5-daagse luxe Powershoot retraite op Terschelling

 

De zilte zeewind die je met je ogen dicht inademt. Het spoelt je hoofd en longen direct schoon. De intens brede stranden, waar je op veel momenten tot aan de horizon geen mens ziet. De eindeloze duinen die met hun diepe pannen uitnodigend op je wachten. Dat is magisch Terschelling, de plek waar jij jezelf kunt onderdompelen in natuur, luxe, kennis en plezier. Samen met een exclusief klein groepje prachtige vrouwen. 

We gaan op de allerlekkerste manier werken aan een grote collectie foto's van jezelf, een uitgebreid social media plan, aan je zelfvertrouwen en ontspanning voor de camera, en je mooiste herinneringen. Foto's die laten zien wie jij bent, als persoon en/of als ondernemer. Met als kers op de taart, het allergrootste cadeau dat een vrouw zichzelf kan geven, de ultieme shoot, met de intimiteit van een windstille duinpan als jouw achtergrond.

 

Het heerlijke Paal 8 hotel waarin we verblijven met uitzicht over de duinen en de zee
 

Het programma

Voorafgaand aan de vertrekdatum ontvang je een video ter voorbereiding. Hierin leer ik je waarom het zo lastig is om voor de camera te staan. Deze inzichten zijn de start van een hernieuwde (positiever) relatie met de camera. Ook ontvang je de toegang tot de online training SmartSocials, fotografie met je smartphone. Hierdoor kun je ook na deze heerlijke dagen zelf aan de slag met je smartphone om betere foto's te maken voor jouw social media. 

 

Dag 1. Aankomst

We arriveren op maandag in de middag waarna we inchecken in ons heerlijke luxe hotel, direct aan het strand. Waar je ook kijkt zie je duinen, strand of zee. De rest van de dag is lekker voor jezelf om tot rust te komen op dit prachtige eiland. In de avond eten we gezamenlijk (wanneer je dat wilt) en maken we een strandwandeling om kennis te maken en van de zonsondergang te genieten. Terschelling bevat de kunst om je meteen alle dagelijkse beslommeringen en stress te laten vergeten en brengt je hoofd direct tot rust.  

 

Dag 2. Het persoonlijke plan

De volgende ochtend gaan we vroeg uit de veren, zoals elke ochtend. De ochtenden zijn fris en bevatten het mooie warme licht dat we zoeken. 

Na het ontbijt hebben we een groepssessie, wanneer het weer het toelaat is dit op het strand. Hierin zoomen we in op jouw gevoel en gedrag voor de camera, je leert waarom het voor jou misschien niet heel ontspannen is, en we gaan elkaar helpen om dit voor iedereen een stuk gemakkelijker te maken. We gaan met de smartphone elkaar vervolgens op de foto zetten en bereiden ons op deze manier op een heel leuke manier voor op de uitgebreide shoots die nog gaan komen.  Je zult (misschien wel voor het eerst) ervaren dat het zowel voor als achter de camera eigenlijk heel leuk is.

In de middag heb ik met elke deelnemer een privé sessie waarin we samen op zoek gaan naar jouw ideale foto's van jezelf voor je website en/of social media. Tijdens deze sessie maken we een plan voor de dag erna. In de uren dat je geen sessie hebt kun je heerlijk alleen of samen het hotel of het eiland verder verkennen.

 

Dag 3. De Powershoot eilandtour

Op deze dag gaan we aan de slag om het door ons opgestelde plan tot uitvoering te brengen. Ik maak van elke deelnemer prachtige foto's in de natuur, in een leuk klein stadje en eventueel op de hotelkamer. We doen hierin wat het weer ons toestaat.

We gaan gezamenlijk op pad waar op elke plek iedereen op haar eigen manier wordt gefotografeerd. We verplaatsen ons over het eiland met (electrische) fietsen of met een taxi wanneer het weer wat minder meewerkt. De foto's zijn zowel persoonlijk van aard als zakelijk indien gewenst. Op welke manier dan ook, Terschelling is de perfecte achtergrond.

 

Dag 4. Zo puur als je bent in een duinpan

Deze shoot is optioneel. De ultieme shoot, het grootste cadeau dat elke vrouw zichzelf kan geven. Een prachtige pure, natuurlijke en artistieke naakt shoot. Een ode aan je eigen lijf en een zacht strelende boost voor je zelfvertrouwen. Niks moet in deze sessie, en alles mag. Besluit te toch om het niet te doen? Dat is ook goed, we gaan zover als jij het wilt.

 

Dag 5. met een gelukzalige glimlach weer naar huis

Deze laatste ochtend doen we lekker rustig aan, of misschien hebben we nog wel een shoot die door weersomstandigheden eerder niet door kon gaan. Je geniet van een laatste strandwandeling, een saunabezoekje en een heerlijk lunch. In de middag ga je volledig opgeladen, met een gelukzalige glimlach op je gezicht en met een enorme collectie aan prachtige foto's van jezelf weer naar huis. En... gefotografeerd worden zal vanaf die dag altijd een stuk makkelijker voor je zijn.

 

Er kan met de dagen en tijden gehusseld worden in verband met de weersomstandigheden.

 

De deelnemers aan het fotograferen met de smartphone


Voor wie is dit bijzondere tripje

Deze 5 heerlijke dagen zijn voor alle vrouwen die zichzelf even willen onderdompelen in rust, stilte, natuur en luxe en ondertussen op een heel ontspannen manier hun beeldbank willen vergroten, leren hoe ze voortaan ontspannen en als zichzelf voor de camera verschijnen en een nog beter gevoel over zichzelf willen krijgen.

Het is voor vrouwen die op een ontspannen, levendige en gezonde manier deze 4 dagen willen doorbrengen.

De dagen zijn ook heel geschikt voor ondernemers of vrouwen die in verband met hun werk vaak voor de camera staan, en dit nog steeds wel wat lastig vinden.

 

Door wie

Natuurlijk wordt dit tripje volledig begeleid door mijzelf, Petra van Vliet. Ik heb maar één doel, en dat is jou het allerbeste gevoel over jezelf te geven, je te laten ontspannen en te laten stralen. Terwijl we heel mooie en belangrijke dingen doen, voelt het als vakantie en ga je weer naar huis met de allerbeste en leukste foto's van jezelf. Ik zorg dat dit een magische beleving wordt die je nooit meer gaat vergeten.

 

 

Hoe groot is de groep

Het maximum aantal deelnemers is 6 vrouwen. Lekker exclusief dus.

 

Waar en wanneer

Het is van 19 t/m 23 juni. 

We verblijven in het heerlijke hotel Paal 8, direct aan het strand. De kamers in het hotel zijn zeer comfortabel en de sfeer in dit leuke familie hotel is toegankelijk, gezellig, sfeervol en ontspannen.

 

 

 

De eindeloze stranden

 

Investering

Grote familie suite: 1356 euro per persoon (ex 21% BTW) bij een gedeelde kamer. Deze kamer heeft een grote living van 100 m2, 2 aparte slaapkamers  met riant bed, een balkon dat uitkijkt over de duinen en een luxe badkamer met douche, toilet en bad. Je deelt in deze suite de badkamer en living met een andere deelnemer. Door de eigen slaapkamer en de riante living heb je nog steeds veel privacy.

 

Prijzen inclusief:

 • de online training smartsocials waar je vooraf toegang toe hebt (twv 89 euro)
 • de boot vanaf Harlingen (twv 40,50)
 • de transfers van en naar het hotel met de bus
 • 4 overnachtingen in jouw gekozen kamer/suite (twv 733 voor deluxe kamer en 625 euro p.p bij gedeelde familiesuite)
 • ontbijt op alle dagen
 • de groepssessie op dag 2 (twv 89 euro))
 • de persoonlijke sessie op dag 2 met een uitgewerkt persoonlijk plan (twv 150 euro)
 • de fotoshoots op dag 3 (twv 600 euro)
 • de ultieme naaktshoot op dag 4. Desgewenst mag dit ook een gewone shoot zijn. (twv 395 euro)
 • alle gemaakt foto's bewerkt en in hoge resolutie
 • mijn volledige aandacht en toewijding om dit voor jou onvergetelijk te maken.

 

Prijzen zijn exclusief:

 • 21% BTW
 • lunch en diner
 • vervoer naar Harlingen en vervoer (taxi, bus of fietshuur) op het eiland
 • toeristenbelasting
 • persoonlijke uitgaven

 

Op prachtige plekken op het eiland worden er foto's van jou gemaakt

 

Boeking

 

De opties op de kamers zijn inmiddels verlopen. Wel is er nog 1 plek vrij in een gedeelde familiesuite waarbij je een eigen slaapkamer hebt. Dus wil je nog boeken voor deze plek, mail naar petra@powershootacademy.com of bel naar 0645442170.

 

 

Om je alvast op te verheugen

 • Elke ochtend neem ik een frisse duik in de zee. Als je jouw dag op de allerbeste manier wilt beginnen, ga dan lekker met me mee. In de zachte badjes die in jouw kamer voor je klaarhangt lopen we tijdens de eerste zonnestralen naar de zee. Door het ultiem brede strand is het 4 minuten lopen vanaf het begin van het strand tot de zee. Op de meeste dagen komen we tijdens onze ochtendduik niemand tegen.
 • Het overvloedige ontbijt buffet
 • Een saune bezoekje in het hotel
 • De bizar mooie zonsopgangen en zonsondergangen.
 • Ons bezoek aan het leuke plaatsje Mitsland waar we lunchen bij het fantastische Pura Vida. Mmmmmmmmmmmm....
 • Het gevoel dat we zacht vliegen over het eiland met de electrische fietsen. Haar in de wind met het grootste gemak. Onderweg hebben we de mooiste uitzichten over de duinen en rijden we door de heerlijkst geurende bossen.
 • Je ogen uitkijken bij de bijzondere bunkers van Fomerum die een prachtige achtergrond vormen voor jouw mooiste foto's.
 • Het restaurant van ons hotel dat een verrassend goede kaart heeft
 • De strandtent om de hoek waar je heerlijk kunt zitten en erg lekker kunt eten.
 • In alle stilte een boek lezen in een duinpan, de rest van de wereld bestaat dan niet meer.
 • De vriendelijkheid en gastvrijheid van de eilandbewoners
 • De magie van het eiland

 

 

 

Powershoot

Contact

petra@powershootacademy.com
06-45442170

Social

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, tips en blogs, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Ik ontvang de tips, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden