Profielshoot

Profielshoot

Bijna iedereen heeft wel ergens zijn foto op een Social Network staan. Niet bij iedereen is deze foto heel goed of recent. Misschien kom je er op facebook nog mee weg om een vakantiekiekje te laten zien, een foto waar je ex vanaf is geknipt of een foto van 10 jaar geleden.  Maar wanneer je een profiel zakelijk gebruikt, zoals bijv. Linkedin of Instagram, dan werkt het echt een stuk beter om jezelf goed en professioneel te laten zien. Een goede foto is het begin van jouw online succes!

Een Profielshoot is een shoot van 10 minuten met als doel om jou in korte tijd zo ontspannen mogelijk voor de camera te laten staan met als resultaat een paar goede foto's die je voor je social media profielen of je website kunt gebruiken. Vind je het lastig om gefotografeerd te worden? Of sta je er nooit mooi op? Geen probleem, want ook bij deze korte profielshoot wordt er op een ontspannen manier foto's van jou gemaakt.

 

Voor wie?

De profielshoot is voor iedereen die op een toegankelijke en snelle manier een paar prachtige profielfoto's wil laten maken. Dit kan zowel met een zakelijke als een casual look.

 

Door wie

De profielshoot wordt gegeven door Petra van Vliet in Zutphen. Ook worden ze gegeven door de aangesloten Powershootcoaches op verschillende locaties in het land.  

 

Waar en wanneer

Een profielshoot buiten, in het centrum van Zutphen, is niet aan een bepaalde datum gebonden. Hiervoor kun je altijd een afspraak maken.

 

Kosten

Prijs van een profielshoot is 55 euro per persoon. Voor dit bedrag krijgt je minimaal 6 foto's online aangeleverd. Je hebt de totale rechten over de foto's en je kunt er dus mee doen wat je maar wilt. 

 

Boeking

Wil je een profielshoot laten doen door Petra dan kun je mailen naar petra@powershootacademy.com. Vermeldt in de mail de datum en locaite waar je graag een profielshoot wilt doen en je krijgt van Petra alle info en een tijd.

 

Wil je dat de profielshoot op jouw locatie plaatsvindt? Dit kan voor minimaal 10 mensen. Wil je hier meer informatie over, mail dan naar petra@powershootacademy.com

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.