Mariet van de Maat

Het was erg gezellig en vooral ook leerzaam. We kregen ruimschoots gelegenheid om te oefenen, zowel binnen als buiten. Petra keek over onze schouder mee, en gaf volop aanwijzingen. We hebben geleerd hoe je met je flitser kunt ‘bijlichten’ in lastige lichtsituaties, zoals veel contrast. Al met al hebben we weer heel wat bijgeleerd! Deze workshop is echt een aanrader!

Mariet van de Maat

Mariet van de Maat

Ik twijfelde wel eerst of ik deze opleiding wel aankon. Of ik talentvol genoeg zou zijn.. Maar Petra heeft me kunnen overtuigen en in november 2019 ben ik hiermee begonnen. Nou... geen woord teveel gezegd hoor.. dit is zo superleuk om te doen! Ik vind het fijn dat Petra echt bij het begin begint. Ze gooit niet direct met allerlei termen die een beginner niks zeggen, maar eerder afschrikken. Ze heeft de gave om moeilijke dingen op een heel eenvoudige manier uit te leggen en voor te doen, zodat ik het echt begrijp.

Petra leert je niet alleen alle praktische zaken, maar benadert ook de psychologische kant van het fotograferen. En dat is zeker erg belangrijk, vooral bij (portret)shoots ! Ik heb geen seconde spijt van mijn beslissing om deze opleiding bij Petra te gaan doen, en ik raad het iedereen die van fotograferen houdt aan!!

 

Mariet van de Maat

Zeer leerzame cursus. Duidelijke uitleg (zelfs ik kon het begrijpen) ik heb me dan ook onmiddellijk ingeschreven voor de vervolgcursus!

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden