Yvonne van Duynhoven

Wat was het een super leuke en leerzame tijd. Ook ik heb er een baan naast, maar dit was echt goed te combineren. Door deze opleiding heb ik nu mijn eigen bedrijfje in fotografie kunnen starten. Mijn examenopdracht moet nog ingeleverd worden en dan ben ik klaar. Ik ga het wel ontzettend missen. Het mooie Zuthpen voor de leuke praktijklessen en de gezellige lessen met mijn medestudenten. En natuurlijk onze super toffe gezellige juf Petra. Dus wacht niet, maar pak deze kans

Yvonne van Duynhoven

Geweldig wat je met flitslicht kunt doen in de fotografie. De varianten die mogelijk zijn, zoals low en high key zijn fantastisch. Het is een zeer leerzame ervaring en vind het top dat ik aan deze workshop heb deelgenomen.

Yvonne van Duynhoven

Yvonne van Duynhoven

Wat een fantastische dagen heb ik beleefd op het mooie Terschelling. Petra maakte deze dagen tot iets speciaals voor mij. Een schitterend hotel, rust, strand, ontspanning, lekker eten, alles wat je je maar wensen kan. En dan natuurlijk de prachtige fotoshoots die gemaakt werden op verschillende plekken op het eiland. Ik had dit voor geen goud willen missen. Ik kijk door deze foto’s heel anders naar mezelf en ben hier zielsgelukkig mee. Bedankt Petra voor deze mooie dagen op Terschelling.
 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden