou geschikt. Gebruik je ook vaak je camera en beschik je nog niet over de basiskennis van fotografie, dan raad ik aan om de versie voor je smartphone en je camera te kiezen. Ook wanneer je nog niet met je camera fotografeert maar dit wel graag zou willen leren dan raad ik deze training aan.

 

Boeking

Binnenkort kun je voor deze training weer boeken.

 

 

 

Let op: Na boeking ontvang je verschillende mails, waaronder een mail met de inlogcode voor de training. Deze mail heeft als afzender Courseflow. Soms verdwijnen de mails in je spammap, dus check deze wanneer je geen mail hebt gekregen in je inbox. Wees zorgvuldig bij het invullen van je mailadres bij boeking. Wanneer er een typefout inzit dan zullen de mailtjes jou niet bereiken.

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.