Powershoot InCopmpany

Powershoot InCompany

 

De Powershoot InCompany is een teambuildingssessie waarbij de medewerkers verschillende oefeningen doen, waaronder een aantal met behulp van de camera. De oefeningen hebben betrekking op hoe men zichzelf en de ander ziet en hoe je ontspannen kunt zijn in spannende situaties. In dit geval het voor de camera staan. Het is mogelijk om de deelnemers zelf te laten fotograferen waarmee ze de verantwoordelijkheid nemen om de ander zo mooi en ontspannen mogelijk in beeld te brengen. Door de oefeningen ontstaat er onderling meer begrip, openheid, (h)erkenning en respect. Voor dit onderdeel moet elke medewerker in het bezit zijn van een camera, dit mag ook een smartphone zijn. Omdat mensen elkaar gaan fotograferen krijgen ze ook wat basistips over portretfotografie. Bij groepen tot 15 mensen kunnen de portretten ook gemaakt worden de trainer/fotograaf. De training duurt 3 tot 4 uur, dit is afhankelijk van de groepsgrootte.

 


Het doel van de training is

 • Meer zichtbaarheid (zowel voor het individu als het team)
 • Gemakkelijker presenteren voor een camera en in andere spannende situaties
 • Het verbeteren van zelfbeeld en zelfvertrouwen
 • Meer respect en begrip binnen het team
 • Het verkrijgen van  mooie foto's van de medewerkers


Tijdens de training komt het volgende aan bod

 • Je word je bewust van jouw gedrag en gevoel voor de camera
 • Je leert waarom dit zo is
 • Je leert ontspannen en jezelf te zijn voor een camera te staan als ook in andere spannende situaties
 • Je wordt je bewust van hoe je naar jezelf kijkt en hoe dit jou beïnvloed
 • Je leert anders naar jezelf en naar collega's kijken
 • Je leert jezelf makkelijker en met meer vertrouwen te presenterenJe leert de basis technieken van portretfotografie

 

Voor wie

Een Powershoot is voor alle bedrijven, gemeenten en instellingen die op een leuke en doeltreffende manier een teambuilding willen organiseren met als hoofddoel meer zichtbaarheid. Ook is het mogelijk om een Powershoot te verzorgen als onderdeel van elke bestaande training en opleiding of als workshop tijdens een evenement. Tevens is het heel geschikt voor bedrijven die op een originele manier nieuwe foto's van de medewerkers willen laten maken. De Powershoot Incompany wordt o.a. ingezet door Gemeenten voor het personeel, maar ook voor werkzoekenden, door reïntegratiebureaus en natuurlijk ook door commerciele bedrijven.

 

Locatie

Powershoot InCompany kan op zowel op een binnen als buiten locatie plaatsvinden. Omdat er gefotografeerd wordt is een plek nodig waar veel daglicht is.

 

Door wie

De Powershoot Incompany wordt gegeven door Petra van Vliet. Zij is de bedenker van de Powershoot en heeft in 2007 deze unieke vorm van teambuilding ontwikkeld. Sindsdien heeft ze de training bij vele gemeenten, bedrijven, netwerkorganisaties en instellingen gegeven.

 


Investering en boeking

Voor een offerte van deze training en/of individuele shoots voor uw bedrijf of instelling kunt u een mail sturen aan petra@powershootacademy.com of bellen met nummer 06-45442170. 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden