Portretfotografie op maat

Portretfotografie op maat

 

Zakelijke portretten, speedshoots tijdens je event, castingshoots, familieportretten, of gewoon een keer prachtig op de foto willen gaan in een echte foto studio. Het kan allemaal. 

 

Waar

De Powershoot Academy beschikt over een studio in de mooie binnenstad van Zutphen. Een shoot t/m 5 personen kan daar plaatsvinden. Verder is elke (buiten) lokatie bespreekbaar, ook jouw eigen lokatie. 

 

Door wie

De shoot wordt gegeven door  Petra van Vliet. Ze is al 18 jaar werkzaam als portretfotograaf en heeft veel ervaring in verschillende studio's, en op allerlei buiten lokaties. 

 

Hoe

Van te voren overleggen we wat je wensen zijn. Petra geeft advies over een geschikte lokatie, de stijl van de fotos en de manier van aanpak. Vind je het spannend of lastig om gefotografeerd te worden? Tijdens deze shoot wordt er ook gefotografeerd op een heel ontspannen manier (zie Powershoot) en zal ik het je zo gemakkelijk mogelijk maken.

 

Boeking

Wil je meer info over (zakelijke) portretfotografie, een offerte of een vrijblijvend gesprek? Mail dan naar petra@powershootacademy.com of bel 0645442170

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden