Renske van der Haagen

Renske van der Haagen

Ik deed tot nu toe weinig met flitsers; ik was toch bang dat het erg technisch zou zijn. Echter Petra heeft met een hele heldere en duidelijke uitleg, in combinatie met het maken van foto's met en zonder flitser en deze te vergelijken, heel erg goed uitgelegd hoe je flitsers op diverse manieren kunt inzetten. Op verschillende locaties hebben we ervaren hoe je het licht zachter kunt maken, iemand minder 'groen' kunt maken als deze onder een boom staat, en hoe je verschillen in lichtomstandigheden kunt opvangen door met flitsers bij daglicht te werken. Het was weer een hele leerzame dag, waarin ik weer heel veel over gebruik van licht en dus over fotografie, geleerd heb. En als bonus, krijg je ook nog heel wat van het prachtige Zutphen te zien!  

Renske van der Haagen

Petra kan ontzettend goed uitleggen en de beoordelingen zijn ook heel duidelijk met veel uitleg. De opdrachten van de opleiding zijn ontzettend divers en dagen je echt uit om allemaal verschillende vormen van fotografie te proberen, en al doende alle functies en knoppen én je persoonlijke voorkeur te leren kennen. Ook schenkt zij veel aandacht aan allerlei gerelateerde zaken waar ik zelf nooit aan gedacht had, zoals bijvoorbeeld hoe om te gaan met je model, en hoe je zelfverzekerd achter de camera staat. Echt met recht een all-round opleiding!

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden