Profielshoot

Profielshoot

 

Onze foto's zijn online overal te zien. Op social media en websites. Allemaal plekken waarbij het belangrijk is dat je goed zichtbaar bent zoals je bent en dat jouw persoonlijkheid goed naar voren komt. 

En toch gebruiken we vaak foto's waarbij dat niet het geval is. We zien niet alleen foto's die technisch veel te wensen overlaten maar we zien ook vreemd uitziende selfies, foto's van 10 jaar terug en foto's waar de ex-partner vanaf is geknipt. Dit is niet zo heel vreemd, want het ontbreekt ons vaak aan echt goede foto's van onszelf.

Maar wanneer je klanten wilt aantrekken, is het dan niet logischer dat je tijd en aandacht investeert in je profielfoto? Een foto waarbij jij op je best, realistisch en uitnodigend overkomt? Er staan nog steeds veel matige foto's online, dus met echt goede foto's val je vanzelf al op. Het is de start van jouw online succes.

Omdat je soms gewoon een paar goede nieuwe foto's wilt en niet altijd een heel uitgebreide fotoshoot, is deze korte en toegankelijke shoot misschien wel net wat je zoekt.

 

De shoot

Tijdens deze korte shoot van 10 minuten ga ik jou op een ontspannen manier fotograferen. We maken portretten van dichtbij en een paar foto's waar je in het geheel opstaat. In verschillende houdingen en met verschillende gezichten. 

Vind je het spannend om gefotografeerd te worden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als founder van de Powershoot zal ik het je tijdens de shoot zo makkelijk mogelijk maken.

De video met tips

Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij een video met uitleg, tips en voorbereiding voor de shoot. Dit maakt het nog een stuk makkelijker voor je. Omdat gefotografeerd worden voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid is, is het heel fijn om practische tips te krijgen, zodat je je tijdens de shoot veel prettiger voelt. Door deze video ben je zowel praktisch als mentaal goed voorbereid.

 

Voor wie

Deze shoot is voor iedereen die online goed en herkenbaar voor de dag wil komen. 

 

Door wie

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Petra van Vliet en werk sinds 2003 als fotograaf. Omdat ik erachter kwam dat het voor veel mensen zo lastig is om ontspannen voor die camera te staan heb ik een manier van fotograferen ontwikkeld die de Powershoot heet. Ik heb tijdens het fotograferen het talent om jou door mijn ogen naar jezelf te laten kijken. En omdat mijn ogen echt prachtige dingen zien, in iedereen, draag ik dit tijdens de shoot aan je over. Je gaat niet alleen naar huis met prachtige foto's van jezelf, maar ook met een heel goed gevoel over jezelf en dat zal je uitstralen op je foto's. 

 

Waar en wanneer

De shoots vinden plaats op verschillende plekken in het land. De data en locaties van de komende 2 maanden vind je hieronder. De shoots vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur.

  • dinsdag 15 november op een prachtige boerderij in Drijber, Drenthe 

Dit is de laatste datum van de profielshoots die door het land plaatsvinden. Na deze data vindt de shoot altijd in het prachtige Zutphen plaats.

 

Wil je een shoot in jouw eigen stad of op jouw locatie? Wanneer er minimaal 4 mensen uit jouw netwerk via jou een shoot boeken, dan is jouw shoot gratis. Wil je weten waar de locatie aan moet voldoen en hoe we hierin te werk gaan? Stuur me dan even een mail op petra@powershootacademy.com

 

Investering

Jouw investering in deze shoot is 89 euro. Tijdens deze shoot wordt de beschikbare tijd heel efficient gebruikt. Dit komt ten eerste omdat ik iemand heel snel ontspannen krijg voor de camera. Ook helpt de video vooraf daarbij en de locaties waar we op korte afstand van elkaar meerdere goede plekken hebben waar ik je kan fotograferen. Je zult er versteld van staan hoeveel (goede) foto's we kunnen maken in 10 minuten.

Dit is inclusief:

  • De informatieve video vooraf
  • Minimaal 10 (maar meestal veel meer) prachtige foto's die je zowel in hoge resolutie als in een kleiner formaat ontvangt
  • Mijn 200% inzet om van jou de allermooiste foto's te maken
  • BTW 

 

Boeking

Wil je boeken voor één van de data, stuur dan een mailtje naar petra@powershootacademy.com met daarin de datum en locatie van jouw keuze. Je ontvangt van mij een tijd waarop de shoot gaat plaatsvinden en de toegang tot de video. Ook ontvang je een betaallinkje. Na betaling hiervan is je shoot bevestigd.

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden