Jouw favoriete shoot

Jouw favoriete shoot

 

Of je nu zakelijke foto's in de studio wilt of op een autosloperij, verkleed als je favoriete actrice, met je blote billen in een maisveld, in mijn waanzinnige gewelvenkelder, bij zonsondergang aan zee, of bij het prachtie avondlicht in de stad. Alles kan. Ik sta te popelen om de shoot van jouw dromen voor jou te realiseren. 

 

Waar

In het centrum van Zutphen ben ik in het bezit van een prachtige studio. En verder is de wereld mijn studio. Waar jij ook gefotografeerd wilt worden, er zijn mogelijkheden. 

 

Door wie

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Petra van Vliet en je kunt mij niet blijer maken dan jou te fotograferen op bijzondere locaties en op bijzondere tijdstippen. 

 

Hoe

Je deelt jouw wens met mij. En dan gaan we samen kijken hoe jouw wens in vervulling kan gaan. Vind je het spannend of lastig om gefotografeerd te worden? Tijdens deze shoot wordt er ook gefotografeerd op een heel ontspannen manier (zie Powershoot) en zal ik het je zo gemakkelijk mogelijk maken.

 

Boeking

Wil je meer info, een offerte of een vrijblijvend gesprek? Mail dan naar petra@powershootacademy.com of bel 0645442170

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden