Lily

Diep geraakt door de foto's van Petra die tijdens de schrijfweek werden gemaakt. Voor het eerst in mijn leven een professionele fotoshoot meegemaakt, anders dan op het podium. Ik zie mijzelf terug in deze foto's: een vrouw die een missie heeft, een vrouw met een verhaal én een verleden (en in plaats van de sporen van mijn ziekte en ervaringen lelijk te vinden zie ik dat ze diepgang hebben verleend aan mijn ogen en zelfs aan mijn nog steeds dunne, kwetsbare haren en ogen) en ik zie een vrouw die altijd doorgaat maar niet voortdurend vanuit kracht alleen, maar vooral vanuit liefde.

Ik ben geraakt dat Petra in 10 minuten tijd zoveel facetten van een heel leven kan vastleggen en de schoonheid erin kan benadrukken, zelfs als de les of ervaring zelf vreselijk was. Ik ben benieuwd wat zij kan bewerkstelligen in een paar uur! Echt diep geraakt hierdoor.

Schoonheid zien, zijn en brengen in alle facetten van het leven, ook in de pijn en de tegenslag, dat is zo mijn eigen motto. En dan ineens weet een ander dat bij mij vast te leggen in tien minuten tijd. Deze vrouw is een prof, niet alleen vanwege haar techniek, aanmoediging en inzichten maar vooral omdat haar lens en fototoestel een verlengstuk zijn geworden van haar eigen liefdevolle hart en ogen.

Lily www.dancingspiritwriting.com

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden