Profiel en dating shoot

Onze foto's zijn online overal te zien. Op social media, op websites en op datingsites. Allemaal plekken waarbij het belangrijk is dat je goed zichtbaar bent zoals je bent en dat jouw persoonlijkheid goed naar voren komt. 

En toch gebruiken we vaak foto's waarbij dat niet het geval is. We zien niet alleen foto's die technisch veel te wensen overlaten maar we zien ook vreemd uitziende selfies, foto's van 10 jaar terug en foto's waar de ex-partner vanaf is geknipt. Dit is niet zo heel vreemd, want het ontbreekt ons vaak aan echt goede foto's van onszelf.

Maar wanneer je klanten wilt aantrekken of die ene liefde wilt vinden, is het dan niet logischer dat je veel tijd en aandacht investeert in je profiel, inclusief foto's waar jij op je best, realistisch en uitnodigend overkomt? Er staan nog steeds veel matige foto's online, dus met echt goede foto's val je vanzelf al op.

Ga je online (daten)? Doe het dan goed! Jouw bedrijf, jouw klanten of jouw nieuwe liefde verdienen jouw 100% inzet. 

Omdat je soms gewoon een paar goede nieuwe foto's wilt en niet altijd een heel uitgebreide fotoshoot, is deze korte en toegankelijke shoot misschien wel net wat je zoekt.

 

De shoot

Tijdens een korte shoot (20 minuten) ga ik jou op een ontspannen manier fotograferen. We maken zowel portretten van alleen het gezicht als waar je helemaal opstaat. In verschillende houdingen en met verschillende gezichten. Zo geef je een compleet beeld van jezelf op de site. De shoot is erop gericht dat je zoveel mogelijk als jezelf en op verschillende manieren in beeld komt. Er is geen plan vooraf, ik fotografeer je zoals je daar ter plekke het beste overkomt. 

Vind je het spannend om gefotografeerd te worden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als founder van de Powershoot zal ik het je tijdens de shoot zo makkelijk mogelijk maken.

De video met tips

Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij een video met uitleg, tips en voorbereiding voor de shoot. Dit maakt het nog een stuk makkelijker voor je. Omdat gefotografeerd worden voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid is, is het heel fijn om practische tips te krijgen, zodat je je tijdens de shoot veel prettiger voelt. Door deze video ben je zowel praktisch als mentaal goed voorbereid.

 

Voor wie

Deze shoot is voor iedereen die online goed en herkenbaar voor de dag wil komen, of dat nu op jouw social media is of voor een datingsite. Je laat met goede foto's zien dat je zowel jezelf als de kijker respecteert.

 

Door wie

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Petra van Vliet en werk sinds 2003 als fotograaf. Omdat ik erachter kwam dat het voor veel mensen zo lastig is om ontspannen voor die camera te staan heb ik een manier van fotograferen ontwikkeld die de Powershoot heet. Ik heb tijdens het fotograferen het talent om jou door mijn ogen naar jezelf te laten kijken. En omdat mijn ogen echt prachtige dingen zien, in iedereen, draag ik dit tijdens de shoot aan je over. Je gaat niet alleen naar huis met prachtige foto's van jezelf, maar ook met een heel goed gevoel over jezelf en dat zal je uitstralen op je foto's. En laat dit nu net één van de dingen zijn waar mensen zich sterk tot aangetrokken voelen. Dit te kunnen doen voor mensen maakt mij erg gelukkig. Ik kan niet wachten om jouw foto's te maken.

 

Waar en wanneer

De shoots vinden plaats op verschillende plekken in het land. De data en locaties van de komende 2 maanden vind je hieronder. De shoots vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur.

 

  • woensdag 28 september in binnenstad van Utrecht (exacte locatie volgt later)
  • dinsdag 4 oktober op het strand van Scheveningen
  • zondag 30 oktober in Limburg (exacte locatie volgt later)
  • In Zutphen waar ik zelf gevestigd ben is het altijd mogelijk om een shoot op een datum naar jouw eigen keuze te boeken. Dit kan dan zowel buiten in de prachtige binnenstad of in de studio.

 

Wil je een shoot in jouw eigen stad of op jouw locatie? Wanneer er minimaal 4 mensen uit jouw netwerk via jou een shoot boeken, dan is jouw shoot gratis. Wil je weten waar de locatie aan moet voldoen en hoe we hierin te werk gaan? Stuur me dan even een mail op petra@powershootacademy.com

 

Investering

Tijdens deze shoot wordt de beschikbare tijd heel efficient gebruikt. Dit komt ten eerste omdat ik iemand heel snel ontspannen krijg voor de camera. Ook helpt de video vooraf daarbij en de locaties waar we op korte afstand van elkaar meerdere goede plekken hebben waar ik je kan fotograferen. HIerdoor is deze shoot zeer betaalbaar. Je kunt kiezen uit drie versies met verschillende prijzen.

 

Shoot voor 1 persoon

Voor een shoot van 20 minuten is jouw investering 149 euro. Omdat je via de video goed bent voorbereid benutten we de volle 20 minuten om te fotograferen. En in die 20 minuten kunnen er veel verschillende foto's gemaakt worden

 

Met een vriend of vriendin

Kom je samen met iemand? Dan is jouw investering 99 euro per persoon. Wanneer je samen bent kost het minder tijd omdat je het verplaatsen van plek naar plek en de uitleg in tijd deelt. Deze shoot voor 2 personen duurt 30 minuten. Als je wilt kan ik ook een foto van jullie samen maken.

 

Dubbele tijd

Wil je graag wat meer tijd dan 20 minuten omdat je bijvoorbeeld met meerdere uitfits op de foto wilt? Dan kun je 40 minuten boeken, je betaalt dan 199 euro.

 

Alle drie de variaties zijn inclusief:

  • De informatieve video vooraf
  • Minimaal 15 prachtige foto's per persoon die je zowel in hoge resolutie als in een kleiner formaat ontvangt. Het kleinere formaat is geschikt voor online gebruik. De foto's zijn bewerkt en je ontvangt er de totale rechten over. Kies je voor de dubbele sessie, dan krijg je minimaal 30 foto's.
  • Mijn 200% inzet om van jou de allermooiste foto's te maken
  • BTW 

 

Boeking

Wil je boeken voor één van de data, stuur dan een mailtje naar petra@powershootacademy.com met daarin de datum en locatie van jouw keuze. Je ontvangt van mij een tijd waarop de shoot gaat plaatsvinden en de toegang tot de video. Ook ontvang je een betaallinkje. Na betaling hiervan is je shoot bevestigd.

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden