Profielshoot

Profielshoot

Bijna iedereen heeft wel ergens zijn foto op een Social Network staan. Bij veel mensen is dit niet een echt goede foto. Misschien kom je er op facebook nog mee weg om een vakantiekiekje te laten zien of een foto waar je ex vanaf is geknipt maar wanneer je een profiel zakelijk gebruikt zoals bijv. Twitter of Linkedin dan werkt het echt een stuk beter om jezelf goed te laten zien. Een goede foto is echt het begin van jouw online succes!

Een Profielshoot is een shoot van 10 minuten met als doel om jou in korte tijd zo ontspannen mogelijk voor de camera te laten staan met als resultaat een paar goede foto's die je voor je social media profielen of je website kunt gebruiken. Vind je het lastig om gefotografeerd te worden? Of sta je er nooit mooi op? Geen probleem, want ook bij deze korte profielshoot wordt er op een ontspannen manier foto's van jou gemaakt.

 

Voor wie?

De profielshoot is voor iedereen die op een toegankelijke en snelle manier een paar prachtige profielfoto's wil laten maken. Dit kan zowel met een zakelijke als een casual look.

 

Door wie

De profielshoot wordt gegeven door Petra van Vliet in Zutphen. Ook worden ze gegeven door de aangesloten Powershootcoaches op verschillende locaties in het land.  

 

Kosten

Prijs van een profielshoot is 55 euro per persoon. Voor dit bedrag krijgt je minimaal 6 foto's op webformaat online aangeleverd. Na het ontvangen van de foto's heeft iedereen de mogelijkheid om alle gemaakte foto's in hoge resulutie te ontvangen voor 20 euro extra. Je hebt de totale rechten over de foto's en je kunt er dus mee doen wat je maar wilt. 

 

Boeking

Wil je een profielshoot laten doen door Petra dan kun je mailen naar petra@powershootacademy.com

 

Wil je dat de profielshoot op jouw locatie plaatsvindt? Dit kan voor minimaal 10 mensen. Wil je hier meer informatie over, mail dan naar de Powershootcoach die het dichtst bij jou in de buurt zit.

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.