Alle trainingen van de Powershoot Academy op een rijtje

Alle trainingen van de Powershoot Academy op een rijtje

 

Sinds het allereerste moment dat Petra fotografeert, geeft ze hierin ook les. Dit begon eigenlijk al op de Foto Akademy in Amsterdam, waar ze zelf als student zijnde officieel les mocht geven in de Doka. Het magische proces van het ontwikkelen en afdrukken ging haar natuurlijk af en ze kon dit op een duidelijke en voor iedereen te begrijpen manier overbrengen op de andere studenten die het niet altijd direct onder de knie hadden.

Toen ze zelfstandig als fotograaf aan het werk ging startte ze met fotografie workshops voor beginners in de mooie Amsterdamse Jordaan. Dit bleef niet onopgemerkt en al snel besteedde het magazine Libelle hier aandacht aan. Dit resulteerde jarenlang in volle groepen. Op deze manier heeft ze bijna 2000 mensen zeer praktisch leren fotograferen. Ook viel dit succes op bij het bedrijf Nikon en voor hen heeft Petra workshops kinderfotografie gegeven.

De trainingen breidden zich al snel uit naar het bedrijfsleven en de afgelopen jaren zijn veel trainingen online. Op deze manier kunnen er nog veel meer mensen profiteren van haar kennis en toegankelijke manier van lesgeven. 

De trainingen van de Powershoot Academy zijn erop gericht om iedereen, met of zonder ervaring, met of zonder talent, beter te leren fotograferen. Daarnaast gaat het ook om het plezier in fotograferen en het lekkerder en zekerder voelen achter de camera. Maar ook is er veel aandacht aan de plek voor de camera. Want aan die andere kant ervan is het vaak nog enger en ongemakkelijker. Tijdens het ontwikkelen van de Powershoot heeft Petra veel ervaring en kennis hierover opgedaan en ook dat geeft ze al jaren door aan mensen. Voel je lekkerder voor en achter de camera!

Lesgeven is voor Petra een tweede natuur en het is wat ze, naast fotograferen, het liefste doet.

 

Hieronder tref je alle traningen van de Powershoot Academy op een rijtje.

 

Online training fotografie voor beginners

Tijdens deze training leer je in 10 weken via filmpjes alles over de werking van je camera en alle belangrijke technische aspecten van fotografie. De training wordt in eenvoudig te begrijpen taal gegeven. De training is zeer compleet en financieel toegangkelijk voor een brede groep mensen. De training is merk-onafhankelijk en voor meerdere grote merken wordt de techniek met voorbeelden in beeld uitgelegd. Deze training is al jaren een groot succes en behoort tot de meest succesvolle traininigen op het gebied van fotografie in Nederland, met veel en tevreden deelnemers. Meer info.

 

Online training fotografie voor bevorderden

Deze training gaat over de verschillende vormen van fotografie. Het gaat dieper in op alle technieken die bij deze soorten fotografie worden gebruikt. De beoordelingen per foto zijn heel uitgebreid. Deze training is alleen voor mensen die de beginnerstraining bij de Powershoot Academy hebben gevolgd.

 

Workshop studiofotografie

Tijdens een eendaagse workshop leer en oefen je alles op het gebied van studiofotografie. Je leert werken met daglicht, reflexieschermen, daglichtlampen, systeemflitsers en studioflitsers. We doen dit door middel van portretofotografie. Hierin worden o.a. de vormen low-key en high-key behandeld. De training vindt plaats in de studio van de Powershoot Academy in het prachtige Zutphen. Meer info.

 

Priveles

Het is altijd mogelijk om een priveles te boeken bij de Powershoot Academy in Zutphen. Dit is voor mensen die al beschikken over de basis kennis en hierin nog wat verdieping willen of een uitgebreide beoordeling van hun gemaakte foto's. Meer info.

 

Fotografie voor coaches

Fotografie heeft een sterk uitvergrotend vermogen. Onzekerheden en een vertekend zelfbeeld hebeen vaak veel invloed op iemands leven. Door middel van fotografie kan dit zichtbaar worden gemaakt en het heeft hierop een positief effect. Fotografie is dan ook bij uitstek zeer geschikt voor coaches, therapeuten, leraren en maatschappelijk werkers om ingezet te worden als onderdeel van een traject. Petra was met haar Powershoot een pionier, en uniek, op dit gebied en heeft inmiddels haar kennis op vele coaches en hulpverlenders overgedragen, die nu de fotografie met veel succes toepassen in hun werk.

Deze opleiding leert je vanaf de basis fotograferen en toepassen in je werk. De opleiding is deels online en vindt deels plaats bij de Powershoot Academy in Zutphen. Meer info.

 

Masterclass portretfotografie

Voor veel (amateur) fotografen is portretfotografie zeer geliefd maar ook vaak erg lastig. De communicatie met je model (die zich vaak zeer onzeker voelt voor de lens) is vaak lastig en dat maakt het voor jezelf als fotograaf ook zeer ongemakkelijk. In deze masterclass leer je alles over het effect van (jouw manier van) fotograferen op je model. Je leert waarom fotografie zo lastig is en wat je eraan kunt doen om het voor jezelf en je model een stuk makkelijker te maken. Dit met mooiere en meer ontspannen foto's als resultaat.

Deze masterclass wordt gegeven bij de Powershoot Academy in Zutphen. Meer info.

 

Powershoot Incompany

Deze teambuildingsessie in uniek in zijn soort. Door middel van fotografie en het effect van gefotografeerd worden op personen, wordt er op leuke en verrassende wijze gewerkt een het onderlinge contact, begrip en respect tussen collega's. Deze training is al sinds 2007 een begrip en is door Petra bij vele bedrijven en instanties met veel succes gegeven. De prachtige foto's van alle medewerkers die hierdoor ontstaan zijn niet het hoofddoel maar wel een zeer mooi en bruikbaar effect van deze traininig. Deze training kan bij groepen tot 8 personen worden gegeven bij de Powershoot Academy in Zutphen. Bij groteren groepen wordt er gezocht naar een andere lokatie of vindt het plaats bij het bedrijf zelf. Meer info.

 

Nieuwe trainingen

Nieuwe (online) traininigen zijn in ontwikkeling. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden like dan de facebook pagina waar je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe data en nieuwe trainingen. 

 

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.