Tienka Vlietstra-de Jong

Tienka Vlietstra-de Jong

Was weer een heel waardevolle dag. Wat heb ik weer veel van je geleerd en daarnaast maak je het ook een dag die ontspannen is. Dat is ook jouw kracht!

 

Enorm bedankt!

Tienka Vlietstra - de Jong

Tienka Vlietstra - de Jong

Dankzij de training won ik een fotografie wedstijd met William Rutten en Marco Borsato in de jury.

Begin 2017 ben ik met de online basistraining fotografie gestart, al snel was ik zo razend enthousiast en vond ik fotograferen steeds leuker worden. Ook al fotografeerde ik nog maar kort, ik durfde een foto in te sturen naar een wedstrijd, William Rutten en Marco Borsato beoordeelden de foto's en ik won! Mede dankzij de training van Petra! Ik was dolblij en wilde nog meer leren. Ook de gevorderden training was zo duidelijk, verhelderend en super leuk! Inmiddels ben ik gestart een nieuwe training, uiteraard ook bij Petra! Deze leerzame trainingen bij Powershoot Academy zijn voor mij dé trainingen die mij gebracht hebben waar ik nu sta. Inmiddels word ik vaker gevraagd voor bedrijfsfotografie en ben ik actief in de portretfotografie. Met grote dank aan Petra!

Tienka Vlietstra-de Jong

Een eye-opener!

Gefotografeerd worden is echt een dingetje voor mij. Zodra een camera op mij wordt gericht, ben ik heel bewust van mezelf. Je uitleg, niet alleen achter de camera, maar ook voor de camera goed te zijn is voor mij een eye-opener. Ik kan me heel goed inleven in de geportretteerde, omdat ik precies voel wat zij voelen. Door jouw cursus leer ik me meer bewust worden wat gefotografeerd worden met me doet. Door met het geleerde aan de slag te gaan, kan ik een ander ook beter op zijn/haar gemak stellen.

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden