Bospowershoot

De BosPowershoot, of StrandPowershoot is de allerleukste groepsfotoshoot die je kunt bedenken. Eigenlijk is het een combinatie tussen een shoot en een workshop waarbij je veel leert over ons gedrag voor en achter een camera. Ook leer je iets van de basis technieken van fotografie.

 

Wat

Tijdens de shoot leer je waarom het zo lastig kan zijn om gefotografeerd te worden. Ook wordt duidelijk hoe je precies naar jezelf kijkt en hoe een ander dat doet. Naast de info over het 'waarom' leer je natuurlijk ook wat je eraan kunt doen om het een stuk makkelijker te maken voor jezelf en de ander. Je leert om anders naar jezelf te kijken, je leert gemakkelijk voor de camera te staan en ook hoe je de ander hierbij kunt helpen.

Met camera's en smartphones ga je met elkaar aan de slag om elkaar de leukste en mooiste fotografie ervaring ooit te geven. Naast een hoop kennis en een hele mooie ervaring ga je ook nog eens met prachtige foto's van jezelf naar huis. Er wordt nergens zoveel gelachen als tijdens de BosPowershoot!

 

Hoe

De Bospowershoot of Strandpowershoot is te boeken voor groepen met een maximum van 50 personen.

De shoot is heel geschikt voor vrijgezellen uitjes, vriendengroepjes, netwerkclubs of tijdens bestaande trainingen en opleidingen. Ook is de shoot te geven als workshop op een event.

 

Waar

De shoot kan plaatsvinden op een lokatie naar eigen keuze.

 

Kosten

De BosPowershoot of Strandpowershoot kost 600 euro inclusief BTW. De shoot duurt 3 uur. De prijs is inclusief een professionele foto van elke deelnemer.

 

Boeking

Idereen kan een Bos of StandPowershoot organiseren op zijn of haar lokatie. Voor boeking of info over deze shoot kun je mailen naar petra@powershootacademy.com of bellen naar 0645442170.

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en blogs, like dan onze Facebook pagina.