Studio shoot

Studio shoot

 

 

Zakelijke portretten, castingshoots, familieportretten, of gewoon een keer prachtig op de foto willen gaan in een echte foto studio. Het kan allemaal in deze studio shoot. 

 

Waar

Deze shoot vindt plaats in de studio van de Powershoot Academy in de mooie binnenstad van Zutphen. In de studio kan er met verschillende soorten licht worden gefotografeerd, met witte of zwarte achtergrond. 

 

Door wie

De shoot wordt gegeven door mijzelf, Petra van Vliet. Ik ben al ruim 17 jaar werkzaam als fotograaf en heb veel ervaring in verschillende studio's, waaronder die van grote theaterproducenten waar ik veel promotie foto's heb gemaakt voor verschillende theatershows. Zowel in Amsterdam als nu in Zutphen heb ik altijd studio werk gedaan naast alle Powershoots en profielshoots die meestal buiten plaatsvinden. 

 

Hoe

Een studio shoot duurt 45 minuten. Tijdens de shoot kunnen er verschillende foto's worden gemaakt met verschillende belichting en achtergronden. Ook kun je jezelf één of twee keer verkleden in die tijd. Tijdens een studioshoot worden er ongeveer 75 foto's gemaakt. Je krijgt alle gemaakte foto's bewerkt en in  hoge resolutie digitaal aangeleverd. Vind je het spannend of lastig om gefotografeerd te worden? Tijdens deze shoot wordt er ook gefotografeerd op een heel ontspannen manier (zie Powershoot) en zal ik het je zo gemakkelijk mogelijk maken.

 

Kosten

Een studio shoot kost 160 euro.

 

Boeking

Je kunt boeken voor een studio shoot door te mailen naar petra@powershootacademy.com of te bellen naar 0645442170

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.