Een dag fotograferen met Petra

Een dag fotograferen met Petra

Een dag ontspannen fotograferen op een mooie plek aan de hand van korte opdrachten. De onderwerpen worden voor een groot deel door de deelnemers zelf aangedragen.

 

Voor wie

De workshop is voor licht gevorderden. Het is een leuke verdieping voor iedereen die de online training fotografie voor beginners heeft gevolgd en/of de workshop fotografie in de Jordaan. Iedereen met een basistraining is welkom. 

 
Hoe

Door middel van verschillende opdrachten zetten we de puntjes op de i bij de reeds geleerde techniek in de basistraining. We gaan deze dag veel fotograferen waarbij Petra meekijkt op jullie schermpjes en tips en tricks geeft voor een beter resultaat.

De onderwerpen worden deze dag door de deelnemers zelf aangedragen. Wil je meer weten over iets of heb je nog ergens moeite mee, dan gaan we daarmee aan de slag. 

 

Data

Zondag 29 april

De workshop duurt van 10.00 tot 17.00 uur

Bij regen wordt de training geannuleerd.

 
Locatie

De workshop vindt plaats in één van de fotogeniekste stadjes in het land, het prachtige Zutphen. De middeleeuwse binnenstad en de uiterwaarden langs de IJssel zorgen voor afwisselende achtergronden waarin we verschillende soorten fotografie kunnen beoefenen.

 

Kosten

Het bedrag voor deze workshop is 60 euro (incl BTW). Lunch is niet inbegrepen.

 

Boeken

Boeken voor de workshop kan door het sturen van een email naar petra@powershootacademy.com. Wanneer zeker is dat de weersvoorspellingen goed zijn ontvang je een link waarmee je online kunt betalen of je betaalt cash op de dag van de workshop.

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Nieuwsbrief