Datingshoot

Datingshoot

 

De plek waar de slechtste foto's van mensen te zien zijn, is tevens ook de plek waar juist de beste foto's nodig zijn. Een datingsite!

Wil jij een nieuwe liefde in je leven? Doe het dan goed, investeer in prachtige foto's van jezelf. 

 

De shoot

Tijdens een korte shoot van een half uur ga ik jou op een ontspannen manier fotograferen. We maken zowel portretten van alleen het gezicht als waar je helemaal opstaat. In verschillende houdingen en met verschillende gezichten. Zo geef je een compleet beeld van jezelf op de site. De shoot is erop gericht om zoveel mogelijk kanten van je zelf in beeld te brengen. Er is geen plan vooraf, ik fotografeer je zoals je daar ter plekke het beste overkomt. 

Vind je het spannend om gefotografeerd te worden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als founder van de Powershoot zal ik het je tijdens de shoot zo makkelijk mogelijk maken.

De video met tips

Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij een video met uitleg, tips en voorbereiding voor de shoot. Dit maakt het nog een stuk makkelijker voor je. Omdat gefotografeerd worden voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid is, is het heel fijn om practische tips te krijgen, zodat je je tijdens de shoot veel prettiger voelt. Door deze video ben je zowel praktisch als mentaal goed voorbereid.

 

Voor wie

Deze shoot is voor iedereen die zichzelf wil inschrijven (of al staat ingeschreven) op en datingsite. Je laat met goede foto's zien dat je zowel jezelf als de kijker respecteert. Met mooie en realistische foto's zul je potentiele partners aantrekken die jou aantrekkelijk vinden precies zoals je bent. 

 

Door wie

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Petra van Vliet en werk sinds 2003 als fotograaf. Omdat ik erachter kwam dat het voor veel mensen zo lastig is om ontspannen voor die camera te staan heb ik een manier van fotograferen ontwikkeld die de Powershoot heet. Ik heb tijdens het fotograferen het talent om jou door mijn ogen naar jezelf te laten kijken. En omdat mijn ogen echt prachtige dingen zien, in iedereen, draag ik dit tijdens de shoot aan je over. Je gaat niet alleen naar huis met prachtige foto's van jezelf, maar ook met een heel goed gevoel over jezelf en dat zal je uitstralen op je foto's. En laat dit nu net één van de dingen zijn waar mensen zich sterk tot aangetrokken voelen. Dit te kunnen doen voor mensen maakt mij erg gelukkig. Ik kan niet wachten om jouw foto's te maken.

 

Waar en wanneer

De shoots vinden plaats op verschillende plekken in het land. De data en locaties van de komende 2 maanden vind je hieronder. De shoots vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur.

 

  • dinsdag 15 november op een prachtige boerderij in Drijber, Drenthe.

 

Dit is de laatste datum van de profielshoots op verschillende locaties in het land. Na deze data vindt de shoot altijd in het prachtige Zutphen plaats.

 

Investering

Jouw investering in de liefde is 149 euro. Tijdens deze shoot wordt de beschikbare tijd heel efficient gebruikt. Dit komt ten eerste omdat ik iemand heel snel ontspannen krijg voor de camera. Ook helpt de video vooraf daarbij en de locaties waar we op korte afstand van elkaar meerdere goede plekken hebben waar ik je kan fotograferen. HIerdoor is deze shoot zeer betaalbaar. 

De shoot is inclusief:

  • De informatieve video vooraf
  • Minimaal 20 prachtige foto's per persoon die je zowel in hoge resolutie als in een kleiner formaat ontvangt. Het kleinere formaat is geschikt voor online gebruik. De foto's zijn bewerkt en je ontvangt er de totale rechten over. 
  • Mijn 200% inzet om van jou de allermooiste foto's te maken
  • BTW 

 

Boeking

Wil je boeken voor één van de data, stuur dan een mailtje naar petra@powershootacademy.com met daarin de datum en locatie van jouw keuze. Je ontvangt van mij een tijd waarop de shoot gaat plaatsvinden en de toegang tot de video. Ook ontvang je een betaallinkje. Na betaling hiervan is je shoot bevestigd.

 

De do's en don'ts

Wil je meer weten over de do's en don'ts van foto's op je datingprofiel, lees dan hier mijn blog erover.

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden