Hondenportret

Je allerbeste en trouwste vriend, die zet ik dolgraag voor jou op de foto.

 

Hoe en wat

In mijn studio in Zutphen kun je kiezen voor een witte of zwarte achtergrond. Beiden mag natuurlijk ook. Zolang de hond het wil maak ik verschillende foto's die je allemaal krijgt in hoge resolutie bestanden. We gaan door tot we minimaal 15 geslaagde foto's hebben, maar meestal worden het er veel meer. Ik bewerk ze tot het beste resultaat. Het is fijn wanneer de hond op commando kan zitten. Hulpmiddelen zoals brokjes, een knijpkip en een heel enthousiaste fotograaf, zijn aanwezig.

 

 

 

Door wie

Ik, Petra van Vliet, ben opgegroeid met een hond en ik kan me geen leven zonder voorstellen. Hondje Trix weigerde om onder mijn wiegje vandaan te komen (tot grote irritatie van kraamhulp) en sindsdien heb ik altijd honden op alle plekken op de wereld aangetrokken. Ik kan boeken vol schrijven over mijn avonturen met straathonden in Azië. Elke ochtend zat een hele roedel voor de deur van mijn strandhut te wachten tot ik wakker was en mee ging wandelen. De mooiste dag in mijn leven was die waar ik als vrijwilliger een dag lang straat puppies mocht knuffelen bij een organisatie in India. En die keer dat ik bijna door een olifant vertrapt werd tijdens een safari, omdat ik een verlaten pupje zag waardoor ik te ver bij de jeep vandaan liep. Verlaten en verdwaalde honden weten me sowieso altijd te vinden, of ik hen, zodat ik er voor kan zorgen dat ze weer thuis komen of opgevangen worden.   

Is het dan niet logisch dat ik als portretfotograaf dolgraag jouw hond fotografeer?

 

 

Jouw hond?

Verdient jouw beste vriend ook zo'n mooi portret? Dat kan voor 99 euro. Dit is inclusief BTW, bewerken, en alle gemaakte bestanden in hoge resolutie. Dit zijn er minimaal 15 maar meestal meer.

Struur een mail naar petra@powershootacademy.com of bel naar 0645442170 voor het maken van een afspraak. 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden